Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint azt mi is megírtuk, két év után lépett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján Caversaccio Aurelio, a ValóVilág 6 győztese. Az eredeti börtönbüntetés másodfokon 3 év és 5 hónap volt, de jó magaviselete miatt engedményt kapott. Büntetése maradékát reintegrációs őrizetben fogja tölteni bajai otthonában, ahol először találkozhatott személyesen kislányával az egykori villalakó.

  Korábban már megszólalt az RTL kameráinak Aurelio, aki akkor szűkszavúan beszélt a bent töltött időről, a szabadulás pillanatáról és arról, milyen érzés volt először megölelni a gyermekét. Most Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-csatornáján jelent meg a kedden élesedő teljes interjúból egy kisebb részlet, melyben a celeb a bevonulása körülményeiről mesélt.

  Abban az első húsz percben egy pár Miatyánkot azért elmondtam. Felismertek, persze féltem. Megjelent 129 ember, ezek az innen-onnan származó fogvatartottak, akiknek a negyede: »Na, mi van Aurelio? Mi van öcsém, ez a való világ. Végre celeb popsi...«

  számolt be az esetről az egykori villalakó. 

  Mint mondta, gyermekével való találkozása érzelmesre sikerült, akiben önmagát látja. Bevallotta, a kicsi kézbe vételekor sem tudta felfogni, hogy végre otthon lehet.

  Azért elképesztő, milyen más lesz minden. Hogy az ember elkezdi értékelni az eddig lényegtelennek tűnt dolgokat.

  – fogalmazott Aurelio, aki hozzáteszi, megbánta a múltját és tanult belőle.

 • Több meglepetést is tartogatott a 2024-es SAG Awards.

  Már nem kell sokáig várnia filmrajongóknak, ugyanis március 11-én kezdődik az Oscar-gála, azonban volt még egy állomás előtte Hollywood számára. Ez nem más, mint a SAG Awards, vagyis a színészek céhek által kiosztott elismerések, amit a szakma amolyan Oscar-indikátornak is nevez. 

  A szombati díjátadónak ezúttal több emlékezetes pillanata is akadt, sokan úgy vélik, Pedro Pascal vitte el show-t, amikor a The Last of Us című sorozatban nyújtott alakításáért kissé spicces vette át a legjobb drámai sorozatban alakító színésznek járó elismerést. De olyasmire is sor került, amire már régóta várhatnak a Breaking Bad  rajongói, ugyanis a nagysikerű drámasorozat szereplőit újra egy színpadon láthatták.

  A Vince Gilligan rendező által készített díjnyertes széria szereplőgárdája, a legjobb szereposztás díját adták át az estén. Bryan Cranston, Aaron Paul, Bob Odenkirk, Anna Gunn, Dean Norris, RJ Mitte, Betsy Brandt és Jonathan Banks percekig viccelődtek a súgógépen látható szövegük giccsességén, majd a maguk stílusában nyújtották át az elismerést az Utódlás sztárjainak.

 • Már idén a boltok polcaira kerül. 

  A Honor után a Nokia telefonokat forgalmazó HMD Global is bejelentést tett, amiből kiderült: az új partneri kapcsolatok kialakításában a HMD az alapvető értékek mentén halad, és olyan együttműködésekre fókuszál, amelyek összhangban vannak a küldetésével.

  Ennek jegyében a vállalat egy különleges és előremutató megállapodást kötött a Mattellel és Barbie-val, hogy a közös terveik mentén felrázhassák a világot, és felhívhassák a figyelmet a kapcsolatok és a csend fontosságára a digitális zajtól hangos mindennapokban.

  A Barbie Flip telefon 2024 nyarán érkezik: ez a stílust, nosztalgiát és természetesen a digitális detox-ot ötvöző klasszikus telefon megtöri majd az okostelefon-kultúra forgatókönyvét, és a nyár legtrendibb kiegészítője lesz

  – fogalmaztak.

 • Ahogy arról, az indexen is beszámoltunk, néhány hete kiderült, hogy a Hell energiaital reklámjaiban Bruce Willist a 365 nap-filmek sztárja, Michele Morrone fogja váltani. A 33 éves olasz színész-modell egyébként már egy ideje Magyarországon tartózkodik, érkezése után a szállodája szobájából készített egy fotót a Lánc-hídról, amit azonnal kiszúrtak a lelkes rajongók.

  Időközben arra is fény derült, hogy Morrone az energiaitalok reklámfilmjét is elkezdte forgatni hazánkban, így történhetett meg, hogy annak egyik szünetében a miskolci Avalon Parkban találtak rá a fanok. A világsztár persze örömmel fogadta az őt körülvevő rajongást, így végül egy órás csúszást okozott a szituáció a forgatásban. 

  A több mint hatvan országban futó kampányról Popovics Adrienn, a Hell operatív marketingigazgatója közleményükben azt mondta, hogy új fejezetet nyitnak a márka történetében, a színésszel kötött együttműködéssel pedig tovább növelik nemzetközi jelenlétüket, és bővítik célcsoportjukat a fiatalabb és trendkövető generáció megszólításával.

  Az első percekben még volt bennem egy kis egészséges izgalom, hiszen mégis a világ legszexibbnek választott filmsztárjával forgattunk. De már az első megbeszélésen kiderült, hogy nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni, hiszen nem csak hibátlanul elmondta a szövegeit vagy megcsinálta a mit kértünk tőle, hanem ötletekkel is segítette a munkánkat.

  – mesélte a Hell Energy marketingigazgatója, hozzátéve: egy rettentően erős kisugárzású, de nagyon udvarias, igazi úriembert ismerhettek meg Marrone személyében.

Rovatok