Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint mondta, lelkileg nagyon megviselték a történtek.

  Őszintén mesélt korábbi párkapcsolatában tapasztalt problémáiról Trokán Nóra. A színésznő ugyan ma már egy harmonikus házasságban él, korábban előfordult, hogy alárendelte magát társának, ami, mint pszichológusa segítségével kiderítette, gyerekkori traumáihoz, szülei válásához vezethető vissza.

  Volt egy pontja az életemnek, volt egy párkapcsolatom – és ez nem csak erre volt jellemző, de nem akarom most általánosságban az összes addigit említeni –, ahol azt éreztem a végén, nyilván visszanézve, hogy nem működtem jól. Nem tudtam egyenrangú lenni, alárendelődtem, nem foglalkoztam azzal, hogy én ebben hol vagyok, hanem úgy csavartam mindent, hogy az a másiknak jó legyen. És ennek egy nagyon nem szép szakítás lett a vége, és nagyon a padlóra kerültem tőle. Ez harmincéves korom körül volt, és úgy voltam vele, hogy nekem segítség kell, ezt most nem tudom egyedül megoldani 

  – idézi a színésznőt a Best magazin, amit a Blikk szemlézett. Trokán aztán felidézte, az egész akkor csúcsosodott ki, amikor már azért sem mert szólni, mert egy kávét szeretett volna inni, sőt azt is elnézte, hogy kedvese félrelépett.

  „Többszöri megcsalást is teljesen toleráltam.

  Nyilván belepusztultam lelkileg, de úgy voltam vele, nem baj, biztos valami nem volt jó… A mestere voltam ennek.

  Azért nagyon veszélyes ez, mert nem veszed észre. Azért tud akár hosszú távon egészségügyi problémát is okozni, mert nem az van, hogy otthon a párnámat rágom, hogy miért nem tudok megszólalni, hanem totál azt hittem, ez így működik. Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és meg kell értenem, úgy éreztem, hogy meg kell bocsátanom. Na jó, de ez meg megint oda visz, hogy saját magamat nem értékeltem annyira, hogy »velem ezt nem!«. Ehhez is el kellett jutnom, kőkemény melóval…” – árulta el a The Voice egyik coacha.

 • Úgy tűnik, az egyik szereplő nem a szíve csücske.

  Gőzerővel zajlik a ValóVilág 12 villájában a munkahét, ahol a luxusbörtön lakói karkötőket, mágneseket, kanalakat gyártanak szorgosan. A nap dolgozóját sem felejtik el kihirdetni a szerkesztők, a műsor Instagram-oldalán mindig friss információt találni arról, ki serénykedett a legügyesebben aznap – ez legutóbb VV Valen volt, akinek fotója alatt egy ismerős név, Aurelio hozzászólása is felbukkant.

  De várom, hogy párbajozz újra. Akkor hazaküldelek

  – kommentelte a VV egykori győztese, aki a jelek szerint nemcsak figyelemmel követi az új évad eseményeit és szereplőit, de nem is kifejezetten szimpatizál a széria hősszerelmesével. 

 • A 16 éves Lóciról mesélt a színész.

  Az ősszel már 17 éves lesz Németh Kristóf legidősebb gyermeke, Lóci. A színész a versenyszerűen sportoló fiáról most a hot! magazinnak mesélt.

  Teljesen természetes életkori átalakulásban van Lóci, ez a felnőtté válás kezdeti folyamata. Gyakorlatilag olyan, mint egy fiatalember, aki néha találkozik a szüleivel. Mióta Szentendrére költöztünk, azóta Nagykovácsi a fő bázisa az édesanyjánál. Magántanuló jelenleg, mivel élsportoló golfozóként éli az életét, közben készül a vizsgáira. Szabályosan ünnep számunkra, ha van lehetőségünk pár napot együtt tölteni

  – árulta el Németh, hozzátéve: Lócival a kapcsolatuk mindig is szoros volt és örökké az is lesz.

  „Volt az életünkben hét olyan esztendő, amikor javarészt ketten voltunk, az első feleségemtől való válás után. Ezt követően lépett be Zita az életünkbe, aki hatalmas kedvence lett a nagyfiamnak, sőt, Lócitól kértem engedélyt, hogy randizhassak a későbbi feleségemmel” – folytatta a Fórum Színház igazgatója, akinek második házasságából is született két gyermeke, a 9 hónapos Olivér és a 4 éves Levente.

  „Lóci mozaikcsaládban él, nálunk és az édesanyjánál is van lakrésze. Sajnos úgy alakult, hogy nagykorára picit „hétvégi apuka” lettem, és ezért is van, hogy amikor együtt vagyunk, próbálunk minőségi időt eltölteni. Hálás vagyok a volt feleségemnek, hogy megmaradt a jó kapcsolat, és nem tányérdobálások közepette neveltük a fiunkat. ”

  (Bors)

 • A Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsor legutóbbi vendége Molnár Andrea volt, akit karrierje mellett Szente Vajkkal való,két éve tartó kapcsolatáról is kérdeztek a házigazdák. Molnár szűkszavúan elárulta, sosem teregették ki privát életüket a rendezővel, és ez így is marad a közeljövőben is.

  A magánéletünkről nem beszélünk nyíltan. Én ugye, túl vagyok egy váláson, és most köszönöm, jól vagyok, de nem beszélünk ilyesmiről 

  – kezdte a táncosnő, akinek exférje egyébként azóta szintén egy híres személy, a szépségkirálynő Szarvas Andi oldalán lelt boldogságra.

  „Az idő minket igazol, szép történetek vannak. A mi történetünk itt zajlik, és ez pont elég” – mondta Molnár, és azt is elárulta, egyébként nem szokta nézni párja Tv2-s műsorát, a Zsákbamacskát, majd arról mesélt, hiába töltötte be a negyedik X-et, jobban érzi magát, mint valaha.

  A 40 éves kort betöltve éreztem, hogy abba az életkorba kerültem, ahol nekem most jó. Mások megijednek, én meg azt éreztem, hogy most kezdek el élni. Most vannak olyan emberek körülöttem, most érek el olyan célokat, most történnek velem olyan dolgok, amik jó érzéssel töltenek el.”

   (via Blikk)

Rovatok