Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színész fülig érő szájjal, nemrég coming outoló lányával mutatkozott.

    Azokon a friss lesifotókon, amelyek Ben Affleckről készültek, nem csupán az szúr szemet, hogy az Oscar-díjas színész a házassága válságáról szóló pletykák ellenére újra viseli a jegygyűrűjét, hanem az is, hogy ki van virulva. Az amerikai filmcsillag mosolya fülig ért, amikor lencsevégre kapták, de ez mégsem közvetlenül a feleségének, Jennifer Lopeznek tudható be.

    Affleck a 15 éves lányával, Seraphinával mutatkozott Los Angelesben, aki nemrég jelentette be, hogy nevet változtatott, így coming outolt. Affleck és Jennifer Garner középső gyermeke azt szeretné, ha Finnek hívnák.

    Affleck és Lopez második házassági évfordulója tíz nap múlva, azaz július 16-án lesz, ám félő, hogy azt már nem ünneplik meg. A színész ugyanis nemrég elpakolt az énekes-színésznővel közös otthonából.

    (via PageSix)

  • Négy órát késett a Wizz Air, amiből az utolsó két órát a gépen várakozva töltötték.

    Debreczeni Zita arról számolt be pénteken az Instagram-oldalán, hogy váratlan késés tette rosszá két gyermekével közös repülőútját. Gianni Annoni felesége úgy hitte, gyerekjáték lesz a hároméves Gianfranco Mátéval és az egyéves Gregorio Ádámmal együtt utazni, ám a Wizz Air légitársaság másképpen alakította a dolgokat. 

    A fotós elmondása szerint járatuk négy órát késett, melyből kettőt a gépen ülve töltöttek.

    Zita: 2 gyerekkel repülni egyedül?! Nekem sima liba! Wizz Air: Fogd meg a söröm! 4 óra késés és az utolsó két órát a gépen várakozva! Hulla fáradtan, alvás időben... Se egy pohár víz vagy étel (szerencsére én mindent pakoltam)... Köszönöm az utasoknak, hogy próbáltak megértőek lenni, bár volt egy pont nálam, hogy most leülök a földre és összeroppanok!

    – írta Debreczeni Zita a kisebbik fiáról készült tengerparti fotójához, amely ide kattintva érhető el.

    A Wizz Air több járatánál is gondok léptek fel az elmúlt időszakban; voltak olyan magyar utasok is, akik Rómában ragadtak, étlen-szomjan egy teljes napra.

  • Rácz Jenővel is beszélgetett a rá váró kihívásról.

    A napokban fény derült a következő Sztárbox férfi könnyűsúlyú csapatának névsorára. Itt találjuk többek közt Varga Viktor és Miller Dávid mellett Sárközi Ákost is, aki 47 évesen úgy mondott igent a felkérésre, hogy korábban sosem bokszolt előtte, így mindössze pár hónapja volt, hogy elsajátítsa a sport minden csínyját-bínját.

    „A felkészülés szempontjából biztosan jó lenne másfél-két év. Én sosem bokszoltam, ez az első találkozásom a sporttal” – kezdte a Michelin-csillagos séf, aki napi 3-4 edzéssel próbál a legjobb formába lendülni.

    Nekem készülnöm kell olyan szempontból is, hogy én vagyok a legidősebb a súlycsoportomban, fel kell vennem a kesztyűt a fiatalokkal.

    Sárközi ennek ellenére bizakodó, hiszen tavaly lelkes nézője volt a műsornak. Sőt, kollégája, egyben az előző döntős Rácz Jenő is biztosította őt arról, hatalmas élménynek néz elébe.

    „Kanapén ülve rohadt könnyű mondani, hogy milyen két percet a ringben lenni. Egyre jobban megismerve a helyzetet, azt kell mondanom, ez egy kemény sport” – idézte a férfi szavait a Blikk.

     

Rovatok