Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezúttal sem lesz hiány a világsztárokból!

  Jó híreink vannak Benoit Blanc rajongói számára: hivatalosan is érkezik a Tőrbe ejtve harmadik része! A nagysikerű krimi folytatása, a Wake Up Dead Man (azaz ébredj fel, holt ember) alcímet viseli, és a Deadline információi szerint valamikor 2025-ben futhat be. 

  A portál már a stáblista egy részét is megszerezte, természetesen a francia detektív szerepét ismét Daniel Craig ölti magára, aki ezúttal is A-listás világsztárok között nyomoz majd. Egyelőre Andrew Scott, Cailee Spaeny, Josh O'Connor, valamint Kerry Washington és Glenn Close neve ismert a szereplők közül, de a lap szerint a napokban várhatóan még több hollywoodi csillag csatlakozik a köreikhez.

  A forgatás a napokban kezdődik majd, az azonban nem ismert, valóban ez lesz-e az utolsó Tőrbe ejtve, amit az eredeti, 2019-es első rész sikere után bővítettek ki trilógiává.

 • Ahogy arról az Index is beszámolt, titkos esküvőn kelt egybe az előző héten Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi. A fiatalok nagy napjára természetesen a színésznő újdonsült apósa, Jon Bon Jovi is hivatalos volt, sőt, most egy, a One Show-nak adott interjúban szűkszavúan mesélt is a ceremóniáról, amelyet várhatóan még idén egy nagyobb lagzi is követ majd.

  Igen, igaz a hír. Ez egy nagyon kicsi, családi esküvő volt, és a menyasszony gyönyörű volt!

  – kezdte a rocksztár, akit saját feleségével való, szintén tiniszerelmként indult, ám immáron 35 éve tartó kapcsolatára emlékeztet fia és Brown románca.

  „Nagyszerűek együtt, abszolút fantasztikusak, Jake olyan boldog, amilyen csak lehet!” – mesélte lelkesen.

 • Videóüzenetet küldött új, zürichi otthonából.

  Külföldön kezd új életet Nagy Alekosz? Erre enged következtetni az egykori VV-győztes legújabb Facebook bejegyzése, amelyet egyenesen Zürichből tett közzé szerda este közösségi oldalán.

  Alekosz és kedvese, a Svájcban élő Noémi Zámbó Jimmy-t hallgatva, italozgatva jelentkeztek be egy videóüzenetben, feltehetően a nő otthonából:

  „Ünnep van, ünnepelünk, történetesen a harmadik hónapfordulót Noémivel. Február 29-én ismerkedtünk meg, rögtön egymásba szerettünk. Mondhatni a tavasz hozott el egymásnak. Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, hát, én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett. Egészségetekre!” – magyarázta a férfi, hozzátéve: nagyon boldogok együtt párjával, a Király munkásságát pedig már a környékbeliekkel is sikerült megismertetnie.

 • Amerikában jár az énekesnő, amikor leszakadt az ég.

  Király Linda néhány hete az Egyesült Államok-beli Nashville városában tartózkodott, amikor egy tornádó csapott le. A helyzet ugyan hamar veszélyesre fordulhatott volna, de még időben sikerül menedékbe húzódnia.

  „Ez volt életem első tornádója” – kezdte a hot! magazinnak, az énekesnő, akinek érkeztekor még volt néhány órája a  stúdiózásig, így találkozott az egyik legjobb barátnőjével, akivel bementek vásárolni az egyik közeli plázába.

  Vásároltunk, kávézgattunk, majd elindultunk a parkolóba – ahonnan ki lehetett látni, tehát nem a föld alatt volt – a kocsi felé. Ekkor hallottuk meg a riadó hangját. Láttuk és hallottuk is, hogy nagy vihar, villámlás és égzengés volt kint, a felhők pedig több irányba mozogtak az égen.

   – idézi a Bors Királyt, akinek a barátnője alaposan megijedt, kiváltképpen amikor a kocsijukhoz érve „elkezdett valami formálódni” mellettük.

  Ekkor a barátnőm megragadta a kezem, és azt mondta, hogy »na, most kell szaladni«. Megfordultunk, és teli erőből szaladtunk vissza a pláza felé. Futás közben visszafordultam, és láttam, hogy konkrétan előttünk csapott le a tornádó. Láttam az egész tölcsért, de nem hittem a szememnek.

  A bevásárlóközpont legalsó szintjére mentek, ahol biztonságban vártak két órán keresztül. Ez idő alatt a telefonok sem működtek, de miután kiszabadultak kiderült, hogy a járgányuknak sem lett baja. Király barátnőjének férje azonban nem mondhatta el ugyanezt: szerencsére ugyancsak megúszta az egészet, viszont egy ház része ráesett az autójára, ami totálkáros lett.

  Persze az a legfontosabb, hogy senkinek nem esett baja. Akkor egyébként nem igazán fogtam fel, hogy mennyire súlyos helyzet volt ez, csak másnap, amikor álmomban dörömbölő hangokat hallottam. Akkor éreztem azt, hogy hú, az őrangyalom tényleg mindig velem van, és vigyáz rám.

Rovatok