Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Imádják a Facebookon.

  Tegnap este véget ért a Konyhafőnök című gasztroshow jubileumi évada, melyet Kurta Zsuzsa nyert meg. Rácz Jenő is örülhetett, hiszen Kurta az ő versenyzője volt. A Michelin-csillagos séf az örömét a közösségi oldalán sem hallgatta el: péntek este egy közös képpel gratulált versenyzőjének, a szombat reggelt pedig egy jó nagy trollkodással indította. 

  Friss bejegyzésével az argentin világbajnokot, Lionel Messit figurázta ki, aki tavaly év végén ágyba vitte a régóta vágyott világbajnoki serleget. A Konyhafőnök fináléjában a séf kapott egy arany serleget, ami jól láthatóan nagyobb, mint a labdarúgóé. 

  Rácz egy másik bejegyzésben a jubileumi Konyhafőnök győztesének, Kurta Zsuzsának is gratulált.

  Hatalmas gratuláció Zsuzsinak. Aki élő példája annak, hogy bármennyire nem hisz magában az ember, ha kitartó és keményen dolgozik, akkor mindig megvan az eredmény. Gratulálunk Flórának is és köszönjük, hogy ennyire szoros meccset tudtunk vele menni

  – írta a Facebookján a séf.

 • A két kép között nem csak Baby Yoda és a banyatank a különbség, hanem a -25 kiló is.

  Egy látványos előtte-utána felvételt mutatott magáról a közösségi oldalán Gömöri András Máté, aki tavaly augusztusi bokatörése óta mindent megtett annak érdekében, hogy természetes módon, étkezés és edzés segítségével rengeteg izmot pakoljon magára. A színésznek, aki családjával nemrég Kanadába költözött, nem volt könnyű dolga, de a nehézségek ellenére sem adta fel.

  Már nincs sok hátra a testépítő versenyéig, ezért is mutatta meg, milyen formában van most. 

  „Hosszú felkészülés volt ez, mint ez a poszt... bár tudom, csak Baby Yoda változott banyatankká. Miután ronggyá törtem a bokám, döntést kellett hozzak. Végigcsinálom vagy hagyom, hogy ez az eset definiálja a következő évemet... Hát K*RVÁRA NEM HAGYOM! Ezek a döntések határozzák meg a jövőmet és tudom, mit akarok. Így

  tavaly szeptember végén, a bokaműtét után belevágtam az újraépítésembe. Még nagyobb célokkal, elvárásokkal és álmokkal. A gyógyulási idő alatt megcsináltam az edzői vizsgát, nyelvvizsgákat, novemberben elkezdtük a tömegelést. A forgatások, színházi premierek, felvételi a kanadai főiskolára és a kontinensváltás folyamatosan próbára tették, hogy mennyire is akarom én ezt végigcsinálni... a válasz minden alkalommal az volt egyre hangosabban: VÉGIG CSINÁLOM! Nem számít, mi jön!

  Minden ki$aszott károgó és ellendrukker csak olaj volt a tűzre, szóval köszönöm!” – írta ki az Instagram-oldalára a Keresztanyu színésze, majd feleségének, Polyák Lillának is köszönetet mondott, aki mindenben segít neki.

  „Nélküle ez az egész tökéletesen lehetetlen lenne. Így látok mindenre legalább 3% esélyt, de az már ELÉG!!! Hihetetlen, hogy akkor is képes vagy szeretni, amikor én mindent és mindenkit utálok... még magamat is idegesítem. Köszönöm baby” – üzente szerelmének Gömöri, aki számára véget ért a felkészülés. Mint írja, mindezek ellenére élete legjobb formájában van, a mérleg 25 kilóval kevesebbet mutat alatta, mint a bal oldali képen.

  A felkészülésnek még törött bokával vágott neki.

Rovatok