Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színész szerint sosem lehet ehhez hozzászokni.

  Kamarás Ivánnal folytatódott csütörtök este Geszti Péter műsora, az Adom a napom!, ráadásul a színész most először szerepelt együtt tévés műsorban fiával. Igor az adás egy pontján kifaggatta édesapját, hogy kezeli a lámpalázat.

  Te félsz interjúk előtt? Miket fognak a fejedhez szögezni? Én biztos ideges lennék egyébként, hogyan fogok kitérni a kérdések elől, amire esetleg nem akarok válaszolni” – fordult apjához a fiatal, a Kamarás pedig őszintén mesélt saját tapasztalatairól.

  Minek idegeskedjünk előre? Ráérünk majd ott, ha kell, de egyébként meg nem kell. Az ember egyszer eljut egy bizonyos pontra az életében, amikor rájön, hogy az idegeskedés csak ártalmas. Persze, előfordul, hogy vannak emberek, akik idegesítik, de próbálja nem felvenni a kesztyűt. Ehhez soha nem tudsz hozzászokni, hogy reflektorfényben vagy – előfordul, hogy bemész egy reggeli műsorba és megüt, hogy "oh, most engem néz az egész ország", és akkor hirtelen neked mondanod kell valamit. Azt mondta nekem Horváth Charlie, hogy amikor arra gondolsz, hogy mi a szöveg, úgyis elfelejted, ezért nem szabad gondolkodni

  – fejtette ki a színész a fiának.

   (via Blikk)

Rovatok