Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sütő Enikő a Fókusz kamerái előtt mesélt arról, hogy maga mögött hagyta a modellkarriert, és új vizekre evezett. A 80-as évek népszerű manökenje mostanság a belső érétékre koncentrál a külsőségek helyett.

  Mint mondja, irigykedik azokra, akik vidéken, a természettel szimbiózisban nőhettek fel, ugyanis fiatalon a fővárosban egy társasházban nőtt fel. Később igyekezett olyan luxusotthont találni magának, amihez több zöld rész is tartozott. Ennek oka ugyanis, ha fáradtnak vagy kimerültnek érzi magát, egy kertben sétálgatva a növények között hamar feltöltődik. 

  Az egykori modell mostanság a természet szépségeire is jobban rá tud csodálkozni. Jelenleg a Spektrumon futó Álomkertek című műsorában Szomorú Miklós szakértelmével meseszép kastélykertekbe, angol tájkertekbe, vagy éppen hatalmas luxus díszkertekbe kalauzolja el a tévénézőket.

 • Elképzelés vs. valóság.

  New York Post számolt be annak az argentin nőnek a történetéről, aki kis híján dobott egy hátast, amikor először belépett abba az olaszországi hotelszobába, amelyet kivett magának. Clarisa Murgia úgy meséli, egy kisebb vagyont fizetett ki azért, hogy egy olyan idilli szobában pihenhessen, ahonnan a kilátás egyenesen a tengerpartra nyílik, de az egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy átverhetik.

  Murgia egy videóban, amelyet eredetileg a TikTokon tette közzé, meg is mutatja, miért borzadt el teljesen: szobájából tengerpart helyett csupán egy tengerpartot ábrázoló plakátot látott, amelyet a fogadóval szemben lévő épületre  feszítettek ki. A nő azt mondja, a panzió hirdetésében az állt, hogy a kilátás innen festői, de nem gondolta, hogy ezt szó szerint kell érteni.

   

 • Úgy hasonlítanak, mintha ikrek lennének.

  Mihányfi Lucát az X-Faktor 2022-es évadában ismerhette meg az ország , aki énektudásával még színész édesapját, Mihályfi Balázst is meglepte, arról ugyanis, hogy jelentkezett az RTL tehetségkutatójába, szüleinek sem szólt előre. A fiatal lány a műsor véget értével sem állt le a zenéléssel: sorban adja ki az új dalokat, különleges stílusa miatt pedig elég megosztó személyiség lett.

  A 20 éves lány a merész ruhaválasztásairól is ismert. Pénteken például olyan felvételeket osztott meg magáról az Instagram-oldalán, amiket egy lesifotós készített róla az utcán. A fiatal énekesnő ezeken a fotókon egy bő szárú, lecsúszott farmernadrágban és egy kivételes szabású felsőben látható, de a lesifelvételeken nem csupán ez szúr szemet. Első ránézésre ugyanis olyan, mintha az X-Faktor korábbi győztesét, Tóth Andi-t örökítették volna meg. 

  Mihályfi Lucát már jó ideje Tóth Andi hasonmásaként emlegetik, korábban még a Redditen is ment a vita ezzel kapcsolatban.

Rovatok