Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Életmódváltásba kezdett egy ideje a színésznő.

  Nyári Dia nemrég a Glamour magazinnak adott interjút, melyben többek között mesélt, az életmódváltásáról, az önelfogadásról, és arról, hogyan változtatta meg az anyaság. Mint kiderült, a Barátok közt egykori színésznője úgy érzi, mostanra sikerült felnőnie igazán.

  Amióta anyuka vagyok, érzem már a felnőtt lét lényegét, de az ember életében mégiscsak harmincéves korára jön el az igazi felnőtté válás. Amikor megszületett a kisfiam, az első két évben még fogalmam sem volt, mire vállalkoztunk.

  – mondta a lapnak a színésznő, aki másokhoz hasonlóan próbált megküzdeni a mindennapi feladatokkal.

  Úgy érzem, mostanra kezdtem el harmóniába kerülni ezzel a felelősséggel kapcsolatban. Persze még mindig rengeteg kérdés van bennem a világ működésével és egy csomó egyéb dologgal kapcsolatban, viszont egyre több mindenre tudom a saját válaszomat, ami mellett képes vagyok kiállni.

  Nyári imádja a családos életet, korábban úgy fogalmazott, mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, ezért különösen hálás a sorsnak, hogy hamar összesodorta az élet férjével, Danival. Az anyaság szépsége és annak nehézségeinek megélése mellett szóba kerül az életmódváltása is:

  Nemcsak a külsőm, hanem a személyiségem is rengeteget változott az életmódváltásomnak köszönhetően. Sokat fejlődtem ezalatt az idő alatt, és mára sokkal jobban hiszek magamban.

  – ecsetelte az édesanya, majd hozzátette: Bár a húszas évei elején-közepén sok lehetőségtől elesett, mert teltebb volt az alkata, de emiatt nem haragszik önmagára.

 • Az énekesnő jól viseli a várandósságot.

  Ahogy arról az Indexen is írtunk, a Megasztár korábbi felfedezettje, Patai Anna hamarosan édesanya lesz. Március elején közösségi oldalán jelentette be az énekesnő, hogy szülői örömök elé néznek gyerekkori szerelmével, Bencével, akivel tavaly már össze is házasodtak. A negyedik hónapban járó fiatal most a Meglepetés magazinnak mesélt élete legboldogabb időszakáról.

  Egyelőre nagyon jól viselem a várandósságot. Szerencsére a rosszullétek is csak ritkán törtek rám, könnyedén átlendültem a nehezebb napokon. Úgy tervezem, hogy szinte a szülésig dolgozni fogok, már most telik be a naptáram tavaszi és nyári fellépésekkel

  – fogalmazott Patai, aki párjával együtt rendkívül boldog, hogy fiatalon válhatnak majd szülővé, hiszen ez volt az álmuk .

  A házaspár már azt is eldöntötte, hogy a szülőszobában az édesapán, Bencén kívül az énekeső anyja is jelen lesz.

  A férjemmel megbeszéltük, hogy támogatni fog a szülésnél. Boldoggá tesz, hogy ő is részese kíván lenni életem egyik legszebb pillanatának. Sok férfi tart az apás szüléstől, de szerintem érzelmileg inkább erősíti a kapcsolatot. Anyukám jelenléte is biztonságot fog adni a szülőszobában, hiszen ő már három gyermeket szült.

  Mint kiderült, a születendő gyermekük nemét még nem tudják, azt viszont igen, hogy szeretnének neki egy testvért a közeljövőben.

  „Az egész család most azon izgul, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik-e. Részünkről teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Egyébként nekem két nővérem van, a férjemnek egy bátyja, ezért azt tervezzük, hogy a gyerekünknek is legyen majd kistestvére. A születendő babák között pedig nem szeretnék túl nagy korkülönbséget.” – mondta.

Rovatok