Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ebben a hónapban hivatalosan is nagykorú, azaz 18 éves lesz Gesztesi Panka. A középiskolás édesanyja azt még tudja, hogy és hol ünneplik meg ezt a jeles napot, ám azt már igen, milyen tervei vannak lányának az érettségi után. 

    „Panka külföldi egyetemen szeretne tovább tanulni. Én pedig arra kértem, legyen olyan jó a bizonyítványa, hogy ösztöndíjjal vegyék fel. Az anyagi lehetőségeimhez képest támogatom Panka tanulmányát, de neki is oda kell tennie magát a gimi utolsó évében” – mondta Liptai Claudia a Meglepetés magazinnak, hozzátéve: akárhogy is alakul, ezt a nyarat négyesben töltik férjével és gyermekeivel, méghozzá New Yorkban.

    „Én már voltam egyszer Amerikában, de a férjem, Ádám még nem. A gyerekeket, Pankát és Marcit is visszük magunkkal.” 

  • Az 51 éves artista elsősorban a leendő párja formájára kíváncsi.

    Bár fél évvel ezelőtt még büszkén mutatta meg a közösségi oldalán, kivel alkot egy párt, úgy tűnik, mostanra megint a szinglik táborát erősíti Rippel Ferenc. A magát biohackernek is emlegető világrekorder artista, akinek célja, hogy 100 évnél is tovább éljenTények Plusz riportjában vallott arról a minap, hogy több oka is van annak, amiért nehezen találja az igazit. Mint mondja, elvárásainak nehéz megfelelni, főleg, hogy csontkovácsként már az első randi alkalmával is szakmai szemmel tekint kiszemeltjére.

    Nekem nagyon nehéz párt vagy barátnőt találni. (...) Rögtön nézem, és a gyakorlott szemem azonnal kiszúrja a hibákat. Nem lehet rögtön azzal kezdeni egy ismerkedést, hogy szia, Feri vagyok, én vagyok a barátod, és már mondom is, hogy húzd ki magad, javítsd a pozíciódon, de az biztos, hogy mint természetgyógyász én nagyon szeretek segíteni az embereknek

    – fejtette ki Rippel, példát hozva arra, hogy vannak olyan országok, ahol az emberek elsősorban a kinézet alapján döntenek arról, kivel randiznak.

    „Brazíliában az első lépés az ismerkedésnél, hogy milyen az alakja szinte ruha nélkül vagy fürdőruhában. Mert abban a pillanatban, ahogy az alakja, a formája tetszik, és ha a beszélgetés és a kémia is kialakul, az egy nyert ügy – magyarázta az artista, aki 2013-ban lezajló válása óta több hölggyel is mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám egyikük mellett sem horgonyzott le. A Blikk szerint egyik korábbi párja esetében a csokievés volt a probléma. Rippel a 2019-es szakítás után a lap szerint úgy fogalmazott:

    Én folyamatos testi-lelki fejlődésben vagyok. A közös éttermi vacsoráinknál sem az egészséges ételeket választotta, utána pedig panaszkodott, hogy nem érzi jól magát. Nem sikerült leszámolni a csokoládéfüggőségével sem, a sasszememmel gyakran kiszúrtam, hogy sutyiban csokit eszik. Én a hozzáállását, ő meg az életvitelemet nem tudta elfogadni.

Rovatok