Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem csupán az evéssel van baja.

    Nem szokott karácsonyfát állítani és muszájból ajándékozni sem, de a bejglit is hanyagolja Dulin Metta, aki elmondása szerint gyűlöli a karácsonyt. A Bachelor –A Nagy Ő és A Kőgazdag fiatalok  Rich Kids Hungarycímű műsorok korábbi szereplője szerint felesleges felhajtás a szeretet ünnepi őrület, éppen ezért ő nem vesz részt ebben.

    „Meglepni bármikor meg tudom a szeretteimet, nem kell ehhez karácsonynak lennie. Nem tudok azzal azonosulni, hogy ilyenkor erőszakosan, minden áron vennie kell valamit az embernek. Óriási a nyomás ilyenkor mindenkin, és véleményem szerint egy ünnepnek nem ez lenne a lényege... 

    Nekem az sem tetszik, hogy az emberek elkezdenek ész nélkül zabálni és mindenki meghízik, utána pedig azon gondolkoznak, hogy hogyan tudnák leadni a felszedett kilókat. Sokkal értelmesebb lenne, ha mindenki csak annyit enne, amennyi számára kellemes!

    – nyilatkozta a Borsnak a szőkeség, aki december 21-én mindig el szokott utazni, és vissza sem jön, míg véget nem ér a karácsonyi őrület. Azt mondja, idén Ausztriába megy síelni.

Rovatok