Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerinte egy hagyományos egybekelés nem éri meg.

  Extrém esküvőre készül Delhusa Gjon. A 70 éves éves énekes több mint tíz együtt töltött év után állhat oltár elé 44 évvel fiatalabb kedvesével, Fannival, akivel mindenképpen rendhagyó módon kötné össze életét.

  Ötleteikről Kasza Tibi kérésére a TV2 Szerencsekerék című műsorában mesélt.

  Ha esküvő, akkor mindenképp legyen egzotikus esküvő. Nem csak azért, mert már volt ilyenben részem, hanem mert valami számunkra különleges emléket szeretnék. Szóval az, hogy Budapesten bevonul az ember, utána meg este tart x embernek, haveroknak, rokonoknak egy bulit, hogy aztán másnap felkelnek és azt mondják, hogy a Szabóé jobb volt... nem éri meg. Többféle változat van. Fanni is egy extrém sportoló, lovaink vannak, én motorozom, mindenféle dolgot kitaláltunk már. Valami ilyesmit, hogy vágtázó lovon, ha a pap is tudja követni. Gondoltunk arra, hogy kiugranánk egy repülőből és mielőtt kinyílik az ejtőernyő – vagy nem...

  – magyarázta nevetve a Nika se perimeno című dal előadója.

  Az adásból az is kiderül, hogy Delhusáéknak a ruha miatt nem feltétlen kell aggódniuk, a Szerencsekerék másik játékosa, Mónika ugyanis megígérte az énekesnek, hogy nyereményéből állja majd a ruhájukat.

 • Meglátszik, milyen keményen edz.

  Nem csupán az egészséges étkezésre figyel oda, de a rendszeres testmozgásra is nagy hangsúlyt fektet Zimány Linda, aki a minap az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy a sok edzés bizony meghozza a gyümölcsét. A jogászként is ténykedő modell-influenszer hetente több alkalommal is megfordul az edzőteremben, a súlyzós edzéseket pedig pilates órákkal egészíti ki.

  Heti 2 súlyzós edzés és heti 2-3 pilates és motiváció. (Na meg amikor odafigyelek a fehérje bevitelre) Alakul a molekula

  – írta Zimány a fotóhoz, amely ide kattintva érhető el, és amely alatt nem győzték dicsérni követői.

  Egy későbbi, lapozható posztban aztán arról is írt, hogy nem mindent von meg magától. Mint azt korábban megjegyezte, húst nem igazán fogyaszt, halat viszont igen, rengeteg zöldséggel.

  Enni is kell, nem csak edzeni. Még volt fogás, csak nem fér bele a posztba, bezzeg a gyomromba. Imádtam mindet.

 • A légtornász szerint sok tényezőtől függ a kérdés.

  Sáfrány Emese nemrég arról mesélt, készen áll a szerelemre, ám új párjával kapcsolatban már komoly elvárásai vannak. A légtornász számára persze kisfia, a két és fél éves Nolen a legfontosabb, de neveléséből nem zárná ki kedvesét sem.

  „Véleményem szerint mindez nagyban függ attól, hogy az illetőnek van-e már gyermeke, vagy még nincs. Emlékszem, amikor még nem voltam édesanya, én is egészen másként gondolkodtam bizonyos kérdésekről” – kezdte a Blikknek Sáfrány, aki szerint az is szempont, hogy mióta vesz részt az illető a gyermek életében.

  „Ha évek óta, akkor óhatatlanul előfordul, hogy ő is elkezdi nevelni, amivel szerintem nincs semmi gond. Összességében viszont úgy gondolom, a gyermek nevelése a szülők hatásköre, az ő beleegyezésük nélkül senkinek nincs joga beleavatkozni a fontos kérdésekbe.”

  Az édesanya szerint ha valaki kéretlen tanácsokat osztogat, végig kell hallgatni az illetőt, és meg is kell azokat köszönni, betartani már nem muszáj.

  „Én nagyon szeretem a barátnőimmel megbeszélni a kisfiammal kapcsolatos tapasztalataimat, az évek során rengeteget segítettek nekem az ötleteikkel.”

 • A műsornak köszönhetik szerelmüket.

  Hamarosan új évaddal tér vissza a tévéképernyőkre a Házasodna a gazda, aminek apropójából az RTL felkereste a műsor egyik korábbi szereplőjét, Roland gazdát. A férfi a társkereső realityben ismerkedett meg kedvesével, Nikivel, akivel azóta is töretlen a szerelmük.

  „A műsor után mi a kapcsolatunkat úgy kezdtük, hogy azonnal összeköltöztünk. Nikoletta hozta a nagy bőröndöt, és nem is volt kérdés, hogy összeköltözünk-e” – mesélte a férfi, hozzátéve: párja fodrászként is nyitott volt a mezőgazdaság felé, s bár opció volt, hogy ő szakmájában marad, szépen fokozatosan megismerte az ottani tevékenységeket, ma pedig együtt dolgoznak a földeken, ültetvényeken.

  „Már lassan négy éve vagyunk együtt. A jövőre nézve nyilván én hosszabb távban gondolkodom, de úgy érzem, Nikolett is. Család, gyerek” – sorolta Roland, aki nemcsak kedvesét köszönheti a műsornak, de sok barátot is szerzett a forgatások alatt.

Rovatok