Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • VV Dorka pár hete még Valennel tervezgette családjukat.

  A múlt hét elején a ValóVilág 12. gerlepárja, VV Valen és Dorka úgy döntöttek, inkább csak barátok maradnak, miután egyre több volt a féltékenykedés és a konfliktus kapcsolatukban. Bár korábban még a gyerekvállalás is szóba került közöttük, a lány nem bánkódott sokat a szakítás miatt, VV Dudunál talált vígaszra gyakorlatilag már másnap.

  Dudu és Dorka románca pedig fénysebességre kapcsolt azóta, olyannyira, hogy tegnap a srác érzelmes sorokat is intézett újdonsült barátnőjéhez.

  „Lehet, hogy három-négy napja van ez, de viszont már sokkal régebb óta érzem ezt, csak most jött el az idő.”

  „Úr Isten, Ruben, mit szólsz ehhez a szerelmi vallomáshoz? Lehidalok” – olvadozott Dorka, a felkérdezett fültanú, Ruben pedig úgy döntött, inkább magukra hagyja a szerelmeseket, és kivonult a szobából.

  „Amit nekem mond, számomra tényleg teljesen hihető, és lehet, hogy én vagyok, vagy naiv, de én teljesen el tudom hinni, és bízni is benne. Úgyhogy szerintem ez a kinti életben ki tud forrni, hogyha szeretnénk mindketten” – magyarázta a riportszobában a lány, hozzátéve: őt nem zavarja, hogy Dudu korábban Verával és Noémivel is közelebbi kapcsolatba került.

 • Nem is akármilyen okból érkezett hazánkba az énekesnő.

  Dua Lipa szerdán egy csokor fotó kíséretében mintegy mellékesen megjegyezte a közösségi oldalán, hogy Budapestre utazott. Az énekesnő, aki június 5-én, azaz múlt szerdán Berlinben indította el nyári miniturnéját, múlt héten néhány napig tartózkodhatott hazánkban egy klipforgatás miatt.

  Refresher információi szerint az énekesnő a berlini koncert után utazott Budapestre, a klipet pedig a Falling Forever című dalhoz forgatta a Korda Stúdióban. Azt írják, hogy a horvátországi fellépéséig, vagyis vasárnapig volt hazánkban.

  ...és mindezek közepette még egy klipet is sikerült forgatnunk Budapesten... Nimes, Franciaország, első éjszaka a kettőből ma este! A nyári turné folytatódik

  – tudatta követőivel a lapozható bejegyzésben, melynek egyik eleméről sem mondható meg egyértelműen, hogy Budapesten készült.

  Dua Lipa a turnéja során kilenc európai városban adja elő legújabb albuma, a Radical Optimism dalait.

 • Nem hagyhatta szó nélkül a dolgot, és most mindenki őt méltatja.

  A rajongók legnagyobb örömére ma érkezik A Bridgerton család című sorozat harmadik évadának második fele a Netflixre, melynek főszereplőjét, Penelope Featheringtont a 37 éves ír színésznő, Nicola Coughlan alakítja. Coughlan ennek apropóján gőzerővel népszerűsíti is a sorozatot: a minap például Dublinban járt egy vetítésen, ahol kérdéseket is fel lehetett neki tenni. Így történt, hogy az egyik újságíró sejtelmesen bujtatott kritikával illette őt a testsúlyával kapcsolatban.

  Mivel nem most tettek először megjegyzést a testalkatára a nyilvánosság előtt, Coughlan profin kezelte a helyzetet, amikor az újságírónő azt mondta neki, hogy elég bátor dolog volt tőle, hogy meg merte mutatni a testét a kamerák előtt. 

  Tudod, szerintem nehéz ez a helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – vagyis a tökéletes mellekkel megáldott nők –, nem látják viszont magukat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének. Remélem, örültök a látványnak!

  – vágott vissza a szőkeség, akinek szavai hallatán a rajongók nevetni és tapsolni kezdtek. 

  (Via The News)

 • Könyöksérülést szenvedett az akciósztár.

  Ahogy arról a napokban beszámoltunk, gőzerővel készül Dwayne Jonhson legújabb filmje, a The Smashing Machine című sportdráma, melyben Mark Kerr legendás MMA-bajnok zűrös életét dolgozzák fel. Az amerikai harcművészt alakító Johnson mind külsőleg, mind fizikailag igyekszik tökéletesen átalakulni a szerepéhez. A Jumanji-filmek és a Vaina sztárja a minap közösségi oldalán jelentkezett be, ahol megmutatta, ezúttal milyen sérülést sikerült összeszednie.

  „Nézzétek ezt a valamit itt. Olyan, mintha egy sárgadinnye lógna a könyökömről. Elég csúnyán beütöttem ma az egyik jelenetünk forgatása során, és szerintem meg is sérült ott a lágyszövetem. Mert itt ez bizony nem kevés folyadék... De majd meglátjuk. Először el kell valahogyan távolítanom ezt innen, még mielőtt MRI-vel megvizsgálhatnának” – magyarázta a Szikla, aki ezután felidézte édesapja, a szintén pankrátor-testépítő Ricky Johnson szavait: 

  Mindig az volt a szavajárása, hogy »egy fájdalommentes nap olyan, mint egy napfénymentes nap, fiam«

  Az amerikai színész ezután arra kérte a követőit, hogy ajánljanak neki valami házi praktikát a fájdalom ellen, majd ő is megmutatta a sajátját, és lehúzott egy pohár tequilát. A teljes Instagram-bejegyzés alább tekinthető meg:

  (via IGN)

Rovatok