Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 39 éves színésznő elárulta a baba nemét is.

  Féltve őrzött magánéletébe csak ritkán enged betekintést, ám a minap kivételt tett Bálizs Anett. Nem is akármilyen okból: a Jóban Rosszban című sorozat egykori szereplője azt tudatta a közösségi oldalain, hogy anyai örömök elé néz. 

  A 39 éves színésznő, aki a TV2 16 évadot megérő sorozatában Fanni nővért alakította, egy kismama fotózáson is járt párjával, akivel már nagyon várják kislányukat. 

  Boldog vagyok, hogy megoszthatom Veletek a hírt; hamarosan érkezik a kislányunk! Izgatottan és nagy-nagy szeretettel várjuk már!

  – tudatta a színésznő, aki további felvételeket is ígér, s azt is elárulta, hogy párjával egészen Szegedig utaztak a fotózás kedvéért.

 • Giga szülinapi bulival kedveskedtek a 8 éves Olivérnek, az erről készült videó pedig letarolta az Instagramot.

  Egy rövidfilmnek, vagy akár egy videóklipnek is elmehetne az a különleges felvétel, amellyel Majka, azaz Majoros Péter jelentkezett az Instagram-oldalán. Az RTL-hez nemrég igazoló rapper-műsorvezető arról a fergeteges buliról posztolt követőinek, amelyet feleségével, Majoros Hajnalkával rendeztek kisebbik fiuk, Olivérnek, aki áprils 12-én lett 8 éves. Mivel a kisfiú köztudottan nagy focirajongó – az Újpest csapatában játszik, anyukája talán ezért is bújt lila ruhába –, ezért a szülinapi zsúron szinte mindent a labdarúgás ihletett.

  A kisfiú egy kivételes, Manchester United-es tortát és egy Szoboszlai feliratú mezt kapott, a hangulatot pedig rengeteg színes lufival, hatalmas Minion-os ugrálóvárral és egy méretes darts-táblával is feldobták, hogy a gyereksereg jól szórakozhasson, de ezt a napot a kicsik és a nagyok sem fogják elfelejteni.

  Boldog születésnapot kisbabám. Köszönjük szépen Dzsinguszkám

  – írta Majka, utóbbi mondatával minden bizonnyal a férfire, Cengiz Korkut török vállalkozóra, étterem-tulajdonosra utalva, akivel kisfia a videó elején focizik.

 • Egy fiatal brit nőn nevet most az internet népe, aki fotóval tudja bizonyítani, hogy túlságosan is szó szerint vették a kérését egy thaiföldi étteremben. Hollie Harrison úgy mesélte, hogy az édesanyja esküvője miatt utazott két hétre Thaiföldre a családjával és a barátjával, s ha már ott voltak, az ő huszadik születésnapját is megünnepelték. Utóbbihoz egy olasz éttermet választottak, ahol Harrison hamar kitalálta, hogy a koktélja mellé egy kis fokhagymás kenyeret is kér, ám amikor kihozták a rendelését, alig akart hinni a szemének.

  A születésnaposnak ugyanis egy  száraz pizzalapot szolgáltak fel fokhagymaszeletekkel, ami köszönőviszonyban sem volt azzal, amire a fogát fente. Rokonai ki is nevették őt.

  Bár csalódottnak éreztem magam, mert már éhes voltam, nem volt mit tenni, csak nevettem az egészen, de rosszul is éreztem magam, amikor a pincér előtt kitört belőlem a nevetés. Egyszerűen nem hittem el, hogy a séf erről határozottan azt vélte, hogy ínycsiklandóan néz ki

  – magyarázta Harrison, aki szerint azzal lehetett a baj, hogy bagett helyett pizzakenyérre gondolt, azaz olyan fokhagymás finomságra, ami pizzatésztából készül.

  „Az étlapon szerepelt a fokhagymás kenyér, de az igazából fokhagymás bagett volt. Megkérdeztem, hogy el tudnák-e készíteni nekem azt pizzatésztából, amire határozott igen volt a válaszuk. A barátommal addigra megittunk pár koktélt, amitől jó kedvünk lett, és amikor kihozták nekem az ételt, leesett az állam. Körülnéztem, hogy megbizonyosodjak, más is azt látja, amit én, mire mindenki elnevette magát. Aztán visszanéztem a felszolgálóra, aki csak mosolygott, gondolva, jól végezték dolgukat. Végül a barátom magyarázta el az étterem dolgozóinak, hogy valójában azt szerettük volna, ha az alapból bagettekre kent fokhagymás vajat ezúttal pizzaalapon használják. Másodjára is megpróbálták, és az már jobban sikerült” – tért ki a részletekre a nő, akit ez a baki nem tántorított el attól, hogy legközelebb is ugyanezt kérje, ha külföldi étteremben jár.

  (via Mirror)

 • A rapper szerint a nők akkor érzik jól magukat, ha tejben-vajban vannak fürösztve.

  Nem titok, hogy Varga Márk, azaz G.w.M a tenyerén hordozza a feleségét, Kulcsár Edinát, akit a minap a közösségi oldalán az élete szerelmének kiáltott ki. A rímbetyár ehhez mérten mindent meg is ad az egykori szépségkirálynőnek, aki szintén csak áradozni tud arról, mennyire odavan a rapperért, akitől a második gyermekét várja. Nem is véletlenül, hiszen G.w.M tejben-vajban füröszti őt.

  A rapper szerint ez a hosszú párkapcsolat kulcsa.

  Nem azt tartom fontosnak, hogy minden nap elmondjam a feleségemnek. Szerintem sokkal fontosabb ennél, hogy a felek őszintén beszéljenek egymással. El kell mondani a jót és a rosszat is, hogy senkiben se legyenek kétségek. Ez véleményem szerint a hosszú kapcsolat titka

  – fogalmazott a Ripostnak a rapper, majd arról is szót ejtett, miként valósítja meg, hogy neje minden pillanatban nőnek érezze magát.

  Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve. Hogy úgy fogalmazzak, Edinának nem egy évben egyszer van Valentin-napja, neki Valentin-élete van, évi 365 napon keresztül

  – árulta el a bevált receptet G.w.M, aki nemrég egy luxusjárgánnyal lepte meg kedvesét.

Rovatok