Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Örökbefogadott lányát nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak.

  Egy szívhez szóló anya-lánya pillanatról osztott meg fotót a közösségi oldalán Miklósa Erika, akit a minap gyermeke elkísért az egyik előadására az Operaházba. AThe Voicecoacha örökbefogadott lányát, Bíborkát, azaz Bibit nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak, de most kivételt tett annak érdekében, hogy elmesélhessen egy megható történetet.

  A bejegyzésből kiderül, hogy a hétéves gyermek fogékony a zenére.

  Olyan fura, borús, borongós, nehéz levegőjű, kizökkent, megzavarodott, homályos napok vannak. És akkor a kislányom, Bibi, egyszer csak azt mondja az Operaház folyosóján ma este: »Anya! Mondok neked egy szépet. Jó? Alig várom, hogy nekem is uszályos ruhám legyen, fehér, és hogy ott örüljél Apával az esküvőmön. Majd megengedem, hogy akkor is te fond be a hajamat. Jó?« És akkor, ott, az ilyen mondatok hallatán arra gondolok, miközben nyelem a könnyeimet: minden rendben, Bibi helyreállította a világot. Egyébként rajong a Carmina Burana zenéjéért, ma is elkísért az előadásra...

  – jegyezte meg a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő, aki csak ritkán tesz közzé képet a családjáról a közösségi oldalain, nemrég azonban címlapon mutatta meg férjét, Csiszár Zsoltot, akivel tíz évvel ezelőtt kötött házasságot. 

 • A 32 éves Alissa Barton és a 24 éves Lara Norbury sokakhoz hasonlóan úgy döntöttek, közösen vesznek ki egy lakást az Egyesült Királyságban található Disley-ben, hogy így spóroljanak a magas albérletárakon. Kellemetlen tapasztalásban lett részük a fiataloknak, írja a Mirror.

  Az unokatestvérek kezdetben tökéletesen meg voltak elégedve az ingatlanjukkal, majd arra lettek figyelmesek egy nap, hogy a természet átveszi az uralmat a nappalijuk felett. Először maguk sem akartak hinni a szemüknek, amikor észrevették, hogy hatalmas gombák nőnek az otthonuk padlójában.

  Bár ezt a felfedezést semmilyen esetben sem találtak volna elfogadhatónak, annak tükrében végképp nem, hogy havi 1300 fontot (több mint félmillió forintot) fizettek a bérleményért. Az egészségügyi szempontból is aggályos lakást azonnal otthagyták, és megkeresték problémájukkal azt az ingatlanügynököt, akivel a szerződésüket kötötték.

  „Az e-mailjében annyit küldött vissza, hogy »valószínűleg csak egy kicsit hideg és nedves az a bizonyos terület...«. Nincs más dolgunk, mint eltávolítani a gombafejeket, és a területet át kell törölni egy felülettisztítóval. Teljesen felháborodtam, nem az én dolgom, hogy gombát szedegessek a padlóból, amikor havi 1300 fontot fizetek azért, hogy ott lakjak” – jelentette ki Alissa.

 • Így érzi kereknek az életét.

  Gyerek nélkül is kereknek érzi az életét Fresh Andi, azaz Villányi Andrea. Az előadóművész, aki a Fresh együttes tagjaként robbant be a köztudatba a kétezres évek elején, úgy véli: 42 évesen már nem lenne felelősségteljes döntés családot alapítani, amellyel férje, Galló János is egyetért.

  Fresh Andi nem titkolja: döntésében az is közrejátszott, hogy 2021-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, amelyet hosszú kezelés követett.

  „Isten ments! Az én biológiai órám 25 és 28 év között csörömpölt, hogy jó lenne egy gyerek, de akkor nem úgy hozta az élet. Aztán 16 év barátság után összejöttünk a férjemmel, és csak a mának éltünk. Egy beszélgetésen felmerült ugyan a gyerekkérdés, de neki már van két felnőtt gyereke, és nem várhatom el, hogy otthon üljön. Tudom, ha lenne gyerekünk, akkor is menne repülni, quadozni, motorozni, ide-oda. Én meg meghülyülnék, hogy miért nem mehetek. Aztán jött a betegség, és kemoterápia után három évig nem is javasolt a gyerekvállalás.

  Most meg már 42 éves vagyok, a férjem 54 múlt, nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk. Kerek életünk van a négy kutyusunkkal, úgyhogy idén szilveszterkor is azt mondtuk: ha minden így marad, nekünk ennél több nem kell. És ebbe nem fér bele egy gyerek

  – szögezte le a Blikknek.

 • A lehető legelegánsabb módon támogatta szerelmét, Cristiano Ronaldót Georgina Rodríguez, s ezzel sikeresen ellopta a show-t a párizsi divathéten. Az influenszer modellként vonult a Vetements Womenswear divatmárka őszi-téli kollekciójának bemutatóján, de nem is akármilyen szerelésben: bár a piros-fehér uszályos szettel szinte egybeolvadt a divatesemény szőnyegével, a legnagyobb hangsúlyt mégis a ruha Ronaldo felirata kapta.

  Az aláírt ruha felső részén a hetes szám is szerepel, utalva ezzel a leginkább a labdarúgó Manchester Unitedben viselt mezére. Ronaldo egyébként egy szerelmes üzenetet is írt a ruha hátára, élete szerelmének címezve azt.

  (via People)

Rovatok