Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Karácsonyi dal is szerepel a lemezen.

  Csonka András a Reggeli vendégeként számolt be arról, hogy több mint 20 év után új lemezzel jelentkezik, amelyen ifjabb Malek Miklóssal dolgoznak közösen. 

  Mondhatnám, hogy közkívánatra, de hazugság lenne. Igazából 21 éve, 2003-ban jelent meg az utolsó teljes lemezem. De hát ki csinál még lemezt?! Senki sem, de egy pendrive-ot nem adhatsz ajándékba. Ez egy gesztus igazából.

  magyarázta a színész, akinek legújabb albuma valamikor 2025-ben önthet végleges formát. Mint mondta, a lemezen két külföldi dal is hallható lesz, bár ezeknek egyelőre még nincsenek meg a jogai.

  Valószínűleg jövőre jelenik meg, idén a karácsonyfa alá még nem tehetjük. Imádom, picit fölfrissítem a repertoáromat is a fellépésekhez.

  A beszélgetésből az is kiderült, hogy nemrég közönségdíjat kapott a kimagasló színészi teljesítményéért, illetve kolléganője, Liptai Claudia is elismerésben részeszült.

 • Sokak szerint ez minden idők legjobb királyi fotója.

  Ha az angol királyi családra gondolunk, akarva-akaratlanul is egy szigorú protokoll szerint élő, kimért família óvatosan mosolygó, jól megkomponált pózban ülő hivatalos képe jelenhet meg a legtöbbünk szeme előtt. 

  Nos, erre cáfolt most rá teljes egészében a walesi hercegi pár Instagram-oldalán, ahol szokatlan, de annál szívderítőbb posztot tettek közzé Vilmos herceg születésnapja alkalmából. A fotón az immáron 42 éves családapa látható három gyermeke körében, ahogy kéz a kézben, nevetve ugrálnak egy tengerparti homokbucka felett. Az akár átlagos családi nyaralós képnek is beillő, kicsit sem formális bejegyzés természetesen rögtön elnyerte a követők szívét:

  „Talán a legjobb kép, amit valaha láttam a családról.”

  Minden idők legjobb királyi fotója!

  Istenem, milyen imádnivaló fotó Vilmosról és a gyerekekről!

  Valószínűleg a legjobb kép, amit valaha megosztottak, annyira laza, normális, tele vidámsággal!   – áradoztak a kommentelők.

  „Boldog szülinapot papa, mind nagyon szeretünk! Puszi, C.”

  – olvasható a bejegyzésben Katalin, azaz Catherine üzenete.

 • Kifogtak rajta a csípős csirkeszárnyak.

  Megizzasztotta Heidi Klumot legutóbbi interjúja! A modell a Hot Ones című, népszerű YouTube-műsor vendége volt, ahol egyre csípősebb szószú csirkeszárnyakat kóstolnak a vendégek, miközben megpróbálnak nemcsak levegőhöz jutni, de még kérdésekre is válaszolgatni.

  Klum egy darabig jól állta a sarat, az adás felénél azonban elkezdett intenzíven szipogni, a Da Bomb fantázianevű öntet pedig betette nála a kaput. Először tejjel próbálta csökkenteni fájdalmát, sikertelenül.

  „Megsülök” – verte le a víz az 51 éves modellt, és gondolkodás nélkül kigombolta farmeringjét, hogy azzal legyezhesse magát.

  Várj egy percet! Mikor hagy alább?

  – fordult a műsorvezető felé, majd amikor megtudta, további 5-10 perc szenvedés garantált, le is kapta magáról felsőjét, azzal sem foglalkozva, hogy mikroportja az ölébe esett. Klum a műsor utolsó harmadát egy szál melltartóban fejezte be, és sűrűn elnézést kért – főleg a kiskorú nézőktől – váratlan vetkőzése miatt.

  (TMZ)

 • Decemberre várja kisfiát a műsorvezető.

  Első gyermekét hordja a szíve alatt Tornóczky Anita, számoltunk be róla szerdán. A tévés és párja öt évig próbálkoztak a családbővítéssel, végül második lombikprogramjuk sikeres volt, így az új évet már hármasban köszönthetik.

  „Jól vagyok, de tény, nagyon vigyázni akarok erre a babára már a fogantatása pillanatától kezdve. Mert az a lényeg, hogy ő a legnagyobb biztonságban legyen. Hozzá képest minden más másodlagos lett” – mesélte akkor a kismama, aki decemberben ad majd életet kisfiának. 

  A gólyahír közzététele óta Tornóczky rengeteg kedves üzenetet, gratulációt kapott, ezeket köszönte most meg Instagram-oldalán, először megosztott pocakos fotója mellett.

  „Nagyon köszönöm a rengeteg szeretetet, gratulációt és jókívánságot! Természetesen lehetetlen mindenkinek válaszolni, de azoknak a hölgyeknek, akik IVF-fel kapcsolatban információt kérnek, nekik igyekszem minél előbb. Köszönöm, hogy ennyien megtiszteltek a bizalmatokkal!” – fogalmazott bejegyzésében.

Rovatok