Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerelmi vallomás péntek estére.

    Tóth Gabi a gyermeke apjával, Krausz Gáborral hat közösen eltöltött év után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják tovább, de már egyikük sem kesereg a tavaly augusztusban bejelentett válás miatt. A séf a Dancing with the Stars táncosnőjével, Mikes Annával alkot egy párt, az énekesnőre pedig szintén egy táncos, Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes egyik alapító tagja mellett talált rá a boldogság, akivel egyébként együtt is dolgozik.

    A sokat kritizált énekesnőnek új megjelenést is hozott az új szerelem: rövid hajról hosszú tincsekre váltott. Elmondása szerint nem akart mindenáron új szerelmet; csak egy társat szeretett volna maga mellett tudni, aki mellett önmaga lehet. Az énekesnő rendszeresen üzen is párjának az iránta érzett vonzalmáról, mint ahogy azt péntek este is tette; sejtelmesen utalva arra egy népdal részletével, mikor szeretett bele Papp Máté Bencébe.

    „Ezt a legényt még akkor megszerettem.

    Mikor véle legelőször beszéltem.

    Megtetszett a gyönyörű szép szaváért,

    Homlokára göndörödő hajáért” – fűzte a közös képhez Tóth Gabi.

  • Péntek este újabb VIP adással jelentkezik a TV2 Zsákbamacska című műsora, melyben ezúttal Fésűs Nelly és nagyobbik lánya, Horváth Csenge is szerencsét próbál. A gameshow-ban szokás szerint jelmezt öltenek a sztárjátékosok is, hogy a nézőket és egymást is szórakoztassák. 

    Fésűs Nelly és lánya sem marad ki ebből: míg a színésznő Morticia Addamsnek, addig lánya Wednesday-nek öltözik a stúdióban, ami a rajongók szerint tökéletesen passzol az anya-lánya pároshoz.

    Ma este Morticia és Wednesday Addams játszik a Zsákbamacskában

    – írta a képekhez a színésznő, akinek sötét haja miatt nem kellett nagyon átalakulnia. Korábban pályatársa, Trokán Nóra is beöltözött az Addams Family egyik szereplőjének: Horváth Csengéhez hasonlóan ő is Wednesday-t választotta. 

  • Kíméletlen véleményt mondott arról, kinek kellene szerinte gyermeket vállalnia.

    Egy igencsak megosztó témában mondott véleményt Borbély Alexandra a Viasat3 Ki vele! című műsor vendégeként. A színésznő azt boncolgatta az adásban D. Tóth Kriszta műsorvezetővel, Darvas-Takács Erik lelkésszel és D. Tóth András riporterrel, hogy mindenkinek kell-e gyerek. Ennek kapcsán elmondta, hogy két gyermek édesanyjaként úgy véli, szülőnek lenni nagy öröm, amit szerinte a vele egykorú színésznőnek is meg kellene élniük, ám az embernek nem szabad csak azért családot alapítania, mert környezetük nagy nyomást helyez rájuk ezzel kapcsolatban.

    „Higgyünk már a megérzéseinknek, azok olyan fontosak! A reális gondolkodással szerintem ártunk, én most jutottam el ahhoz a ponthoz az életemben, hogy ha kétszer nagyon figyeltem volna a megérzéseimre, akkor nem lettem volna életveszélyben mindkét terhességemnél például. A mai napig nagyon-nagyon haragszom magamra, hogy nem figyeltem...

    Azt gondolom, hogy csodálatos, ha valakinek van ilyen megérzése. Nem lehet azt mondani, hogy mi lenne, ha lenne, nem! Nagyon erős érzés, ha valaki ilyet eldönt és ezekben a dolgokban hinni kell. Fogadjuk már el, mert olyan rossz anyák vannak, úristen...

    – fejtette ki a színésznő, akinek Nagy Ervinnel közös ikerlányai, Elza és Franciska másfél évesek.

    Mint mondja, azt is megérti, ha valaki nem szeretne családot alapítani.

    Nevek nélkül, de vannak színésznők, akik soha életükben egy pillanatra sem vagy csak pillanatokra áldozták fel a színésznő létet és a színházat. A környezetemben lévő színésznő barátaim a mai napig ezért gondolkoznak azon, hogy való-e nekem a gyerekvállalás, vagy nem. Azért vagyok ilyen dühös, mert én is nagyon szeretném, hogy legyen gyerekük, hogy átéljék, amit én, de már elrontották azok, akiknek nem kellett volna gyerek és én ezt elfogadom

    – szögezte le Borbély Blikk által szemlézett műsorban.

    Ön szerint mindenkinek szükséges gyermeket vállalnia?

    • 621
      Nem.
    • 54
      Igen.
  • Nagyot csalódott.

    PSG Ogli, vagyis Papp Olivér a napokban egy olyan képet tett ki a közösségi oldalára, amelyen Gáspár Zsolttal látható. A Kőgazdag Fiatalok című reality sztárját a Farm VIP műsorvezetője az otthonában látta vendégül; a fiatal éppen ezt köszönte meg a közösségi oldalán, ám találkozójuk apropóját nem sokan tudták. Így történt, a Ripost megkereste Zsolti gazdát, aki elárulta, mindössze pár napja ismerik egymást, ezért korábban a tévében látottak alapján formált véleményt a milliomos TikTok-sztárról.

    „Bevallom őszintén, csalódtam, nagyot csalódtam. Nem voltam jó véleménnyel róla, egy felszínes, tipikus teljesítmény nélküli milliomosnak hittem. Pedig nem az! Akkor találkoztam vele először, amikor a minap meglátogatott. Egy nagyon komoly embert ismertem meg benne, aki józanul gondolkozik, és egyáltalán nincs elszállva magától. Nagyon megkedveltem!

    A kisfiam lehetne, éppen az ikreimmel egyidős, de nagyon megfontolt. Mondjuk, azért jöhetne hozzám a farmra, ráférne a kétkezi munka, mert ránézésre még sosem csinált kétkezi munkát. Ganézhatna a disznók alól, a tehenek alól, mert nagyon kis művészi a keze

    – jegyezte meg a lapnak Gáspár, aki azt is elárulta, miért találkozott a fiatallal.

    „Van egy közös jó barátunk, aki tudja, hogy imádom a baklavát, megtudta, hogy kényszerpihenőn fekszem itthon. Ezért, hogy gyorsabban gyógyuljak, megkérte Oglit, hogy hozza már el nekem Nógrádmegyerre. És nézzétek meg, milyen aranyos ez a fiú, el is hozta, ezzel nagyot nőtt a szememben!”

Rovatok