Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy extrém képet is csatolt posztjához.

  Fésűs Nelly alaposan megviccelte Instagram követőit, ugyanis egy drámai hangvételű, hosszú üzenettel jelentkezett be hozzájuk a minap:

  Igen! A hír igaz. VÉGE!!!! Nehezen indult a kapcsolatunk. Azt gondoltam az idő mindent megold, de nem. Nem tudtam azonosulni az érzéseivel. Nekem túl hideg túl fagyos... Így meg kellett hoznom egy nehéz döntést. Tudom, hogy az életem része marad ezen nem tudok változtatni, de most egy ideig hallani sem akarok róla! És az is igaz, hogy a helyét átvette valaki más aki számomra az igazi és örök szerelem. És mindenkitől elnézést kérek, hogy itt osztom meg de azt gondoltam jogotok van tudni. Tőled is amiért pellengérre állítottalak de ez ki kívánkozott belőlem.

  A félreérthető szöveget olvasva persze rajongói elsőre azt hitték, véget ért a színésznő és Vajtó Lajos kapcsolata, de szerencsére erről szó sincs, hiszen utolsó soraiból kiderül, kinek is címezte azokat Fésűs.

  „Búcsúzom tőled. Viszlát tél.”

  Fésűs humoros posztjához egy szokatlanul extrémre filterezett szelfit is csatolt, néhányan tehát sejthették, valószínűleg nem ennek kíséretében jelenti be válását – mindenesetre bejegyzésére végére érve követői is jót derültek.

  Valahol mindannyian hasonló rajongásra vágyunk és pont ilyen vicces, vidám kapcsolatra mint a tiétek” – fogalmazott egy hozzászóló.

 • Ez a tétel nem szerepelt a 2024-es bingókártyánkon.

  Rihanna az elmúlt pár évben igencsak visszavonult a zenei szférától, két kisgyermeke nevelése mellett elsősorban inkább smink- és fehérneműmárkájára koncentrált.

  Az énekesnő 2016 óta mindössze egy számot jelentetett meg 2022. végén, a Fekete Párduc 2-höz készült Lift Me Up-ot, és élőben is csak egyszer hallhattuk, a tavalyi Super Bowl félidős műsorában, ahol slágereiből adott elő egy 15 perces válogatást. Épp ezért különösen meglepő lehet a helyszín és az alkalom, ami visszacsábította őt a színpadra:

  egy indiai iparmágnás fiának esküvői előpartiján lépett fel a hétvégén.

  A jegyesek, Anant Ambani és Radhika Merchant ugyan csak a nyáron kötik majd össze életüket, már most hatalmas mulatságot tartottak Jamnagarban, a háromnapos, világsztárokkal teletűzdelt minifesztivál főfellépője pedig a popsztár volt. Azt nem tudni, mennyiért vállalta Rihanna a 19 dalból álló show-t, de bizonyosan nem okozott gondott mélyen a zsebébe nyúlnia érte Ambaninak, hiszen Ázsia leggazdagabb családjával büszkélkedhet.

  Az énekesnő performanszát egyébként egyaránt érte pozitív és negatív kritika is. Sokak szerint Rihanna nem igazán erőltette meg magát a színpadon, megúszósnak titulálták a koncertjét, míg mások üdvözölték látványos műsorát és visszatérését is, bár sérelmezték, hogy privát rendezvényen tette mindezt.

 • A képeket nézve valódi kihívás egy idő után nem elveszteni a fonalat.

  Különleges alkotásával hívta fel magára a figyelmet egy chicagói festő, Seamus Wray. A fiatal művész eredetileg csak egy tükörképet imitáló olajképet osztott meg magáról, hamarosan azonban remek ötlete támadt, és a fotót is vászonra vetette, amivel hasonló módon fotózkodott ismét. Innentől pedig nem volt megállás, úgy elkapta a gépszíj Wray-t, hogy további négy alkalommal ragadott ecsetet, hogy ugyanabban a szerelésben megfesse magát, amint megfesti magát, miközben saját magát festi.

  Egyelőre úgy tűnik, Wray az ötödik képnél megállt, de amilyen pozitív kritikai fogadtatást kap az internetezőktől, könnyen lehet, hogy hamarossan újabb (darabról darabra egyre bonyolultabb) festményekkel jelentkezik majd.

  „Na ez aztán a modern művészet, ami tényleg lenyűgöző.”

  „Imádom a kreatív embereket!”

  „Csodálatos, de elszállt tőle az agyam.”

  „A művészetnek tényleg soha nincs vége” – fűzték hozzá a kommentelők, míg más arra hívta fel a figyelmet, érdemes szemügyre venni Wray hajhosszának a növekedését, ami remekül jelzi, mennyi idő telt el egy-egy kép elkészülte között.

 • Hajós András kisebb sokkot okozott volt feleségének, amikor elárulta neki, hogy milliókat kért kölcsön annak érdekében, hogy elindíthassa saját tévéműsorát. Ezt azt követően tette, hogy rájött, hogy nem való neki a civil élet.

  „Amikor már kezdett a zenekar befutni, és valaki azt mondta nekem, hogy »Nem próbálkozol meg egy ilyen stand-uppal?«, jött az ötlet, hogy miért ne... Ez lett a vállalkozásom: jó, akkor magamból egy tévés személyiséget csinálok, pláne miután láttam, hogy a normális élettől, a munka normális világától – hál' istennek – eltávolodtam. Olyan „rendes” ember, mint a szüleim, már nem leszek. (...)

  És akkor elkezdtem magam köré egy kis Hollywoodot építeni, mert miért ne. Kölcsönkértem pénzt, elindítottam az első műsoromat, a Magánszámot. Hogy mit csináltam benne, azt nem annyira tudom, csak úgy jött az egyik a másik után

  – emlékezett vissza Hajós, hozzátéve, hogy semmire nem volt rágörcsölve.

  A mai napig emlékszem, hogy amikor elmondtam a feleségemnek – nem is tudom, úgy húsz éve –, hogy kölcsönkértem tizenvalahány millió forintot, mert fogok csinálni egy tévéműsort, teljesen megfeszült. Már volt két gyerekünk. Mondtam, hogy jó lesz, ő kérdezte: ez hogy lesz jó, és ha az emberek nem szeretik? De ilyen voltam. Kicsit most is ilyen vagyok, vagy legalábbis igyekszem ezt őrizni

  – mesélte az Életút című YouTube-műsorban Hajós, akinek szavait a Story idézte.

Rovatok