Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Bostonban élő Blake és Mary Greenwell álomesküvőjéből egy pillanat alatt rémálom lett. Éppen, hogy egy órája mondták ki a boldogítót igent, amikor a 27 éves nő a bohókás esküvői fotózás alkalmával hirtelen a fejébe vette, hogy milyen jól mutatna a képeken, ha nem ő ugrana újdonsült férje hátára, hanem az az övére. A 160 centis nő fel is kapta a 185 centi magas és 133 kilós párját, akinek súlya alatt a bokája felmondta a szolgálatot.

    Az orvosi asszisztensként dolgozó Mary Greenwell felsikoltott fájdalmában. Azt a napot, aminek élete legszebb napjának kellett volna lennie, végül a kórházban zárta: a játékos fotózás közben ugyanis eltört a bokája.

    A menyasszonyt megműtötték, miközben esküvője, amelyre párjával 7000 dollárt (2,5 millió forintot) költöttek, tovább zajlott: a 150 vendég nélküle partizott tovább. Greenwellék azt mondják, remélhetőleg hamarosan újra megtarthatják a ceremóniát. 

  • -Az alábbi képriport egy 33 éves férfi történetét mutatja be, aki vízvezeték-szerelői állását egy igazi kalandra cserélte. Jack Nolan megunta, hogy minden nap 9-től 17 óráig kellett dolgoznia, nem is tette boldoggá őt munkája, mivel úgy érezte, abban nem tud kiteljesedni, ezért jelentkezett egy tengerjáró hajóra dolgozni. Ott zenészként évente akár 40 ezer fontot (18,6 millió forintot) is meg tud keresni amellett, hogy 40 országban megfordul. Mivel esténként kell szórakoztatnia az utasokat, ezért napközben különlegesebbnél különlegesebb helyeket tud felfedezni. Ausztráliában, Kanadában és Izlandon is járt már.

Rovatok