Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Next Top Model Hungaryről (valamint várandósságáról) mesélt a Mokka szerdai adásában Axente Vanessa, a műsor egyik zsűritagja, aki eddig számára ismeretlen pozícióban próbálhatta ki magát a versenynek hála.

  „Nagyon élveztem, egy új kihívás volt számomra, hiszen már 14 éve modellként dolgozom a divatszakmában. Modellként is nagyon szerettem azt, ha esetleg fiatalabb lányokkal tudtam együtt dolgozni, akkor tudok nekik tanácsokat, tippeket adni” – kezdte Axente, hozzátéve: szerinte most érett meg igazán erre a pozícióra.

  A szereplők kapcsán elárulta, mostanra kezd igazán erőssé válni a mezőny, de összességében nagyon elégedett a lányokkal, Iszak Eszter kérdésére pedig megnevezte, szakmai szemmel ki fejlődött eddig a legtöbbet közülük.

  „Tényleg látni a változást, és azt, hogy megfogadják-e a tanácsaimat, alkalmazzák-e azt a képeken, a későbbiekben. Vannak lányok, akiken látszik, hogy nagyon-nagyon gyorsan kapcsolnak, fejlődnek, akik meg annyira nem tudtak bizonyítani, tőlük egy idő után búcsút kellett intenünk. (...) Keveházi Lili például ezen a fotózáson nagyon ügyes volt, és ott láttam rajta, hogy tudom, hogy tényleg bizonyítani akar. Lili tényleg összeszedte magát és mindent beleadott” – utalt a vasárnap érkező új részre Axente, ahol élő állatokat, többek között skorpiót és csigát viselve fényképezték a modell-növendékeket.

 • A színész szerint sosem lehet ehhez hozzászokni.

  Kamarás Ivánnal folytatódott csütörtök este Geszti Péter műsora, az Adom a napom!, ráadásul a színész most először szerepelt együtt tévés műsorban fiával. Igor az adás egy pontján kifaggatta édesapját, hogy kezeli a lámpalázat.

  Te félsz interjúk előtt? Miket fognak a fejedhez szögezni? Én biztos ideges lennék egyébként, hogyan fogok kitérni a kérdések elől, amire esetleg nem akarok válaszolni” – fordult apjához a fiatal, a Kamarás pedig őszintén mesélt saját tapasztalatairól.

  Minek idegeskedjünk előre? Ráérünk majd ott, ha kell, de egyébként meg nem kell. Az ember egyszer eljut egy bizonyos pontra az életében, amikor rájön, hogy az idegeskedés csak ártalmas. Persze, előfordul, hogy vannak emberek, akik idegesítik, de próbálja nem felvenni a kesztyűt. Ehhez soha nem tudsz hozzászokni, hogy reflektorfényben vagy – előfordul, hogy bemész egy reggeli műsorba és megüt, hogy "oh, most engem néz az egész ország", és akkor hirtelen neked mondanod kell valamit. Azt mondta nekem Horváth Charlie, hogy amikor arra gondolsz, hogy mi a szöveg, úgyis elfelejted, ezért nem szabad gondolkodni

  – fejtette ki a színész a fiának.

   (via Blikk)

Rovatok