Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alig várja, hogy megtapasztalja az anya-lánya dinamikát is.

  Adele előszeretettel anekdotál saját életéről Las Vegas-i koncertsorozatán, rajongói nagy örömére. Az énekesnő legutóbbi műsora alatt is közvetlen stílusban, mintha csak barátaival beszélgetne, úgy mesélt nézőinek jövőbéli terveiről, egy újabb esetleges gyermekáldásról.

  „Ha végeztem minden kötelezettségemmel és az összes műsorommal, szeretnék egy babát" – jelentette ki a 36 éves popdíva, akinek előző házasságából született fia, Angelo már 11 éves.

  Kislányt szeretnék, mert fiam már van. Úgy érzem lehet ő lenne az a személy, akit egyszerre szeretnék és utálnék a világon a legjobban. Legalábbis úgy érzem, ez történne. Mindig helyre tenne engem, ugye? Ha én leszek az anyja, Rich pedig az apja, egy főnökösködő kiskirálynő lesz, nem igaz? 

  – nevetett Adele párjára, a sportmenedzser Rich Paulra utalva. Tavaly már elárulta, listát is írtak kedvesével a lehetséges babanevekről.

 • Ki emlékszik még 2006. május 20-ára? 

  Ha ön nem is, Rúzsa Magdi biztos, hogy soha nem fogja elfelejteni ezt a dátumot, hiszen nem túlzás kijelenteni, ekkor változott meg örökre az élete – az énekesnő ma 18 éve, hogy megnyerte a Megasztár harmadik évadát. Ennek apropójából most pár, a döntő alatt készült fotót is közzétett Instagram oldalán, a bejegyzéséhez pedig kedves gondolatokat is fűzött:

  18 éve ezen a napon.. Ma van a szülinapom. Büszke vagyok rád kicsi lány! Megcsináltad!

  – üzente 20 éves énjének a most már háromgyermekes édesanya, posztjához rajongói mellett egykori versenyzőtársa, Puskás Péter, de Peller Mariann is hozzászólt.

 • A férfi nagyon beleélte magát két vállalkozó szimulátortesztjébe.

  Rögtön felkeltette a Newton Szimulátor találmánya Balogh Petya, a Cápák között egyik befektetőjének figyelmét a műsor vasárnap esti adásában. A szoftverfejlesztő egy ideig szemezett a VR-szemüveggel és mozgó gamerszékkel felszerelt termékkel, majd az azt megálmodó két vállalkozóhoz fordult:

  „Kipróbálhatom? Azt üzeni nekem, hogy gyere, Petya!” – szakította félbe a pitchüket. Másodpercekkel később már a játékszimulátorban találta magát, ahol egy virtuális hullámvasutazásra indult, miközben Balogh Levente arra figyelmeztette, nehogy elkezdjen kiabálni. Hogy ezt társa nem hallotta, vagy csak egyszerűen figyelmen kívül hagyta, nem tudni, mindenesetre rövidesen az üzletember lelkes sikongatása töltötte be a stúdiót.

  Jól van, nem a vidámparkban vagy! Ne járassál már le minket

  – nevetett a Szentkirályi fejese, de a többi cápa sem bírta mosolygás nélkül megállni a látottakat.

  „Hát ez nagyon jó! Majdnem olyan, mint az igazi, egészen ijesztő! Az, hogy mozog az egész nagyon sokat hozzáad, fúj a szél, hogy dől az egész...” – mesélte el tapasztalatait a székből kiszállva Balogh, akinek hiába tetszett nagyon a szimulátor, végül nem fektetett be a cégbe a vállalkozók magas pénzigénye miatt.

 • A színésznő spirituális személynek tartja magát.

  Váratlan kijelentést tett a CBS-nek adott friss interjújában Courteney Cox:

  a színésznő arról beszélt, meg szokta őt látogatni Matthew Perry.

  A Jóbarátok sztárja spirituális embernek tartja magát, aki érzékeli, hogy többek között elhunyt szülei, valamint a tavaly, 54 éves korában meghalt kollégája is vissza-visszatér hozzá.

  „Érzem, biztosan érzem, hogy Matthew a közelben van” – mondta Cox, és elismerő szavakkal méltatta sorozatbéli partnerét.

  „Szerintem ő a világ egyik legviccesebb embere. Tudjátok, egyszerűen annyira humoros. Valójában hatalmas a szíve, de nyilván küszködött. Hálás vagyok, hogy ilyen szorosan dolgozhattam vele együtt hosszú éveken át. Sokszor meglátogat, ha hiszünk ebben.”

Rovatok