Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Személyi sérülés nem történt, de csúnya károkat okozott Beryl az egykori szépségkirálynő családjának.

  Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas erővel söpört végig előbb a Karibi-térségen, majd az Egyesült Államok déli területein a Beryl hurrikán. A természeti katasztrófa emberéleteket is követelt, emellett hatalmas károkat okozott többek között a Texasban élő Polgár Krisztináék otthonán is. Szerencsére a család épp látogatóban volt a szülőknél Magyarországon, ám házuk így sem úszta meg sértetlenül.

  „Óriási pusztítást csinált, amilyen gyorsan jött és tarolt. Kegyetlen. Én ezt nem is tudom, hogy hogy fogja tudni megoldani az önkormányzat” – kezdte az RTL-nek az egykori szépségkirálynő, aki környékbeli barátoktól, szomszédoktól is értesült a kinti helyzetről, sőt párja, Szabolcs is visszautazott nemrég Houstonba, hogy felmérje a károkat. Elmondása szerint Beryl nem csak a fákat, de az összes kerítést is kidöntötte az utcájukban, egy nagy közös udvart hozva létre, ameddig csak a szem ellát.

  Egy óriás kert lett az egészből. (..) Ez ugye hétfőn történt, ezen a héten, és most már negyedik napja nincsen áram. Férjem visszament, próbálja rendbe tenni a dolgokat, megnézi, hogy mi történt a házzal. Sajnos nekünk is vannak vannak anyagi károk, viszont azzal vigasztaljuk magunkat, hogy rendben vagyunk, itthon voltunk, biztonságban voltunk, és végül is átvészeltük.

  – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki ennek ellenére jelenleg nem tervezi, hogy visszaköltözne családjával Magyarországra.

  „Nálunk ez napi szinten téma, imádjuk Magyarországot, de imádjuk Amerikát is. Őszintén a mai napig nem tudjuk, hogy merre tovább, majd kiderül.”

 • Méghozzá az eredetinél is lengébb öltözetben.

  1992-ben, azaz idén már 32 éve, hogy bemutatták Sharon Stone és Michael Douglas legendás thrillerjét, az Elemi ösztönt. A film leghíresebb, rendőrségi kihallgatásos jelentét most egy fotóval alkotta újra a 66 éves színésznő, egy szál csipkés fehérneműben vette fel ismét Catherine Trammel ikonikussá vált, keresztbe tett lábas pózát.

  Elemien...a tiéd!

  – írta Instagram bejegyzéséhez Stone, követői pedig nem győzték bókokkal elhalmozni őt kirobbanó formája miatt.

 • Mindenkit megmosolyogtat Medox és Nina.

  Kulcsár Edina a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy édesanyjával, Jakab Krisztinával és gyermekeivel a siófoki állatkertben jártak, ahol az anyaszerepből kilépve ő maga is gyereknek érezhette magát egy kis időre. Feltehetően itt készült az a videofelvétel is, amelyen az egykori szépségkirálynő előző házasságából született gyermekei, az ötéves Medox és a négyéves Nina láthatóak, amint egy kakassal találták szemben magukat.

  A gyerekek bátrak voltak, a kakas azonban nem feltétlen örült a közelségüknek.

  Nina, vigyázz, mert megtámad!

  – szólt rá lányára Kulcsár Edina, aki erre békén is hagyta a kakast, Medox azonban még közelebb ment, mire a tollas jószág nekiiramodott. A kisfiú felsikoltott, s gyorsan el is iszkolt, megnevettetve ezzel szeretteit.

  Az erről készült aranyos videó ide kattintva tekinthető meg.

 • Új dala mellett új karrierjére is koncentrál.

  Az X-Faktor előző szériájában ismerhette meg az ország Bodrogi Enikőt, Bodrogi Gyula és Voith Ági unokáját. Az ifjú énekesnőt készülő új daláról, valamint színészi karrierjéről is kérdezték őt a Reggeli műsorvezetői  – mint kiderült ugyanis, nagyszüleit követve Enikőt is elkezdte érdekelni ez a pálya.

  „Engem a filmipar nagyon érdekel, meg a sorozatok, valahogy ez nagyon a fejemben jött, és mondtam, hogy akkor megpróbálom, miért ne? A szereplés része érdekel, de kipróbálom magamat castingokon, hátha felfigyelnek rám, és azt mondják, hogy na, akkor ebben van valami tehetség! Nem tudom, mit hoz az élet” – magyarázta a lány, aki a hétvégén ünnepli majd 20. születésnapját.,

  „A nagypapám is ott lesz, aki nagyon fitt, kilencvenévesen szerintem le tud engem futni! Mondjuk, nem is gondolja magát kilencvennek, sok 90 évest látok, aki szenved, de ő csinálja!”

Rovatok