Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Arnold Schwarzenegger a minap Jimmy Kimmel népszerű late night műsorában vendégeskedett, ahol megkérdezték, mit gondol arról, hogy Donald Trump állítólagosan 97,5 kilogramm súlyú lenne, ahogy azt állítja magáról – írja a TMZ .

  Az eset augusztus végén kapott nagy médiavisszhangot, amikor a volt amerikai elnök az atlantai Fulton megyei börtönbe jelent meg, ahol hivatalosan is nyilvántartásba vették 13 bűncselekmény vádjával. Trump ezt követően kifizette az óvadékot, amelyet 200 ezer dollárban állapítottak meg, ebből 20 ezer dollárt fizetett be, majd számos feltétel mellett szabadon engedték. A Just Jared cikke szerint a letartóztatási jegyzőkönyvben az áll, hogy a volt amerikai elnök 190 centiméter magas és 97,5 kilogramm súlyú, éppen annyi, mint Chris Hemsworth volt az első Bosszúállók-filmben. A lap megjegyzi, egyes sajtóorgánumok szerint ezeket az adatokat maga Trump diktálta be, és igazából le sem mérték letartóztatásakor.

  Mint kiderült, Schwarzenegger maga is erősen kételkedik a jegyzőkönyvben álló számok tekintetében, helyette azt tanácsolta a korábbi amerikai elnöknek, hogy ha remek formába akar lendülni, akkor „szaladja körbe magát háromszor”. A színész elmondása szerint annyira tartja helyesnek az állítást, mint hogy a világon nincs klímaváltozás, vagy hogy nem kellene csökkenti a környezetszennyezést. Ettől függetlenül, mint mondta, ha jól érzi magát attól, hogy ezt állítja, tegye – bár szerinte csak nevetni fognak rajta. Ő maga inkább valahova 160 kilogramm körülire tenné a republikánus politikust.

 • Imádja a színes falevelek évszakát.

  Tóth Andi nemrég egy Instagram-történetben osztotta meg követőivel, mennyire szépnek találja az őszt, valamint, hogy miért éppen ez a kedvenc évszaka. Az énekléstől visszavonult fiatal tehetség közösségi oldalát mostanra el is lepték az ősszel kapcsolatos bejegyzések, sőt, még egy őszi bakancslistát is készített, amihez azonnal hozzákezdett.

  „Az ősz a legjobb barátom. Nagyon megértjük egymást, ugyanazt akarjuk. Az eső és a kandallóban ropogó tűz dallamára elolvasni egy könyvet. A testemen meleg takaró, a kezemben egy forró tea. A táj eszméletlen. Ez az az idő, amikor öröm kiválasztanom mit viseljek ma. Kötött pulcsi, kényelmes bakancs, egy kedves kis kabát. Esetleg egy puha kis sapka?” –  olvasható a posztjában.

  A hulló falevelek évszakának beköszöntével az énekesnő ruhatárában is megjelentek a kötött, bő pulóverek, de a testhezállóbb darabokat sem hagyta el. 

 • Judie kitett magáért.

  Az eredeti és dedikált 86-os Maradona-mez után újabb aláírt darabbal gyarapodott Curtis, azaz Széki Attila gyűjteménye. AThe Voicecoach-át  ezúttal a szerelme, Barnai Judit, vagyis Judie lepte meg: a kosárlabdázó hazánk egyik legfelkapottabb focistájának, Szoboszlai Dominiknak a mezével lepte meg a focirajongó rappert.

  Azt kell mondanom, hogy Judie is kitett magáért a szülinapi ajándék terén. Szoboszlai Dominikkal összefogva megleptek Dominik aláírt mezével. Azt gondolom, az eredeti aláírt Maradona mez mellett kiválóan fog mutatni a szivarszobámban! Köszönöm kicsi, köszönöm kistesi

  – írta posztjában a rapper, aki a zenei pálya előtt profi labdarúgó volt az Újpest csapatában, ám a sporttal egy súlyos sérülés miatt fel kellett hagynia, hobbiszinten azonban máig űzi azt.

 • Máris kezdetét vette a közös munka.

  A Sztárban Sztár leszek! elődöntőit követően minden mesternek kialakult a végső csapata, amely versenyzőket az élő show-ba visznek tovább magukkal. Tóth Gabinak nem kevés vita és sírás árán szintén sikerült négy merőben különböző, színes egyéniséget továbbjuttatnia. Most csapata körében osztott meg egy fotót a közösségi oldalán, akikkel máris belevágtak a közös munkába.

  Szépek, fiatalok, de ami a legfontosabb, hogy nagyon tehetségesek! Íme a Csapatom a Sztárban Sztár leszek!-ben. Élmény velük

  – olvasható az énekesnő bejegyzésében.

Rovatok