Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Néha legszívesebben kiraknák a másikat az utcára.

  Lékai-Kiss Ramóna nem sokszor mesél magánéletéről, ám most kivételt tett, és férjével együtt interjút adtak a hot! magazinnak. Őszintén meséltek öt éve tartó házasságukról, ami számukra is igazán nehéz néha, a sportoló szerint például hiába várták, egyelőre nem lettek türelmesebbek a másikkal.

  „Ahogy halad előre a kapcsolatunk, úgy ismerjük meg egyre jobban a másikat, szokjuk meg a rigolyáit. A nagy öregek azt mondják, hogy 10-20-30 év után jobb egy házasság. Ezt még nem érezzük” – kezdte Lékai, felesége pedig bevallotta, hogy kezelnek egy-egy rosszabb pillanatot.

  „Ilyenkor pedig vagy elnevetjük magunkat, vagy pedig legszívesebben kiraknánk egymást az utcára.”

  A színésznő aztán kiegészítette gondolatait, elárulta, mik számítanak kritikus pontnak kapcsolatukban.

  „Bármin össze tudunk veszni: még azon is, hogy ki hová szeretne utazni. Olyan vita kerekedik néha, hogy a végére egy órán keresztül nem állunk szóba egymással, de amivel Máté az én határaimat feszegeti, az a feledékenysége. Mindent százszor kell elmondani, ami iszonyatos energiát emészt fel. Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, mindenki viccesen megjegyezte, hogy csak el ne hagyjuk a gyereket valahol. Kijelenthetem: nem hagytuk!”

  –idézte az nlc.hu az anyukát, aki nemrég részletesebben is mesélt közös kisfiukról, Noéról.

 • Nehéz elhinni, de a jelek szerint működik a dolog.

  Nem túlzás kijelenteni, Pedro Pascal napjaink egyik legfelkapottabb színésze. A The Last of Us csak a jéghegy csúcsa volt, A mandalóri és a hamarosan érkező Fantasztikus Négyes sztárja valóban megaprodukcióról megaprodukcióra jár, ami eléggé megterhelő lehet szövegtanulási szempontból. Mert bizony szövegből jó sokat kell bemagolnia a színészeknek, ezzel kapcsolatos módszereikről pedig SAG-díjra jelölt kollégáival, Kieran Culkinnal, Billy Cuduppal és Matthew Macfadyennel értekezett nemrég egy online interjúban.

  Mutatok egy pszichopata példát arra, hogy most mit csinálok, hogy megtanuljam a szövegeimet

  – jelentette ki Pascal, majd gyorsan előszedett maga mögül egy telefirkált lapot, amely az Enigma díszletében is megállta volna a helyét. Még csak bele sem kezdett a magyarázkodásba, társai máris elborzadva néztek rá, tekintetük pedig csak üvegesebb lett, amikor a férfi közölte: tornyokba vagy oszlopokba írja szövegei minden szavának kezdőbetűjét.

  Ez egy nagyon-nagyon fárasztó módja annak, hogy megtanuld a szöveget anélkül, hogy változtatnál rajta. Egyáltalán nem művészi, kifejezetten technikai, de azért kellett elsajátítanom, mert rémes tapasztalataim vannak, elfelejtettem, mit kell mondanom.

  Sandbox Miniapp

   (via IGN)

 • Szerintük nagyon felelőtlen döntést hozott a zenész.

  Machine Gun Kelly soha nem a visszafogott stílusáról volt híres, eddig is bátran bevállalta az extrémebb ruhákat, frizurákat, testékszereket is. Mindezek ellenére a zenésznek most sikerült mindenkit meglepnie, legfrissebb Instagram bejegyzése alapján ugyanis feketére üttette mellkasát, vállait, és csuklójáig mindkét kezét, lefedve ezzel többek közt Megan Fox és megannyi személyes kötődésű, korábban készült mintáját.

  Csak spirituális célokból 

  – írta fotójához MGK, a kommentelők pedig aggodalmukat fejezték ki a látottak kapcsán.

  Ez a pasi egyre furcsább. Már nem is vagyok a rajongója.”

  „Ez a leghülyébb dolog, amit valaha láttam.”

  „Nektek nem különös ez az egész?”

  „Bárcsak ne tetted volna ezt. Egyre drasztikusabb dolgokat csinálsz, amik segélykiáltásnak tűnnek” – fogalmaztak követői, többen pedig azzal viccelődtek, hány száz órát ülhetett a rapper emiatt a tetoválószékben.

 • A kedd reggelt már a Mokkában kezdte a színésznő.

  Ahogy arról az Index is írt, Szabó Zsófi csatornát vált: visszatér a Tv2-höz, ahol anno többek közt a Jóban Rosszban című sorozatban is szerepelt. A színésznő távozásának hírére nemrég az RTL is reagált, a keddet pedig már a Mokka stúdiójában indította, bár egyelőre még csak a vendégkanapén foglalt helyet. Szabóval Orosz Barbara és Váczi Gergely beszélgetett, de hamarosan az ő oldalukon, műsorvezetőként lesz látható majd.

  Addig azonban egy közös képen mosolyognak együtt mind a hárman, amit kolléganője osztott meg Instagram oldalán:

  Üdv a csapatban, Zsófi!

Rovatok