Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Imádja az új otthonát.

  Istenes Bencét hamarosan a Fort Boyard – Az erőd című kalandjáték műsorvezetőjekét láthatják a nézők, ahol ezúttal sem maradnak szórakoztató és humoros pillanatok nélkül. A The Voiceban is feltűnt Istenes most a Storynak adott interjút, melyben azt is elmondta, miért láthatjuk mostanság kevesebb produkcióban.

  Mint kiderült, több hetes külföldi forgatást már nem nagyon vállal el, mert nem szeretne elszakadni a gyerekeitől hosszú időre. Tavaly ugyanis megvalósította régi álmát és családjával egy felújított Balaton-felvidéki családi házba költözött.

  Imádom a vidéki életet, ez a stílus közel is áll hozzám, szeretek kertészkedni, friss levegőt szívni, kutyát sétáltatni a szabadban. Egyáltalán nem hiányzik a városi pezsgés, már csak azért sem, mert ettől sem szakadtam el teljesen. Az elmúlt másfél évtizedem meglehetősen hektikus volt, nem igazán volt egy konkrét bázis, ahol igazán hosszú távra tudtam volna berendezkedni. Örülök, hogy ez most végre megadatott számunkra, ráadásul egy meseszép környezetben

  A tévés úgy hiszi, sokat változott az elmúlt időben, más ember lett, mint aki öt éve volt. Most már sokkal óvatosabban bánik a saját idejével, mivel ezt tartja a legdrágább kincsnek, amivel valaki csak rendelkezhet, ezért egyáltalán nem mindegy, mire fordítjuk.

  Nekem jelenleg a gyerekeim a legfontosabbak, ezért igyekszem mindent köréjük építeni. Egyébként semmi bajom a korommal vagy az idő múlásával. Alig várom már, hogy karosszékben ülő nagypapa legyek. De addig is igyekszem minden életszakaszból a lehető legtöbbet kihozni. Egészen egyszerűen a prioritások módosulnak kissé, ahogy az ember idősödik

  – tette hozzá.

 • Csodás képek születtek Kelet-Afrika egyik természetvédelemi területén egy gepárdcsaládról, mely éppen nyugalmas pillanatokat élt át a szavannán. A felvételeken egy nőstény gepárdot örökítettek meg, amely kölykeivel együtt sütkérezett az árnyékban egy sikeres vadászatot követően.

  Bár az anyának mindennap meg kell küzdenie a napi betevőért, gyorsaságának és agilitásának köszönhetően messze a környék leghatékonabb vadásza. Ha viszont mégsem talál zsákmányt, nagy távolságokat kell megtennie, vállalva a veszélyt, amit ez a családjára nézve jelent, hiszen az oroszlánokkal ellentétben a gepárdok nem falkában élnek, ami védelmet nyújtana. Ezeket az imádni való képeket Barbara Fleming természetfotós készítette a tanzániai Ngorongoro Természetvédelmi Területen.

 • Komoly indulatokat keltett benne a brazilok fantáziátlan játéka.

  Az aranylabdás, világbajnok klasszis, Ronaldinho kemény szavakkal illette a brazil labdarúgó-válogatott jelenlegi formáját, sőt, egyenesen kijelentette, hogy a hamarosan kezdődő Copa Américát sem fogja követni.

  „Ennyi volt, elegem van. Szomorú pillanat ez mindenkinek, aki szereti a brazil futballt" – magyarázta a közösségi médiában Ronaldinho. – Ez az utóbbi évek egyik legrosszabb csapata. Nincsenek vezéregyéniségek a keretben, nagy részük teljesen átlagos játékos.”

  Ronaldinho cseppet sem látja rózsásan a brazil válogatott helyzetét, akik Costa Ricával, Paraguayjal és Kolumbiával játszanak majd a csoportkörben.

  „Kiskorom óta követem a labdarúgást, de sohasem láttam még ennyire rossznak a helyzetet, egyszerűen borzalmas a teljesítményünk. Szégyen! Nem fogom nézni a válogatott Copa América-mérkőzéseit a nyáron, és nem is fogok ünnepelni, ha esetleg Brazília nyer” – jelentette ki a A PSG és az FC Barcelona korábbi játékosa.

 • Bevételeinek köszönhetően az édesanyját is támogatni tudja mindenben.

  Molnár Anikó közel másfél évvel ezelőtt indította el OnlyFans-oldalát, amely rövid idő leforgása alatt nagy népszerűségre tett szert. Az erotikus tartalomgyártó az elmúlt időszakot többnyire csakis a csatornája felépítésének szentelte, melynek bevételei már nemcsak a saját megélhetését fedezi, hanem a nyugdíjas édesanyját is támogatni tudja belőle.

  Van egy anyukám, az egyre súlyosbodó időskori problémáival. Ő a motivációm, pontosabban az, hogy szép nyugdíjas éveket biztosítsak neki, és természetesen sajátomra is gondolnom kell. Ha ne adj Isten, oda kerül a sor, hogy ellátásra szorul, vagy valamilyen komolyabb gyógyszerre lesz szüksége, akkor biztosítanom kell számára mindent. Ezért pedig bármire képes vagyok

  kezdte a Borsnak Molnár Anikó. Az OnlyFans-es szőkeség elmondta, hogy mindig is az volt az álma, hogy édesanyjának ne kelljen dolgoznia nyugdíjba menetele után, de anyagi helyzete miatt ezt nem tudta teljesíteni egészen idáig.

  Amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam az OnlyFans-ba, ez is eszembe jutott. Tudtam, ha ez beindul, akkor amit anno magamnak megígértem, majd teljesítem. Most kiegyensúlyozottabban élek, több mindent megtehetek, de nem vagyok milliomos. Tévhitben élnek az emberek. Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét, anyukámnak nem kell a nyugdíjához nyúlnia

  „Szeretnék egy normális, nyugodt életet biztosítani, mert épp eleget idegeskedett abban az időben, amikor egyik napról a másikra éltünk. Sajnos most pedig már olyan korba lépett, hogy nem tudja élvezni. A egyetlen támaszaként mindig, mindenben mellette fogok lenni” – jelentette ki Molnár.

Rovatok