Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A karácsonyfát csak tegnap szedte le.

  Csak a minap búcsúzott el díszes karácsonyfájától, de már most hiányérzete van Sydney van den Bosch-nak. A Szerencsekerékszerencselánya ezt az Instagram-oldalán árulta el követőinek, akiknek egyúttal egy lapozható bejegyzésben engedett ritka betekintést az otthonába.

  A 2014-es Miss Earth Hungary győztese, aki nemrég azt is boldogan újságolta el követőinek, hogy szerelme, Benjamin megkérte a kezét, a jelek szerint a letisztult hangulatot árasztó és bézs színekben pompázó bútorokat és egyéb kiegészítőket, dekorációkat kedveli. Pár virággal és tavaszi kopogtatóval már felfrissítette otthonát.

  Örülök, hogy sikerült leszednem a karácsonyfánkat de őszintén szólva hiányzik ... olyan üres nélküle a lakás (remélem nem csak én érzek így). Közben igyekeztem beépíteni egy kis Valentin-napot, egy kis tavaszt a fészkünkbe, de még nem látom át, nem érzem az új dekorációk lehetőségét a tavaszra ... talán majd a húsvét újra megbolondítja az otthonunkat

  – jegyezte meg Sydney van den Bosch, akinek fotóit akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.

 • Szinte ragyogott.

  Immáron 30. alkalommal rendezték meg az Oscar-gála előszobájaként is emlegetett  SAG-gálát (Screen Actors Guild Awards), amely a 2023-as év legjobb filmes és televíziós alakításait értékelte. Idén azOppenheimertarolt , ám a díjak mellett a legnagyobb hangsúly szokás szerint a vörös szőnyeges bevonuláson és a ruhákon volt. Jennifer Aniston például nagy meglepetést okozott, amikor megjelent, de ha ide kattint, megtekintheti az esemény legjobban öltözött hollywoodi hírességeit.

  Jóbarátok című sorozat sztárja azzal hívta fel magára a figyelmet a neves eseményen, hogy nem egy, már védjegyévé vált fekete szettben, hanem egy ezüstösen csillogó Celine estélyiben ment. A spagettipántos, combnál felsliccelt ruhával nagy sikert aratott, s még egy díjat is átadhatott.

  Az 55 éves színésznő Bradley Cooperrel konferálta fel az életműdíjat, amelyet Barbra Streisand kapott. Ennek kapcsán Aniston érdekességképpen elmondta: egy szilveszteri éjjelen meg is csókolhatta éjfélkor a színész-énekesnőt.

  (via Page Six)

 • Nagyon ért a szórakoztatáshoz.

  Rendesen felbolygatta a TikTok állóvizét a minap egy felvétel, amelyben fény derül ifj. Schobert Norbert egyik rejtett tehetségére. A Farm VIP korábbi győztesét az édesapja, Schobert Norbert örökítette meg, amint egy farsangi bulin az éneklésével szórakoztatta a vendégeket, akik a dal végére egészen úgy viselkedtek, mintha egy koncerten lettek volna: többen videózták Sztárboxban is szerencsét próbáló fiatalembert, míg mások táncra perdültek mellette.

  Gratulálok, fiam! Főleg, hogy nem ezzel foglalkozol

  – üzente fiának a fitneszguru a Gyöngyösön tartott Alakreform farsangi bált követően.

  Mint ismert, ifj. Schobert Norbi azt eddig sem titkolta, hogy szereti a zenét: korábban a TV2 Hal a tortán című műsorában extra produkcióként énekelt a nővérével, Schobert Larával, akinek a hangja egyébként az Álarcos énekesben is felcsendült.

 • Nagyon vágyik gyermekre, ezért nem adja fel.

  Immár 13 éve él boldog házasságban Csézy, azaz Csézi Erzsébet, akinek életéből nagyon hiányzik egy gyermek. Annak érdekében, hogy családot alapíthassanak, a 44 éves énekesnő és férje, Szabó László lombikprogramban vesznek részt, de már csak egy évig próbálkozhatnak, hazánkban ugyanis a nőknek 45 éves korukig van erre lehetőségük.

  Az énekesnő a gyerekvállalás drámájáról úgy fogalmazott:

  „Nekem Laci valóban az életem nagy ajándéka, a másik felem. Hálás vagyok, hogy vele élhetek, mégpedig úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm. Ő engem mindenben támogat, velem örül a sikereimnek,

  velem szomorkodik, ha bánatosnak lát. És sajnos lát bánatosnak, hisz évek óta szeretnénk babát, évek óta benne vagyunk egy lombikprogramban. Ez nagy küzdelem, sok fájdalommal jár, de nem adom, nem adjuk fel. A szívem mélyén érzem, előbb-utóbb sikerrel járunk. Azt gondolom, az emberi létnek az egyetlen értelme a gyerek. Nem is tudom elképzelni az életem nélküle.

  Optimista vagyok, a hitemet soha nem veszítettem el. Azt is tudom, a felhők mögül előbb-utóbb mindig kisüt a nap. Én pedig várom a napsütést” – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Csézy, aki nemrég a Palikék Világa by Manna műsorában is őszintén vallott családalapítással kapcsolatos gondolatairól, az a beszélgetés ide kattintva érhető el.

Rovatok