Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyszer sem veszekedtek még a két évtized alatt.

  Sokan talán nem tudják, de több mint két évtizedre visszanyúló barátságot ápol egymással Szögeczki Ági és Judy, akik ezúttal a Mokka stúdiójában meséltek a különleges kapcsolatukról.

  21 évvel ezelőtt egy divatbemutatón találkoztunk. A Groovehouse fellépett, mindig is kedveltem őket, és odaléptem akkor hozzá 

  – kezdte történetüket Szögeczki, majd a barátnője vette át a szót.

  „Szerintem rögtön egy rugóra járt az agyunk, egyformán gondolkodunk rengeteg mindenben, egyformán vagyunk érzékenyek, teljesen őrültek, nyilván ez összehoz két embert” – mesélte az énekesnő, aki szerint egyszer sem veszekedtek még.

  „Egyetlen egyszer volt egy félreértés, egy minimális mosolyszünet, de akkor sem tűntünk el egymás életéből. Vannak mélypontok a mi kapcsolatunkban is, amikor a szó szoros értelmében egymás vállán sírunk. Szerintem minden barátságnak a legkomolyabb, legfőbb pillére az egyébként a véleményem szerint a bizalom. Egyszer sem csalódtam úgy benne, hogy az nekem mély fájdalom lett volna” – árulta el Szögeczki, hozzátéve: szerencsére gyermekeik között is csak 2,5 év korkülönbség van, így ők is jól kijönnek egymással.

 • TikTokon tette közzé az erről készült felvételt.

  DJ Khaledre nem lehet mondani, hogy nem vigyáz a dolgaira: a zenész TikTok videójában a minap megmutatta, annyira óvja vadonatúj cipőjét, hogy az autójából sem mert kiszállni bennük. A fellépésre tartó DJ két testőre segítségét kérte, hogy felcipeljék egy platós kocsira, majd onnan a színpad lépcsőire. A biztonsági őrök, bár látszólag szenvedtek egy kicsit a feladat súlya alatt, tisztességesen elvégezték a dolgukat, ám az internetezők csúnyán beleálltak emiatt a producerbe.

  „Akkor miért nem a kezein hordja a cipőjét?”

  „Egyszerűbb lett volna, ha tesz egy védőzsákot a cipőjére, de inkább megalázta az alkalmazottjait.”

  „Szegény srácok fizetésemelést érdemelnének!”

  „Fontosabb neki a cipője, mint hogy tisztelje a biztonsági embereit” – érkeztek sorra a hozzászólások Khaled videójához, míg mások a férfi védelmére keltek, azzal érvelve, többször is háláját fejezte ki és megköszönte a segítséget testőreinek.

 • Közös képpel tudatták a gólyahírt.

  Pont került a hetek óta zajló találgatások végére: tényleg kisbabát vár Kulcsár Edina.

  Az egykori szépségkirálynő férje, G.w.M Instagram oldalán, egy közös fotóval tudatta a gólyahírt követőivel, az alatta olvasható szövegből pedig születendő gyermekük neme is kiderül:

  „Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEM! Várunk nagyon kincsem!  KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz!” – fogalmazott bejegyzésében a rapper. 

  A házaspárnak már van egy közös kislánya, Amara, aki idén májusban lesz egy éves, valamint mindkettőjüknek egy-egy fia és lánya előző kapcsolatukból.

 • Héberül is meg kellett tanulnia a színésznek.

  Egy Izraelből visszatért ortodox zsidó férfit alakít Szabó Kimmel Tamás a Lefkovicsék gyászolnak című új filmjében, a szerep kedvéért pedig nem csak akcentusos héberül tanult, de testsúlyát is növelnie kellett. Erről Reggeli stúdiójában mesélt.

  „A filmre nagyon izgalmas volt ez a felkészülési időszak” – kezdte a férfi, aki Breier Ádám rendező kérésére szakállat növesztett karaktere alakításához, valamint 12 kilót hízott. Ez eleinte nagy kihívás volt a sportos életvitelt folytató Szabó Kimmel számára.

  „Aztán olyan féltávon egyszer csak megindult. Abbahagytam a futást, és elkezdtem enni, főleg pizzát, meg esténként az összes csipsznek tudtam a nevét szagról” – mesélte a színész, majd műsorvezetők kérdésére elárulta, viszonylag gyorsan megszokta a "bűnözést":

  „Sajnos nagyon jól esett. Most valaki adhatna tanácsot, hogy hogyan kell ebből visszajönni!”

Rovatok