Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Párizsban járt a brit királyi pár.

  Nagy-Britannia királya és királynéja Franciaországban tett látogatása alkalmával a minap elment Párizs egyik kerületébe, Saint-Denis-be, ahol a Paris Saint-Germain labdarúgóklub elnöke, Nasszer al-Kelaifi fogadta őket. – írja a Le Parisien francia lap.

  A királyi párnak bemutatták a nagy multú klub alapítványának működését két profi játékosuk és a szervezet nagyköveteinek a társaságában. Az esemény apropóján az alapítvány szervezésében a PSG edzői mintegy száz párizsi fiatalnak tartottak edzést a brit királyi pár jelenlétében.

  Hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy találkozhatok III. Károly királlyal és Kamilla királynővel, és hogy megismertethetem őket a PSG Alapítvány hihetetlen munkájával. Klubbunk büszke arra, hogy eredményesen veszi ki a részét a helyi közösségek életéből, és kiemelten segíti Párizsban élőket. Megtiszteltetés számomra, hogy ma bemutathatom projektjeinket és kezdeményezéseinket a királyi párnak.

  Al-Kelaifi hozzátette: 23 éve világszerte elismerik alapítványuknak „fiatalok körében végzett szenvedélyes és elkötelezett” munkáját. Az eseményen részt vett még a francia first lady is, Brigitte Macron, Emmanuel Macron felesége, valamint a Paris Saint-Germain két futballistája, a férficsapat képviseletében Presnel Kimpembe, a női együttesből pedig Marie-Antoinette Katoto.

 • Máris kész nő.

  Ha a Disney nagysikerű, 2010 és 2014 között futó Sok sikert, Charlie! című sorozata nem is hangzik ismerősen mindenki számára, a címszereplő kislány egyik mémmé vált gifjével bizonyára a legtöbben találkoztak már, akik valaha felmerészkedtek az internetre.

  A bölcsődést alakító Mia Talerico viszont időközben szinte teljesen felnőtt, ettől pedig meglehetősen öregnek érezzük magunkat: a tini augusztus végén elkezdte a gimnáziumot, a napokban pedig 15 éves lett.

  Íme pár friss fotó róla, a lapozós bejegyzésben megtekinthetik, hogy néz ki most az egykori gyereksztár:

   (via Femina)

 • Egy 1999-es fotót is mutatott.

  Egy nem mindennapi szerelmi vallomással ér fel az a bejegyzés, amelyet Járai Máté tett közzé az Instagram-oldalán csütörtök délután. A Jászai Mari-díjas színész nem véletlenül fogalmazta meg, milyen érzések kavarognak benne: feleségével, Kírával ugyanis éppen ma ünneplik 19. házassági évfordulójukat.

  Minden gondolatomban, minden lépésemben, minden levegővételemben ott vagy... minden örömöm és fájdalmam tanúja, minden rezdülésem ismerője, a legizgalmasabb és legkülönlegesebb ember a világon, akit ismerek Te vagy! Akinek a  »patkány«, a »görény« és a »víziló« is szerelmes szavak, ha én mondom Neki! Akit néha »ki kell lógatni« az ablakon! Kapcsolatunk nyitottságában olyan szorosan, hogy ennél közelebb ember nem is lehetne a másikhoz!!! Boldog 19. házassági évfordulót Neked @jaraikira. A kép '99 júniusában készült!

  – címezte posztját a feleségének a színész, aki korábban azt is bevallotta, hogy nyitott kapcsolatban élnek, s hogy csupán férfiakkal lépett félre.

 • Töretlen a műsorvezető és kedvese között a harmónia.

  Több mint tizenhat éve már annak, hogy Rákóczi Ferenc és kedvese, Judith boldog párkapcsolatban élnek, azóta két gyerekük született, de továbbra sem érzik fontosnak, hogy a szerelmüket papírral is megpecsételjék. A Mutasd a hangod! című műsor segítője többek közt arról nyilatkozott a hot! magazinnak, végleg elengedték-e párjával, hogy egybekeljenek.

  Még nincs lezárva ez az ügy, szóval még bármi lehet belőle. Nem tervezzük, de nem is mondjuk azt, hogy semmiképp sem szeretnénk házasodni. Az öröklés kérdése azonban érdekes; én vetettem fel, hogy valamit csak kellene írni, mert az nem elég, hogy 16 éve együtt élünk, és van két gyerekünk. Lehet, hogy kéne ebből valamilyen papírt csinálni

  – fogalmazott Rákóczi, akinek párja hozzátette: idén már három esküvőn is jártak, és mind nagyon jó hangulatban telt. Mint mondták, nem a házasság funkciója vagy tudata érdekli őket, hanem az, hogy azokkal az emberekkel bulizhassanak együtt, akiket szeretnek és fontosnak tartanak.

  Bár a menyegző továbbra is várat magára, az eljegyzésre már az első közös karácsonyuk alkalmával sor került. Rákóczi viccelődve meg is jegyezte: nem volt jobb ötlete. Kapcsolatuk viszont így is kiállta az idő próbáját, a mai napig végtelen szeretettel és tisztelettel néznek egymásra. Elmondásuk szerint az egyik titok az lehet, hogy a két gyerekük mellett sok időt szentelnek egymásnak.

  Fontos, hogy ha valaki megteheti, elutazzon a párjával kettesben a gyerekek nélkül, de ha esetleg nem teheti meg, akkor is töltsenek együtt minőségi időt. A gyerek később jön, és nem a pár közé születik, hanem mellé. Nagyon odafigyelünk, hogy megmaradjunk szerelmespárnak, és ne »csak« anya-apa funkciónk legyen

  – vélekedett a műsorvezető.

  (via Bors)

Rovatok