Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Váratlan fordulat.

    Az álommeló utolsó hétének második napja a jelöltek vezetői képességének felméréséről szólt. Balogh Levente megerősítést kapott a HR-es szakemberek részéről, hogy jó rangsort állított fel a három lehetséges elnöki asszisztens között.

    Pálfi Márió és Steiner Rachel konfliktusa annyira elmérgesedett, hogy a nap végén Balogh Levente előtt is összeszólalkoztak. Az elnök úr elárulta: nem tetszett neki, hogy Márió szerint egyedül azért maradt versenyben, mert a segítők meggyőzték őt. A jelölt ráadásul nemcsak Baloghgal, hanem a környezetével is tiszteletlennek tűnt, ezért távoznia kellett.

    Maga azt hiszi, hogy én vakon vagyok? A podcaston ott voltam, és hallottam minden szavát. Volt egy tükör, ott ültem mögötte. Azt feltételezi ön, hogy nekem a segítőm, az ügyvéd úr mond valamit, és akkor nem én döntöm el, hogy maga van az első háromban, hanem ő? Egy báb vagyok, akit beültetnek az ember ölébe, és akkor a segítők meg rángatják a számat meg a kezemet... Így gondolja? Engem nem lehet meggyőzni, nekem javasolni lehet. Az, hogy maga bármeddig eljut, az azért van így, mert én így döntök

    – szögezte le az elnök úr Máriónak, akinek helyét váratlan módon Polgár Péter vette át a TOP3-ban.

    Kialakult tehát a top hármas mezőny.

    (via RTL)

  • Aligha van ennél jobb módja május köszöntésének.

    Egy hónap sem telhet el úgy, hogy Kiszel Tünde ne engedne bepillantást naptárába, ez egyszerűen hozzátartozik a rutinjához, s mivel május 1-jén ismét lapozni kellett egyet a falinaptárban, Hunyadi Donatella édesanyja kapva-kapott az alkalmon, hogy lerántsa a leplet az újabb fotóról.

    Mint ismert, a naptárdíva a kalendáriuma 2024-es kiadásának főleg az idén 100 éves Disney adott neki ihletet. Állítása szerint a májusi oldalon A kis hableány Ursulájaként pózol.

    2024. MÁJUS! URSULA 

    – fűzte a fotóhoz a naptárdíva.

Rovatok