Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már idén a boltok polcaira kerül. 

  A Honor után a Nokia telefonokat forgalmazó HMD Global is bejelentést tett, amiből kiderült: az új partneri kapcsolatok kialakításában a HMD az alapvető értékek mentén halad, és olyan együttműködésekre fókuszál, amelyek összhangban vannak a küldetésével.

  Ennek jegyében a vállalat egy különleges és előremutató megállapodást kötött a Mattellel és Barbie-val, hogy a közös terveik mentén felrázhassák a világot, és felhívhassák a figyelmet a kapcsolatok és a csend fontosságára a digitális zajtól hangos mindennapokban.

  A Barbie Flip telefon 2024 nyarán érkezik: ez a stílust, nosztalgiát és természetesen a digitális detox-ot ötvöző klasszikus telefon megtöri majd az okostelefon-kultúra forgatókönyvét, és a nyár legtrendibb kiegészítője lesz

  – fogalmaztak.

 • Ahogy arról, az indexen is beszámoltunk, néhány hete kiderült, hogy a Hell energiaital reklámjaiban Bruce Willist a 365 nap-filmek sztárja, Michele Morrone fogja váltani. A 33 éves olasz színész-modell egyébként már egy ideje Magyarországon tartózkodik, érkezése után a szállodája szobájából készített egy fotót a Lánc-hídról, amit azonnal kiszúrtak a lelkes rajongók.

  Időközben arra is fény derült, hogy Morrone az energiaitalok reklámfilmjét is elkezdte forgatni hazánkban, így történhetett meg, hogy annak egyik szünetében a miskolci Avalon Parkban találtak rá a fanok. A világsztár persze örömmel fogadta az őt körülvevő rajongást, így végül egy órás csúszást okozott a szituáció a forgatásban. 

  A több mint hatvan országban futó kampányról Popovics Adrienn, a Hell operatív marketingigazgatója közleményükben azt mondta, hogy új fejezetet nyitnak a márka történetében, a színésszel kötött együttműködéssel pedig tovább növelik nemzetközi jelenlétüket, és bővítik célcsoportjukat a fiatalabb és trendkövető generáció megszólításával.

  Az első percekben még volt bennem egy kis egészséges izgalom, hiszen mégis a világ legszexibbnek választott filmsztárjával forgattunk. De már az első megbeszélésen kiderült, hogy nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni, hiszen nem csak hibátlanul elmondta a szövegeit vagy megcsinálta a mit kértünk tőle, hanem ötletekkel is segítette a munkánkat.

  – mesélte a Hell Energy marketingigazgatója, hozzátéve: egy rettentően erős kisugárzású, de nagyon udvarias, igazi úriembert ismerhettek meg Marrone személyében.

 • Lassan már semmin sem lepődünk meg nála.

  Christian Baleről már évtizedek óta tudni lehet, hogy Hollywood azon kevés színészei közé tartozik, akinek tényleg semmi sem drága, ha egy szerep megformálásról van szó. Ez a hozzáállás persze kifizetődő tud lenni, hisz már egyszeres Oscar- és kétszeres Golden Globe-díjas színésznek mondhatja el magát a filmsztár. 

  Sokoldalúságát már több filmben is megvillantotta, a 2004-es A gépészben szinte már az észszerűség határáig lefogyott, majd alig rá egy évre a Batman: Kezdődik!-ben elképesztő módon kigyúrta magát. És akkor még nem is beszéltünk az Alelnökről és az Amerikai botrányról, amely filmekben jelentős túlsúlyt szedett fel magára, hogy hitelesen alakítsa a karaktereit.

  Mostani fotóján, ugyan ennyire drasztikus változást nem láthatunk, mégis sokkolta a rajongóit, amiért megvált szakállától és barna fürjeitől. Mint kiderült ennek oka nem más, minthogy Bale rövidesen Frankensteint fogja játszani a Maggie Gyllenhaal rendezésében készülő filmben. Íme:

 • Egy tinédzser fiú a megtakarított pénzéből nyitott online pizzázót, s elmondása szerint az üzlet valósággal virágzik. A 17 éves Josh Steer januárban indította el a Pizza Boy nevű vállalkozását, pizzája pedig már a nyitás estéjén kapós volt: rögtön húsz pizzát adott el.

  Hetente három estén fogadja a rendeléseket, méghozzá applikációkon keresztül. Egyelőre nincs meg az állandó vevőköre, de reméli, a befolyt összegből kibővíttetheti a konyháját. Arra vágyik, hogy a vendégeket maga szolgálja ki.

Rovatok