Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elárulta, meg tudná-e bocsátani a hűtlenséget.

  Őszintén mesélt házasságáról Majka a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban. A rapper 13 éve alkot egy párt gyermekeia 7 éves Olivér és a 11 éves Marián édesanyjával, Majoros Hajnalkával, akit 2021-ben vett feleségül.

  Közel másfél évtizede tartó kapcsolatuk ellenére Majka a mai napig tetszeni szeretne szerelmének, nem akar előtte hülyén kinézni.

  „Ne találjon bennem olyan kivetnivalót, hogy elhízom, hogy igénytelen vagyok, hogy nem figyelek oda magamra.”

  A műsorvezető évente egyszer elküldi barátnőivel nyaralni feleségét, fontosnak tartja ugyanis, hogy mindketten megtartsák azért saját tereiket. A félrelépéssel kapcsolatban azonban határozott véleménye van.

  Ha meghallanám, hogy egy ilyen nyaraláson – vagy bárhol – Hajni megcsalt, szerintem abba belehalnék. Biztos, hogy megölné a lelkem… De nem tudok semmit ezekről a dolgokról, és nem is akarok

  – árulta el, hozzátéve: nem tudja, mennyire tudná elnézni a hűtlenséget.

  „Szerintem mindent meg lehet bocsátani, de ott marad benned egy olyan tüske, amitől az olyan dacos, kicsit egoista embereknek, mint én, vagy esetleg ő is, egész életében nem tud szabadulni. Ugyanakkor éppen ezért nem nézek bele a telefonjába, amiként ő sem az enyémbe. Mindig azt mondjuk, és ez hatalmas igazság, hogy nem keresünk olyan dolgot, amit nem akarunk megtalálni. Minek nyomozgassunk a másik után, hogy hova megy, mit csinál… Ilyen nincs. Neki van egy élete mellettem, és az én dolgom, hogy megpróbáljam boldoggá tenni. Ha pedig ez nem sikerül, az kicsit az én hibám is.”

  (via Blikk)

 • Egy ideje már pletykálják, hogy együtt vannak.

  Olivia Wilde után újra színésznőbe szeretett bele Harry Styles, a jelek szerint legalábbis gyengéd érzelmek fűzik őt Taylor Russelhez. A Bones and All című film kanadai sztárját már a nyár közepén hírbe hozták az énekessel, miután egy színházi eseményről egy kocsiba ülve távoztak, másnap pedig egy sajtóeseményen ölelgették egymást. Most is árulkodó fotók készültek a 29 éves fiatalokról, amint kávézás közben, kéz a kézben sétálgatnak észak-London utcáin.

  A People magazin szerint egyelőre egyikőjük sem reagált a hírekre vagy megkeresésükre. 

 • Nem ismer kegyelmet.

  Gőzerővel készül a Sztárbox mérkőzéseire Rácz Jenő, aki Instagram-posztjai alapján egyre többször tűnik fel az edzőteremben. A séf pár napja egy félmeztelen fotóval mutatta meg, milyen izomtömeget épített már magára, most pedig a bokszringből jelentkezett be egy izzasztó videóval, amelyben ckíméletlenül szórja az ütéseket.

  Imádom ezt a sportot

  – írta bejegyzéséhez A Konyhafőnök zsűritagja, egy rajongója kérdésére pedig elárulta, januárban műtött térde is egyre jobban van, „már 99%os”.

 • Na de mit keres a falán Marics Peti régi bankkártyája?

  Otthonában fogadta a Fókusz stábját Manuel. A Voice coacha Jungle nevű bengáli macskájával osztja meg a lakását, de nem csak őt mutatta meg a stábnak és a nézőknek, hanem például rajongóitól kapott temérdek ajándékát is. Falán egy egyedi emléktábla kapott helyet, ezen mágnesek és matricák mellett olyan kincseket is kiszúrhatunk, mint Marics Peti régi bankkártyája.

  „Nem tudom igazából, hogy került hozzám. Szerintem én ezt csak az ő lakásukból elhoztam, mert láttam, hogy már lejárt” – mesélte Manuel, aki nem csak az efféle emlékeket gyűjti, hanem az edzőcipőket is. Van igazi ritkaságnak számító, sőt több százezret érő darabja is.

  „Rászoktam sajnos arra, hogy mindig, amikor kiutazom valahova, akkor ott keresek magamnak egy ilyen designer boltot, és veszem magamnak ott egy cipőt” – magyarázta az énekes, majd azt a vadonatúj lépőt is megmutatta, amelyet Budapest Parkos koncertjén fog majd felavatni.

Rovatok