Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nyaralás közben is csak az üzleten jár esze.

  A Kőgazdag fiatalok című reality legutóbbi részében PSG Ogli és újdonsült barátnője, Viki Egyiptomba utazott el nyaralni. A kigyúrt TikTok-sztár feje persze pihenés közben is csak a jó üzleteken jár, és rögtön formabontó ötlete támadt, amint találkozott egy helyi férfi tevéivel. Hirtelen felindulásában azonnal körvonalazódni látszott lelki szemei előtt egy virágzó tevebiznisz, így angolul kezdett el üzletelni az állatok tulajdonosával:

  How old are you? No you... in camel

  – érdeklődött a teve életkoráról PSG Ogli.

  Köztudott, hogy testvéreteknek Magyarország jövője az első, szóval el is kezdtem a turizmusról gondolkodni, hogyan lehetne jobbá tenni Magyarországon. Nagyon sok lovarda van Magyarországon, így azt gondoltam, szükség van egy tevardára is. Megnéztem a tevéket, hogy mi újság. Mielőtt a tevarda bizniszt nyélbe ütöttem volna, megnéztem a tevék pacekságát, de nálam a középszerűség nem pálya

  – vélekedett az influenszer.

  (via 24.hu)

 • A negatív kommentelőkre is kitért.

  Erdélyi Mónika az utóbbi években a tévéképernyőkről az internetes oldalakra tette át a székhelyét, YouTube-on és TikTokon is gyárt tartalmakat. Kifejezetten nem sajnálja, hogy a kereskedelmi csatornák nem foglalkoztatják, de azért bevallotta, örülne persze, ha újra saját műsort kapna. És hogy mit szól ahhoz, hogy videói ma már mém-szintre emelkedtek a közösségi oldalakon? Erről a BlikkMizu műsorában mesélt, ahol az utca emberének kérdéseire válaszolt.

  „Örülök neki. Aki nem csinál semmi jelentőset, abból nem lesz mém” – jelentette ki a műsorvezető, kisvártatva pedig be is futott egy ehhez kapcsolódó kérdés, miszerint mennyire szereti a grillázst?

  „Ez a grillázs dolog ez új, és nem tudtam mit jelent, azt hittem, ez egy csúnya dolog. Amikor már folyamatosan ezt kaptam, megkérdeztem egy sráctól ,hogy ez jó vagy rossz, és azt mondta, szeretetből írják. Állítólag egy fagyikóstolós videóban jött ez elő, ez a grillázs. De hogy ebből miért lett mém, ezt miért kapták fel? Mindenesetre én örülök neki...” – idézte fel Erdélyi, majd a negatív hozzászólásokról is kifejtette véleményét:

  „Nem látom a kommenteket, nem nézem, nem olvasom őket. A komment nem engem minősít, hanem azt, aki leírja.”

 • Kockás hassal pózolt a táncos.

  Mint arról korábban írtunk, hónap elején leplezték le a Dancing with the Stars szereplőit egy sajtóesemény keretében, így már az is hivatalos lett, hogy Andrei Mangra idén először nem szerepel majd a műsor új évadában. Ennek ellenére igyekszik majd figyelemmel követni a műsort természetesen. A profi táncos a második évadot nyerte meg annak idején Tóth Andival, és azt is elárulta, az idei mezőnyből kiket tart esélyesnek a győzelemre.

  Az időközben külföldre költözött Mangra még januárban számolt be arról, hogy olyan lehetőség adódott az életében, amelyet nem tudott visszautasítani. Mint kiderült, a Burn the Floor nevű táncshow csapatához fog csatlakozni Amerikában, hogy aztán egy világ körüli fellépéssorozaton bizonyíthasson. Most egy edzőteremben készült fotót is megosztott magáról Instagramon a táncos, melyen kockás hassal, kirobbanó formában látható.

 • Arra is kitért, miért vállalta el a The Voice felkérését.

  A The Voice zsűritagja a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben többek közt azt is elárulta, miért vállalta el a tehetségkutató műsorban a coach szerepét. Mint kiderült, maga is egy ismeretlen kislányként kezdte, aki az énektanára biztatására ment el egy operaházi válogatásra.

  Az énekesnő fiatalos stílusa és megjelenése is szóba került a beszélgetés során. Miklósa több évtizednyi sikeres munka után, 53 évesen pedig büszkén állítja magáról, hogy sosem járt plasztikai sebésznél.

  Nem kivételezik velem a Jóisten, én is öregszem. Persze, ahogy telnek az évek, fontos, hogy ápoltak maradjunk, de ha megpróbáljuk megállítani az időt, az egyre rosszabb lesz. A fiatal lányok legyenek fiatal lányok, a korosodó asszonyok pedig korosodó asszonyok. Amit pedig idővel a tükörben látunk, az megmutatja, hogyan éltünk.

  – mondta az énekesnő, aki például szereti a szeme és a szája körüli ráncokat: „Minden küzdelmem ott van bennük, de a sok-sok nevetésem is. Sosem spórolok a mosollyal! Ráadásul az éneklés is elvégzi a bőrömön a maga munkáját, erősiti a mimikámat, igy hát bármilyen beavatkozás felesleges lenne, mert egy héten belül ugyanott tartanék.”

  Különben pedig én nem a ráncaimmal foglalkozom, hanem a hivatásommal és a szeretteimmel. A színpadi képeim mellett simán kiposztolom a hivatalos oldalamra a smink és retusálás nélküli fotóimat, mert fontosnak tartom, hogy a nők lássanak ilyen példát is. Máskülönben üveges tekintetű, egyformára szabott arcú és feltöltött szájú emberekkel lesz tele a világ. Kár lenne, mert minden szép, ami egyedi. Meg kell őriznünk, amitől önmagunk vagyunk

  – fogalmazott.

  (via Blikk)

Rovatok