Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy teljesen új szintet szeretnének a házra.

  Rövidesen nyolcfősre duzzad Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk családja, akik már nagyon várják közös kisfiuk érkezését. Az egykori szépségkirálynő és a rapper a baba nyár végi érkezése miatt ráadásul elérkezettnek látta az időt arra is, hogy otthonukat bővítsék: előző kapcsolataikból született és közös gyermekeiknek is külön szobát szeretnének kialakítani, ezért drasztikus változtatásokat terveznek.

  „Lesz majd babaszoba, ha már szükség lesz rá. Eleinte ugyanis velünk alszik majd a kicsi, Amarával együtt” – kezdte a hot! magazinnak a rapper, mire felesége átvette tőle a szót.

  Veszünk majd egy óriási ágyat! Nagy felújításra készülünk. Az a tervünk, hogy mind a hat gyerekünknek legyen külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő. Egy teljesen új szintet szeretnénk a házra. Márk lánya már iskolás, a fiam, Medox pedig jövőre kezdi a sulit, ezért most már szeretnénk megteremteni számukra ezt a magánszférát. Szóval a terv az, hogy minden gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül

  – osztotta meg terveiket a büszke édesanya, aki férjével a közös kislányuk, Amara bölcsődébe íratásával nem kapkod, az pedig alapszabály, hogy ha az egyik gyerek kap ajándékot, akkor az összes többi is.

  „Alapvetően nem szeretném bölcsődébe íratni Amarát, meg majd a fiunkat sem. Viszont ha találok egy komoly bölcsit, ahol például azonnal elkezdődik az angol nyelvvel való ismerkedés, akkor az tetszene, oda beíratnám őket. Számomra nagyon fontos, hogy minél hamarabb megkezdődjön az oktatás, s azon belül az angol. (...) Aranyszabály a házban, hogy olyan nincsen, hogy csak az egyik gyerek kap valamit. Ugyanabban a szeretetben és törődésben részesülnek, de ugyanez igaz bármilyen játékra, csokira és minden másra. Például ha az egyik kinyit egy csipszet, akkor az természetes, hogy körbekínál mindenkit” – árulta el G.w.M, mire neje példát is hozott: 

  „A múltkor az egyik kinőtt egy cipőt, ezért mind az ötnek vásároltunk újat, még Amarának is. Ugyanez igaz a szülinapokra is: mindenki kap ajándékot. A tortafújásnál pedig többször is meggyújtjuk a gyertyákat, hogy mindenki el tudja őket fújni” – idézte Kulcsár Edina szavait a Bors.

 • Osváth Zsolt a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre a minap, így történt, hogy arra is választ adott, hogy van-e olyan dolog, ami miatt elhagyná a férjét. Mint ismert, a youtuber nyolc együtt töltött év után végül tavaly ősszel fogadott örök hűséget párjának, Patriknak, akivel azóta több közös projektbe is belefogtak, nemrég például egy lángosozót nyitottak.

  Az étterem-tulajdonos egy vicces posztban elárulta, melyik világsztárért hagyná el párját.

  „Erre a kérdésre jelenleg roppant egyszerű a válasz: nem. Viszont én egy racionális ember vagyok, nem akarok hazudni, nem azt a fajta életet éltem, hogy a járt utat a járatlanért nem hagyom ott... mindig próbálkoztam. Egyébként a nagy dolgokban mindig ez a döntés volt végül, mindig tudtam, mi a helyes.

  Sokszor hoztam olyan döntéseket, amikről később azt gondoltam, nem biztos, hogy úgy kellett volna. Az öregek nagy igazsága az, hogy 'ha valami a mi időnkben elromlott, azt mi megjavítottuk és nem kidobtuk' ... Ezzel én is egyetértek, de csak egy bizonyos szintig. Lehet itt toldozgatni, foltozgatni, aztán egy adott ponton, ha valaki boldogtalan, ha látod, hogy nem közös az út, tovább kell lépni. És hát, ott van még Justin Bieber, aki szerintem bármikor bekopoghat...

  – írta viccesen az egykori valóságshow-szereplő, akinek szavait a Blikk idézte.

 • A három gyermekét egyedül nevelő 42 éves nő nem is érti, hogy hagyhatta, hogy ez megtörténjen.

  Egy 42 éves nő azt hitte, van esélye arra, hogy megtalálja a szerelmet egy internetes társkereső oldalon, de azt legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy nemhogy randi, de pénz nélkül is marad. A három gyermekét egyedül nevelő nőt, Natalie Fostert csúnyán átejtették. Úgy meséli, három héttel ezelőtt a Tinderen állt párba egy magát német származásúnak mondó férfival, aki a gördülékenyen zajló beszélgetés közben minden megtakarítását kicsalta tőle.

  A Tinder-felhasználó egy idő után csak a kriptovalutáról volt hajlandó beszélni a nővel, akit végül sikeresen rávett arra, hogy neki is legyen egy virtuális pénztárcája, ahová a kriptovalutáját teheti. A 42 éves nő végül nagyot bukott azzal, hogy azon az oldalon fektette be a pénzét, ahová a férfi kérte. Előbb kisebb összegeket szánt a dologra, majd egy nap, amikor a férfi mesés vagyonnal kecsegtette, minden pénzét befektette.

  Fostert a James nevet használó illető összesen 6 ezer fonttól (2,7 millió forinttól) fosztotta meg, kihasználva annak gyanútlanságát és naivságát.

  Nem vagyok egy nagy szerencsejátékos, de meggyőző volt. (...) Egyik este James azt mondta, komoly dolog vár ránk. Meggyőzött, hogy még több pénz feccöljek ebbe. Aztán arról beszélt, hogy a nagybátyja szerint ritkán adódik olyan lehetőség, mint a mostani: 800 százalékos profitot reméltek, ezért minden megtakarításom beletettem. Ezután hozzáadtak egy WhatsApp-csoporthoz, amiben James állítólagos nagybátyja és egy másik személy volt rajtam kívül. Ezután sikerült 67 ezer fontos (30,2 millió forintos – a szerk.) nyereséget termelniük a számlámra. Ez a szám aztán átváltozott nullára.

  Natalie Foster úgy meséli, a James nevű férfi később 4 ezer fontot (1,8 forintot) utalt még a számlára. Végül a korábbi párja világosította fel arról, hogy csalás áldozata lett, az ügyfélszolgálattól pedig csak arról kapott tájékoztatást, mekkora összeggel tartozik.

  A férfit hiába kérte számon, az elküldte melegebb éghajlatra, majd törölte profilját. A nő azóta jelentette a csalást, és ügyvédet is fogadott. Egyelőre csak azt a 80 fontot (36 ezer forintot) kapta vissza, amit először átutalt.

  (via Daily Mail)

 • A világ legnagyobb macskáját, Kefirt sokszor nem is macskának nézik: az internetezők szerint a róla készült képek alapján sokkal inkább egy pumára, hiúzra vagy egy egészen ritka kutyafajtára hasonlít. A Maine Coon fajtájú gigantikus macsek meg is rémíti az embereket, főleg, hogy bús ábrázatának van egy kis Grinch-beütése.

  Gazdája, az oroszországi Stary Oskolból származó Yuliya Minina alig bírja el Kefirt, aki az utóbbi években igazi sztár lett az interneten. Minina elmondása szerint Kefir egy nyugodt, okos macska, és imádja, ha simogatják.

  (via Daily Star)

Rovatok