Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jókora fricska ez.

  Két nappal ezelőtt jelent meg Varga Márk, azaz G.w.M legújabb dala, ami a Neked ez könnyű címet kapta , és amit igazi szakítós himnuszként is emlegethetnénk. A rapper ugyanis, aki korábban büszkén vallotta be, hogy dalait a saját tapasztalatai ihletik, egy fájdalmas szakításról regél. Többek között az is elhangzik a nótában, hogy:

  • Mondd el, mire vagyok jó neked, ha bármit teszek, rossz velem?”
  • Mégis kapaszkodunk egymásba, de én nem hiszek már, drágám, az álcákban…”
  • Azt hittem, hogy megszerettél. Túl ostoba voltam, mert azt hittem, hogy nem cserélnél…”

  ezért több rajongó is rákérdezett kommentben, vajon minden rendben van-e G.w.M és felesége, Kulcsár Edina között. 

  Hmmm… Olyan érdekes, hogy a dalszöveg a szakításról szól! Exnek üzengetés stb. Most akkor mi a helyzet? Múltkor volt az a plázás incidens is. Minden okés Edinával?

  – vetette fel a kérdést az egyik követő, utalva arra, hogy a rapperről és az egykori szépségkirálynőről nemrég úgy hírlett, csúnyán összekaptak egy áruház tetőteraszán: a fiatalember állítólag kiabált gyermeke, Amara édesanyjával, aki később tagadta, hogy férje veszekedett volna vele.

  A pletyka tüzére az is olajat öntött, hogy egy ideje sem G.w.M, sem pedig Kulcsár Edina nem posztolt közös fotót; sokáig kell lefelé görgetni mindkettejük Instagramján és Facebookján is, mire olyan bejegyzést találunk, amelyben mindketten szerepelnek. A rajongóknak ez is szemet szúrt, Kulcsár Edina aztán egy közös szelfivel indította a péntek reggelt, a képhez azonban csak egy piros szívet és egy tűz emojit tett. A háromgyermekes édesanya bejegyzésére a rapper reagált is, de csak annyit, hogy:

  Szeretleeeeeeeeeeek kuuuuuuulcsssssssssss

  A mandulagyulladással küzdő és az énekléstől egy időre eltiltott G.w.M rövid szerelmi vallomása nem maradt reakció nélkül; párja kommentben erősítette meg, hogy viszontszereti őt.

  Én is tééégeeeeeeed!

  A friss fotót akkor tudja megtekinteni, ha idekattint.

 • Ilyesmit nem gyakran posztolnak ki a hírességek.

  Nem rest kivenni a részét a házimunkából Gömöri András Máté, aki már korán reggel tüsténkedik otthon. A színész az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy a mosás és a teregetés mindig az ő feladata, s szívesen meg is csinálja ezeket a reggeli kávét követően. 

  Gömöri egyébként, aki több mint egy évtizede foglalkozik testépítéssel a színészi munkái mellett, néhány héttel ezelőtt Kanadába költözött párjával, Polyák Lillával és annak gyermekével, mert felvették a Seneca College színész szakára.

  Hiába a kockahas meg szálkás váll, a feleségem szerint ekkor vagyok a legszexibb. A mosás és teregetés az én reszortom a házimunkában, de igazság szerint szeretem. Reggelente a kávé után pont annyira foglal le, hogy megnyugtat. Az OCD-m is elhallgat és hasznosnak érzem magam. Jobban indul a nap. Ráadásul versenyfelkészülés alatt magamtól kelek minden reggel 6-kor és így a reggeli csendességben elmolyolok vele. Mondhatni meditációs mosó vagyok

  – vallotta be a színész. 

 • Imádják az énekeső verzióját.

  Az idei Sziget fesztivál első napján fellépő Szandi bebizonyította, hogy a közönség még mindig imád felülni a nosztalgiavonatra, úgy meg főleg, hogy olyan számok csendültek fel tőle, mint Szerelmes szívek vagy a Tinédzser l'amour. Az énekesnőt hatalmas ováció fogadta a Sztereó Színpadon, aki láthatóan élvezte, hogy a fesztiválozók még mindig kaphatóak a dalaira, amelyek némelyike van vagy 30 éves – mint például a Nyugi, doki.

  Szandi most Instagram-oldalán örvendeztette meg rajongóit egy feldolgozással, ugyanis a méltán híres George Michael egyik legismertebb számát adta elő. – írja a Bors.

  Tulajdonképpen a hangszál is egy hangszer, amivel az érzelmeimet kifejezhetem. Alapvetően vidám, optimista típus vagyok, de jólesik időnként megmutatni egy mások oldalamat is, hiszen ez is én vagyok. Szeretem kipróbálni magam a különböző zenei műfajokban. Egyik kedvencem ez a dal George Michael-től Kissing a fool...

  – olvasható az énekesnő a posztjában.

  Szandi teljes produkcióját ide kattintva tekintheti meg.

 • Merész, nonfiguratív mintát varratott magára Billie Eilish. Az énekesnő új, tarkótól lefelé futó tetoválásának egy részét egy friss Instagram-fotósorozat nyitóképén mutatta meg többmilliós rajongótáborának, akik természetesen azonnal látni akarták az egész művet. Ennek leleplezésére még egyelőre nem került sor, viszont a posztban megjelölt tetoválóművész profiljából már lehet sejteni, milyen stílusú kép kerülhetett Eilish hátára.

  Az augusztusan Budapesten is fellépett popsztárnak ezen kívül összesen 3 kisebb-nagyobb tetoválás díszíti a testét: a legismertebb talán a hatalmas sárkány, ami a csípőjétől egészen combjáig ér, de van két tündér a kézfején, valamint magára varratta saját nevét, az Eilisht is.

Rovatok