Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egyezés nem véletlen.

  Szívmelengető részletet szúrtak ki az angol királyi család szemfüles rajongói György herceg és Sarolta hercegnő előző héten készült képein.

  Vilmos herceg és Katalin hercegné két idősebbik gyermeke gyakorlatilag egyforma, csak színben különböző barátságkarkötőket hordanak, amiket hivatalos eseményekre, így a Wimbledoni teniszbajnokságon, vagy a labdarúgó EB-döntőjén sem vettek le – sőt, György 11. születésnapi portréján is kikandikál apró öltönye alól a fonalékszer.

  A rajongók szerint a karkötőket a 9 éves Sarolta fonhatta, de nem csak bátyjának, hanem nagypapájának is adott belőle, aki becsülettel hordja is unokája kreálmányát. Károly király csuklóján szintén hasonló darab díszelgett július 16.-ai, Guernseyben tett látogatásán, amit több fotó is megörökített.

 • A mentőben tért magához a sportoló, akkora pofont kapott ellenfelétől.

  Az Exatlon Hungaryből megismert Szabó Franciska amerikai karrierjéről az Index is beszámolt már: domina pankrátorként keresi a kenyerét, emellett pedig a Power Slap nevű pofonbajnokságban is indult.

  Ezzel kapcsolatban egy durva történetet idézett fel Lakatos Leventének a Levente klubja című podcastben, miszerint egyszer egy szabálytalan, tenyéréllel mért ütést kapott a nyakára, amitől rögtön el is ájult.

  „Az nagyon durva volt. Ott gondolkodtam is azon, hogy abbahagynám. Nem elveszítettem azt a mérkőzést, leléptették, nyertem. De az a fájdalom, amit utána éreztem, amíg bent voltam a mentőautóban…” – kezdte Szabó, akinek ellenfelét kizárták, ő pedig kórházba szállítása közben tért magához, arra, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt vele. 

  Három év teljesen kiesett arra a rövid időre. Láttam, hogy infúzió, meg minden, és mivel nem tudtam, hogy hol vagyok, azt hittem, hogy elraboltak és szervkereskedés áldozata vagyok. Ez volt az első gondolatom, nagyon ijesztő volt.

  Bár a mentős próbálta megnyugtatni, a bajnokság neve sem mondott neki semmit, pánikba esett. Végül azután tértek vissza emlékei, hogy telefonját megkapta, és családi csetbeszélgetésükben viszontlátott magáról egy videót.

  Szabónak egy hétig feküdnie kellet sérülése után, és két hónap volt, mire annyira felépült, hogy újból visszatérhessen az edzésekhez.

  (24.hu)

 • Úgy véli, az életvitele miatt rajongják őt sokan.

  A Kőgazdag fiatalok című realityből megismert Herceg Csabi volt legutóbb Kasza Tibi vendége a Szerencsekerékben, ahol a tehetős fiatal kijelentette: szerinte kétévente érdemes új házba költözni.

  Figyelj, két évig, hogyha ugyanoda jársz haza, ugyanabban az ágyban alszol, akkor ezt megunod. Én egyébként sokszor inkább már a nappaliban vagyok, minthogy a hálószobában.

  – magyarázta Herceg, akit az is feszélyez, hogy kitudódott a címe a TV2-s műsorból, gyakran tizenéves rajongói várják a luxusháza előtt, hogy képet csinálhassanak vele.

  Ekkor a civil játékostársa rákérdezett nála, hogy egyébként mit csinál, amiért így rajonganak érte.

  Hát, élek! A rajongás tárgya az életem: az életvitelem, a stílusom, az öltözködésem, az autóim, a házam, a párom. Igazából én, ahogy vagyok. Úgy gondolom, hogy ehhez egy külön tehetség kell, mert nem sok embernek sikerült híresnek lenni, úgy hogy nem zenész, életművész, gitáros...

  „Gyűjtőnéven, hogy nem csinál semmit, igen... Életművészet."– szólt közbe Kasza Tibi, aki ezután rákérdezett a fiatalnál, hogy tényleg tervez-e oroszlánt beszerezni az új otthonába.

  Egyébként nagyon-nagyon f*sok az oroszlánoktól, meg a kutyáktól is. Amíg kicsi addig nem félek tőle, ha meg nagy lesz, megoldom...

  – mondta Herceg, aki már engedélyezési folyamatot is elkezdte.

 • Két fiával és vőlegényével, Hajmásy Péterrel napokon belül birtokba veszik az ingatlant.

  Bár vőlegényével, Hajmásy Péterrel megfogadták, hogy építkezésbe sosem vágnak bele, Nádai Anikóék több mint két évvel ezelőtt mégis rászánták magukat a házépítési projektre, mert otthonuk szűkös kezdett lenni négyüknek. A kétgyermekes műsorvezetőnő először csak egy üres telekről mutatott fotót követőinek az Instagram-oldalán, majd minden nagyobb mérföldkőnél újabb felvételt rakott ki, így jól látható volt, milyen gyorsan haladnak.

  Az egykori valóságshow-szereplő utoljára februárban mutatott felvételt a munkálatokról, éppen ezért sikerült meglepnie követőit szerdai bejegyzésével, melyben már arról ír, hogy napokon belül birtokba veszik az ingatlant, melyet Hajmásyval közösen álmodtak meg.

  Annyira izgatottak vagyunk. Nálunk most minden az építkezés és a költözés körül forog, hiszen napokon belül birtokba vesszük a közösen megálmodott otthonunkat. Megy a tereprendezés, közben belül is ezerrel dolgoznak a srácok. Én meg edzés után rohantam ki megnézni, hogy állunk

  – árulta el az Instagramon a tévés.

  Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2022 januárja óta jár jegyben; eljegyzésükre Punta Canában került sor. A lánykérésről, amelybe egy kis baki is csúszott, videó is készült, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint

Rovatok