Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A modell dzsiudzsicu edzőjével jött össze.

  Egyre komolyabbá válik Gisele Bündchen és jiu-jitsu edzője kapcsolata. A Page Six beszámolója alapján Joaquim Valente mostanában a legtöbb éjszakát a topmodell otthonában tölti Miamiban, ahonnan csak kora reggelente látják távozni a szomszédok. A szemtanúk szerint a pár (akik hivatalosan június óta vannak együtt, ám már tavaly is rebesgették románcukat) eddig próbált diszkrét lenni, de az utóbbi időben egyre jobban felvállalják érzelmeiket, akár a környéken romantikázva is.

  „Boldogok, ha nyilvánosan is kimutathatják szerelmüket” – mesélte egy forrás a lapnak, hozzátéve: édesanyja halála óta különösen nagy támasza Bündchennek kedvese. Persze a legfontosabbak továbbra is a gyermekei, a Tom Bradyvel közös 11 éves Vivian és a 14 éves Benjamin.

  „A válás miatt persze nehéz. De már a gyerekek is tudják, hogy együtt vannak, nagyon kedvelik Joaquimot” – árulta el egy, a modellhez közeli személy.

 • Máltán nyaraltak, amikor gyermeke könnyeket csalt a szemébe.

  Puskás-Dallos Bogi legutóbbi Insta-posztjából megtudhattuk, hogy ő és férje, Puskás Peti túl vannak az első repülésükön a kisbabájukkal, Ábellel. A család ugyanis a napokban elutazott kikapcsolódni az egyre népszerűbb úti célnak számító Máltára. Hazatérésük után az énekesnő már írt egy összefoglalót a külföldi kiruccanásukról, de most az édesapa is megfogalmazta az érzéseit az utazásukkal kapcsolatban, melyhez két képet osztott meg.

  Gondoltam írok pár sort róluk, mert az egyiken éppen pityeregni kezdek, mert elindultunk a reptér felé és eszembe jutott, hogy így már sose utazunk többet...

  kicsi babám 5 hónapos, és bár gondolom, nem úgy fogja fel, mint egy »utazás«, mégis látom, milyen boldogság számára, hogy együtt vagyunk, kirándulunk, sétálunk minden nap, a reggelinél nyugdíjasok hada szórakoztatja, vacsoránál pedig felváltva a szülei. Durva, milyen gyorsan nőnek. Szerintem egy hét alatt is rengeteget változott, de még annál is több szeretetet adott” – fogalmazott bejegyzésében a tévés.

 • Közösségi oldalára posztolt a naptárdíva.

  Ahogy azt mostanra már megszokhattuk, egy újabb hónap kezdetével Kiszel Tünde új naptárfotóval kedveskedik rajongóinak az Instagram-oldalán. A naptárdíva különleges kalendáriumának 2024-es kiadásába így azok is bepillantást nyerhetnek, akik még nem szerezték be azt.

  Kiszel egyébként az idei év tematikájául a Disney-t választotta, melynek okáról a borítót leleplező bejegyzésében írt. Míg januárnál a Jégvarázs Elzájaként pózolt, addig februárban már szívkirálynőként láthattuk, e hónapban pedig az Óz, a csodák csodájából ismerhető Dortothyvá alakult át. Íme:

 • A humorista egy konkrét esetet is felidézett.

  Dombóvári István új műsora Mém Over címmel érkezik a Viasat3-ra március 8-án. A népszerű humorista egy rövid szpotban most elárulta, hogy húszéves pályafutása során csak ritkán fordult elő, hogy személyesen keresték volna meg egy-egy merész poénja miatt. Mint mondta, egyesek inkább a hivatalos formát választják és beperlik a nekik nemtetsző vicce miatt.

  Ezeket általában nem vizsgálja a hatóság, mert beperelni egy humoristát egy poénért, az kicsit olyan, mint egy péket beperelni egy túl görbe kifliért, vagy valami. Tehát ez egy nagyon rossz irányt indítana el. Általában ezeket bűncselekmény hiányában lezárják

  – fogalmazott Dombóvári, majd elmesélte az utolsó pereskedéssel végződő sztoriját.

  Ezzel a jósolós csatornával kaptam össze egy erősebb poénért. Volt ilyen telejósda, ők hadakoztak velem sokáig, de annak az lett a vége, hogy maga az egész jósműsor kivonult a televíziós szcénából. Remélem, hogy világszerte. Ha van egy kicsi szerepem benne, hogy ez megtörtént, akkor én büszke vagyok rá

  – jelentette ki.

Rovatok