Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Amara után újabb különleges névre számítanak a követői.

    Kulcsár Edina kérdezz-feleleket tartott az Instagramján, követői pedig ezúttal sem tartották magukban a kérdéseiket. Az egyik kérdező rögtön arra volt kíváncsi, mikor árulják el férjével, G.w.M-mel a születendő kisfiúk nevét.

    Én ezt maximálisan a férjemre bízom! Minden vágya az volt, hogy legyen tőlem egy kisfia, így én minden vele kapcsolatos információmegosztást rábízok. Ha jónak látja, akkor majd kiteszi, de egyelőre az az én infóm, hogy majd akkor teszi közzé, ha megszületik. De nála sose lehet tudni... Annyit elárulhatok, hogy neki sem mindennapi lesz a neve.

    idézi a 24.hu az egykori szépségkirálynőt. A követői arra is kíváncsiak voltak, hogy ha most nem fiúgyermeket várnának, akkor próbálkoztak-e volna még a jövőben. Kulcsár válaszában azt mondta, hogy szerinte tovább próbálkozta valószínűleg.

    A sztárpár családja hamarosan egy nyolcfősre duzzad, mivel az influenszer második közös gyereküket hordja a szíve alatt. Emiatt nemrég arról számoltak be, hogy elérkezettnek látták az időt arra is, hogy otthonukat bővítsék, ugyanis lassan kezdik kinőni a családi fészket. „Négy gyerek nem túl sok aggódás?” – kérdezte egy követő, amire Kulcsár így válaszolt:

    A négy gyerek számomra minden! Rengeteget kell velük foglalkozni, ez tény, de én az anyaságnak szenteltem az életem. Persze ez nem azt jelenti, hogy semmi mással nem foglalkozom, mert szeretek dolgozni is, és ez is a gyerekeimet szolgálja, hiszen egyrészről azért dolgozik az ember, hogy mindent meg tudjon adni a gyermekeinek, másrészről ez egyfajta példamutatás is szerintem

  • Őszintén vallott a gondjairól.

    Papp Gergő korábban már mesélt róla, hogy évek óta komoly alvászavarral küzd, éjszakakánként még egy horkolásgátló szerkezetre is szüksége van. A Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban arról is beszélt, hogy végül egy légzőmaszk segített a gondján, amit azóta mindig viselnie kell, ha nap végén álomra hajtja a fejét.

    „Úgy horkolok! Egy géppel alszom, imádom, és nagyon sokat segít. Most két napja elromlott, úgyhogy az autóm csomagtartójában szunyáltam, csak mondom...” – idézi a Story a Reggeli műsorvezetőjét.

    Amíg még nős voltam, ez nem volt olyan kínos dolog, mert hát több mint tíz éve házasok voltunk, oké. De aztán vége lett a házasságomnak, és voltak új kapcsolataim, ahol ezt nagyon nem... Tehát gondolhatod, hogy nem ezzel villantottam az első éjszaka, hogy »bocsánat, hoztam a tatyikámat is, ne ijedj meg, elég furcsán fogok kinézni«.

    Hozzátette, úgy vette észre, a mai világban, 2024-ben teljesen elfogadott az egészségmegőrzés céljából történő odafigyelés, és tulajdonképpen minden bevethető.

    Michael Jackson oxigénsátorban aludt a legendák szerint, vagy Mick Jagger, aki háromévente kompletten lecseréli a teljes vérállományát –, ez kezd menő lenni. És ezt egyszer csak nemhogy felvállaltam, hanem mondtam, figyelj, igen, longevity, hosszú élet titka, nekem az alvás fontos

    – jelentette ki Papp, aki párkapcsolatai során is használja a oxigénmaszkját: „Sőt, mondjuk, nekem a partnereim előtt nem kellett felvállalni, ők könyörögtek, hogy »Kit érdekel, tedd fel, mert ezt nem lehet hallgatni!«”

  • A nyárias stílust választott.

    Berki Mazsi újabb stílusváltáson esett át a napokban, ami azonnal elnyerte sokak tetszését. Az édesanya közösségi oldalán osztott meg követőivel egy szelfit, melyen jól látható, hogy búcsút intett a hosszú fürtjeinek, amit már megszokhattunk. Helyette egy sokkal hagyományosabb külsővel jelentkezett.

    „Búcsút mondtam a hosszú hajkoronának egy időre” – kezdte posztját az influenszer, aki fodrászával döntött úgy, hogy ezúttal a rövidebb stílust választja.

    Sokkal kezelhetőbb és kényelmesebb is számomra a nyári kánikulában. A saját hajamat tavaly szétroncsoltam a szőkítéssel, így igényli a dúsítást

    – írta Instagram-bejegyzésében, amit ide kattintva tekinthet meg.

  • Tartja a szavát.

    Gáspár Zsolti nemrég azt a kijelentést tette, hogy ha Magyarország továbbjut az Európa-bajnokság csoportkörében, akkor vendégül látja Marco Rossi csapatát a saját farmján. Bár a magyar labdarúgó-válogatott végül búcsúzott a 2024-es Eb-től, Gáspár azonban így is tartja az ígéretét.

    Persze, csalódott vagyok, hogy a válogatott nem jutott tovább, de nem kell csüggedni! Legközelebb majd sikerülni fog, csak szurkolni kell tovább, ugyanilyen lelkesedéssel!

    kezdte a Borsnak a Farm VIP műsorvezetője, aki természetesen nem feledkezett meg az adott szaváról sem. Jelen esetben ennek a csoportból való továbbjutás lett volna a feltétele, de a gazda természetesen ettől eltekintene.

    Korábban úgy fogalmazott, ha Szoboszlai Dominikék továbbjutnak a csoportból, akkor megvendégeli őket a farmján.

    A meghívást továbbra is fenntartom, ki kell engedni nekik a fáradt gőzt, úgyhogy várom őket! Lesz birkapörkölt, nyársalunk, eszünk, iszunk. Rossi bátyámat körbe is vezetem majd a tanyán, és ahogy mondtam korábban, neki külön fúziós menüvel készülök: birkás ravioli, juhtejes tiramisu...

    – fogalmazott Gáspár, majd hozzátette: Szoboszlai összeírhatja a csapat igényeit, és ő garantáltan teljesíti azokat, így nagy buli várható – amennyiben persze a válogatott elfogadja a meghívást.

Rovatok