Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szúk körű ceremóniát szeretne első körben.

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, Szarvas Andi közel másfél hónapja jelentette be, hogy párja, Zsolt az olaszországi nyaralásuk alatt megkérte a kezét. Mint kiderült, a jegygyűrű közel hat hónapig készült a legnagyobb titokban, így hatalmas volt a meglepetés.

    „Szeretnénk, ha a születendő babánk már úgy érkezne, hogy férj és feleség vagyunk, ezért úgy döntöttünk, tartunk egy szűk körű ceremóniát, ahol csak a szüleink és a testvérek lesznek jelen” – mesélte az Inspiráló Nők Gálán az egykori szépségkirálynő, aki a nagy esküvőről sem mondott le.

    Biztosan lesz egy nagy lagzi is, ahol a tágabb család, a baráti kör is jelen lesz, akikkel együtt bulizhatunk egy nagyot, és akkor már velünk lehet a gyermekünk is. Meglátjuk, hogy a szülés után hogy leszek, mennyire tudom visszanyerni a formámat, mert azért szeretnék jól mutatni a menyasszonyi ruhában. Jövő nyáron vagy utána biztosan megtartjuk.

     A 2018-as Miss World Hungary győztese eljegyzése után nem sokkal a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt: vőlegényével kisbabát várnak. A leendő szülők nemrég azt is megtudták a bababáról partijuk során, hogy kislányuk lesz.

    Én legbelül végig kislányt éreztem, de mindenki annyira a kisfiút mondott, hogy már én is elhittem. Végül aztán csak nekem lett igazam. Mivel elég csajos nő vagyok, örülök, hogy ezeket a dolgokat meg tudom majd a kislányommal osztani.

    (via Blikk )

  • Megfogadta, hogy többet nem viselkedik úgy, ahogy korábban tette azt párjaival.

    Törőcsik Dániel a Három igazság című YouTube-műsor vendége volt, ahol többek között mesélt korábbi és jelenlegi párkapcsolatáról is. Bíró Beát és párját a tévénézők igazán akkor ismerhették meg, amikor próbára tették szerelmüket a Nyerő Páros 2022-es évadában. Mint kiderült, a tetoválóművész annak idején 8 hónapig udvarolt barátnőjének, aminek okát is kifejtette.

    Én azért nem éltem jófiúként a húszas éveimet. Odafigyeltem, hogy jól menedzseljek mindent, idézőjelben, ha ezt lehet mondani, de hát fiatal voltam. Nem vagyok nagyon spiri ember, de azért felismerem a karmát, amikor visszacsap

    – idézte a 24.hu Törőcsiket, aki elmondása szerint akkor jött rá, hogy változnia kell,  mikor egyedül élt Hamburgban, és nem volt kibékülve önmagával. Elkezdte keresni ennek okait, és arra jutott, hogy azt megelőzően voltak nem túl szép húzásai ismerkedés közben.

    Nem bántam soha csúnyán a nőkkel, inkább csak talán mindig a legkényelmesebb utat választottam arra, hogy lezárjak egy kommunikációt, akár egy találkozás után. Ezt ghostingnak hívják sokszor. Bármit is csináltam, tudtam, hogy ez nem biztos, hogy jól esett annak a valakinek. Akkor én azt mondtam magamnak, hogy többet ilyet nem csinálok

    Egyszer aztán a férfi is olyan szituációba került, amikor fordítva történt meg mindez, és vele nem volt valaki „jó fej”.

    Mindenkitől, akivel nem viselkedtem szépen, elnézést kértem. A többség azt mondta meglepő módon, hogy semmi baj, és jól esett nekik, de igazából talán ez azért kellett, hogy én elengedjem magamból ezeket a súlyokat.

  • Új arcát szeretné megmutatni a nézőknek.

    Október 14-től új évaddal tér vissza a Kőgazdag fiatalok című reality, melyben a 20 éves Bárány Aurél is bemutatja, milyen körülmények között él. A szereplők feltehetően ezúttal is tovább borzolják a kedélyeket, így pénzszórásból, bulikból és konfliktusokból nem lesz hiány. Elöljáróban úgy tűnik, mindenki hozza majd a szokásos formáját, de Bárány változtatna a megítélésén.

    „Sosem fogok felnőni, tök mindegy, hány éves vagyok. 20 éves lettem, de nem érzek akkora változást. Még nem árulhatok el részleteket, de az idei szülinapi ajándékom a legdrágább, amit valaha kaptam” – kezdte a Borsnak a fiatal, aki az első részben nagyszabású születésnapi partit rendez magának.

    Egyébként sosem kértem semmit, gyerekkoromban sem. Ha megkérdezi valaki, hogy mit kérek szülinapomra vagy karácsonyra, azt felelem: semmit! Úgyis mindig mindenem megvan, most pedig már a saját pénzemből azt veszek, amit csak akarok. Persze mindenből van mindig eggyel jobb, de mondhatom: tökéletes életem van

    Mint kiderült, Kőgazdag Aurél gondolkozás nélkül igent mondott a második felkérésére, ugyanis mér az előzőnél nagyon jó hangulatúak voltak a forgatások, és szoros barátságot kötött PSG Oglival.

    Rájöttem, hogy nemcsak a pénz az, ami boldogít, hanem a körülöttem lévő emberek. Őszintén szólva már máshogy látom a dolgokat. Nyáron három hónapon keresztül nagyon gallyra vágtam magamat különböző okokból, azok után kissé megkomolyodtam.

    – mondta a fiatal, aki a reality idei évadában egy új oldalát szeretné megmutatni. Bemutatkozó filmjében elárulta: érzelmes, visszafogott, jószívű emberként ismerheti meg most az ország.

    Az első évad után vegyes megítélésben részesültem, de őszintén azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy gáz vagyok, az retardált

  • Úgy véli, a gyerekkori önmaga büszke lenne arra, amit eddig elért.

    Mahdi Said Kafiya és párja, Patrick szeptember közepén mondták ki a boldogító igent, esküvőjüket pedig nagy előkészületek előzték meg, hogy minden tökéletes legyen. A szomáliai származású modell korábban elárulta, úgy került hazánkban, hogy 14 éves korában apja akarata ellenére férjhez akarta volna adni, de anyja támogatásával sikerült elmenekülnie szülőhazájából. 

    Mint a Storynak adott interjújából kiderült, kislányként még annyi volt csupán a vágya, hogy azzá váljon, amit édesanyja elképzelt számára. Mára azonban saját vágyait is meg tudja fogalmazni.

    Soha nem gondoltam volna, hogy valaha modell leszek, csak felnéztem rájuk, milyen gyönyörűek és szépek. Ha gyerekként láthatnám magam most, mint felnőtt, szerintem csodálkoznék, hogy hova jutottam, mert teljesen más irányt vett az életem, mint amire gondoltam volna fiatalon. Biztos büszke lennék magamra. Ha nem modellkednék, szerintem színésznő, vagy divattervező lennék

    – mondta Kafiya, aki 10 év múlva családanyaként látja magát, és saját márkatulajdonos is szeretne lenni.

Rovatok