Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megszólalt a színész a bokszmeccsüket követően.

    A Sztárbox vasárnapi adásában ismét bővelkedtünk izgalmas és meglepő pillanatokban. Az est talán legizgalmasabb mérkőzésére a gála végéig várnunk kellett: a 2023-as középsúlyú győztes, Molnár Áron színész állt ki, hogy megvédje bajnoki övét, a kihívója pedig Szegedi Fecsó üzletember volt. Az összecsapás a tétje nem csupán a cím, hanem 1 millió forint is volt, amelyet a vesztes fizetett a győztesnek. Molnár egyhangú pontozással védte meg címét, így övé lett a fogadás összege is, amelyet jótékony célra ajánlott fel.

    A színész a mérkőzésük után közösségi oldalán osztotta meg tapasztalatait a ringben átéltekről. Mint írta, nagyon szerette volna élvezni, megélni a címvédő meccsét, ami sikerült is.

    Minden őrültségével együtt. Lógattam a kezem? Igen. Nagyképűségből? Egyáltalán nem. Ki szerettem volna próbálni, hogy milyen így boxolni, mint Roy Johns Jr. Tanulságos volt. Ő nem véletlenül profi:) De a ringben elkövetett hibáimért én vagyok a felelős. Az edzőim, Törteli Ferenc és Treuer Gábor nagyon pontos instrukciókat adtak, hogy mit csináljak, Zsiga Melindát is hallottam közben, de hát a negyedét nem sikerült végrehajtanom. Túl sokszor vettem ki magam hátra, és ütőtávon belül fel kellett volna raknom a kezem. Alap amatőr hibák. De basszus... 1,5 éve bokszolok

    – írta bejegyzésében a színész, aki megjegyezte: az a csoda, hogy eddig elmeneteltek.

    Ráadásul életemben először ütöttek le és soha nem mentem közönség előtt négy menetet. Ez is micsoda tégla életem történetének várában! Fecsó kemény ellenfél volt. Balta feje van. Rendesen bírta az ütéseket. Le a kalappal előtte és azért is, mert a meccs után egyből bejött az öltözőbe és azt kérte, hogy küldjem át a bankszámlaszámát Iványi Gáboréknak, hogy utalhassa nekik az egymilliót, amiben fogadtunk. Igazán korrekt!

  • Szerelméről vallott a celeb.

    Berki Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán kapcsolatáról ezidáig nem sok mindent lehetett tudni, magánéletüket ugyanis féltve őrzik, azáltal azonban, hogy idén elvállalták a Nyerő Páros című sztárpárshow-t, sok mindent megosztottak két éve tartó románcukról. Most a Storynak meséltek arról, hogyan élték meg a műsorban való szereplést.

    „Amikor kijöttünk, akkor voltunk az egyik csúcspontján az elmúlt két évünknek – magyarázta Berki Mazsi a hot! magazinnak. Mindebben nagy szerepet játszott párja, Kajári Zoltán személyisége:

    Zoli számomra a nagybetűs férfi, amire nekem hatalmas szükségem van. Mindenben tudok rá számítani, kedves és odaadó. Pont Balogh Edinával beszéltünk nemrégiben, hogy olyan kevés manapság az igazi férfi, akire fel lehet nézni. Erős személyiségnek tartom magam, de nem kívánom, hogy elnyomjon a másik. Szeretek felnézni a szerelmemre, és az, hogy Zoli mellett nőnek tudom érezni magam, sokat jelent nekem. Emellett a humora volt az, ami először megfogott.

    A szerelmesek már volt egy-egy gyermeke az előző kapcsolatukból, de szerencsére nagyon jól kijönnek egymással, több közös nyaraláson is túl van a család.

    „Még mindig körülöttünk van a rózsaszín köd, ha meglátjuk egymást, de ezért sokat is teszünk. Például minden pénteken randinapot tartunk, amikor csak kettesben töltünk időt. Erre általában ősszel könnyebb sort keríteni, amikor mindkettőnk életében beáll egy rendszer. Nyáron pörgés van, és akkor amúgy is szoktunk kettesben nyaralni vagy utazni. Ilyenkor próbálunk nem dolgozni: elmegyünk edzeni, majd közösen masszázsra.” – mondta az influenszer a kapcsolatukról.

  • Januárra várja gyermekét a színésznő.

    Osvárt Andrea szeptember elején egy fürdőruhás képpel adta hírül, hogy első kisbabáját hordja a szíve alatt. A 45 éves színésznő és párja januárra várják a közös gyermeküket. Bár a kismama általában nem szereti a nyilvánosság előtt élni a magánéletét, ezúttal mégis kivételt tett, és megosztott egy fotót, melyen jól látható, hogy szépen kigömbölyödött.

    Belépve a 3. trimeszterembe, flamingók kíséretében, ezen a napsütéses és meleg őszi időben

    – írta közösségi oldalán Osvárt.

  • Rengeteget változtak az évek alatt.

    Peller Anna a napokban ünnepelte a 44. születésnapját, melynek apropójából a húga, Peller Mariann egy szívhez szóló bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán. A Reggeli műsorvezetőnői világraszólóan jó testvérek, rendkívül szoros a köztük lévő kötelék, ez pedig gyerekkorukban sem volt másképp.

    „Ezen a napon, 44 esztendővel ezelőtt, egy igazi, szeretettől ragyogó lelkecske költözött újfent a földre! Köszönöm, hogy 2 és 3/4 évvel előbb érkeztél, és előkészítetted nekem a terepet a belőled sugárzó szeretettel, kicsi Nővérkém! Szeretlek @peller_anna! Tudod jól, mi mindent kívánok Neked teljes szívemből!!! Éljen Október 19-e! CSODANAP!” – üzente testvérének Peller Mariann, aki egy régi gyerekkori fotót is mutatott e különleges évforduló alkalmából, ám ahhoz lapozni kell egyet.

Rovatok