Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy dolog miatt mondott le az amúgy se nagy fizetése maradékáról.

  Nem túlzás azt állítani, hogy az év egyik legjobban várt hollywoodi blockbustere a Deadpool & Rozsomák, amely július 25-én érkezik a magyar mozikba. Ebben Hugh Jackman azt követően játssza el újra a mutánsát, hogy a 2017-es Loganben egyszer már elköszönt a szereptől, Ryan Reynolds pedig viccet is csinál ebből, mondván, hogy Rozsomákot visszarángatták a nyugdíjból.

  Az új előzetesekközönségtalálkozók mellett interjúk is készülnek a színeszekkel. Így történt, hogy Reynolds elárulta: rögös utat kellett megtennie ahhoz, hogy az első Deadpool megvalósulhasson. Ennek érdekében még lemondásokra is hajlandó volt. Mint mondja, húsz évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a filmen, s bár akkor még nem őt kapcsolták a karakterhez, mindent megtett annak érdekében, hogy az kibontakozhasson, még akkor is, ha az évekbe telt.

  Nem gondoltam volna, amikor a Deadpool végre zöld utat kapott, hogy siker lesz. Még a fizetésemről is lemondtam, csak hogy elkészüljön. Nem engedték, hogy a társíróim, Rhett Reese és Paul Wernick ott legyenek a forgatáson, szóval fogtam azt a kevés fizetést, ami megmaradt nekem, és odaadtam nekik, hogy eljöhessenek a forgatásra, és ott kialakíthassunk egy tulajdonképpeni írói szobát

  – mesélte a színész, aki producerként is dolgozott a mozin, amelyet 2016-ban mutattak be, egy friss interjúban.

  „Ez több szempontból is lecke volt. Szerintem a kreativitás egyik legnagyobb ellensége a túl sok idő és pénz, annál a filmnél pedig nem volt se időnk, se pénzünk. Azt támogattam, hogy a karakterre fókuszáljunk a látvány helyett, és ez egy kicsit nehezebb ügy egy képregényfilm esetében. Annyira belefolytam minden apró részletbe, és régóta, nagyon régóta nem volt ilyenhez kedvem. Emlékszem, hogy vágytam erre az érzésre, nemcsak a Deadpool kapcsán, hanem bármiben.”

  (via Unilad, IGN)

 • A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől.

  Augusztus 9-én Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi is fellép a Szigeten, melynek aprójából elárulta: annak idején belógott a fesztiválra. A rapper, aki néhány éve üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei szcénába, ezúttal a Nagyszínpadra készül, méghozzá egyedi produkcióval: dalai a Rajkó Cigányzenekar teljes, 14 fős – hegedűművészeket, csellistát, nagybőgőst és cimbalmost is felvonultató – csapatának hangszerelésében is szólalnak majd meg.

  Jól fog mutatni az önéletrajzomban a Sziget Nagyszínpad

  – mondta a rapper, aki bevallotta: annak idején úgy lógott be a Szigetre, hogy valakinek a karszalagját sebbenzinnel leoldotta, és azt ragasztotta át a saját csuklójára.

  Szeretnék ezúttal elnézést kérni a szervezőktől, hogy anno sebbenzines trükkel belógtam, most érzem magam igazán kellemetlenül emiatt, így, hogy vendégül látnak a legbecsesebb helyszínükön

  – vallotta be Beton.Hofi, akinek az aznap szintén a Nagyszínpadon fellépő Stormzyval is van terve.

  „Az a tervem, hogy elérhetetlennek mutatkozom a »bekkben«, így majd biztos kivívom a tiszteletét. Szurkoljatok!”

 • A kislány története meghatotta a milliárdost.

  Újabb kisgyermek álmát váltotta valóra Jákob Zoltán. A körmös királynak is becézett milliárdos üzletember pontosabban a néhai színész, Damu Roland nyolcéves kislányának, Majának okozott örömet, mégpedig azzal, hogy ő finanszírozza a gyermek első nyaralását. 

  Damu Roland özvegye, Edina a köztudottan sokat jótékonykodó Jákob Zoltánnal a Blikken keresztül vette fel a kapcsolatot egy néhány napos pihenés kapcsán, melyre anyagi helyzetéből fakadóan eddig nem volt lehetőségük.

  A mindennapokat mindig megoldjuk valahogy, hiszen van egy jó állásom, és bár egyedül nevelem Maját, ha szűkösen is, de azért igyekszünk minden hónapban kijönni a kevéske pénzünkből. Nyaralni azonban sosem voltunk, Maja fejében az a nyaralás, hogy egyszer-egyszer kimegyünk egy budapesti strandra. Még olyan rokonunk sincs, akinek lenne kertes háza vidéken, hogy ott lehessen kicsit, mintha vakációzna

  nyilatkozta a Blikknek az édesanya, akinek az egykori Nagy Ő örömmel segített. 

  Szívesen segítek, ha tudok, amikor pedig gyerekekről van szó, különösen boldogan teljesítem a szívük legnagyobb vágyát. Összeszorult a szívem, amikor meghallottam, hogy egy nyolcéves kislány még sosem volt nyaralni, ezért úgy döntöttem, Maja első vakációját én állom

  – árulta el a lapnak az üzletember, aki otthonában is vendégül látta Edinát és Maját.

 • A szőkeség meghúzta a váratlant.

  Szerda este sor került a ValóVilág12 hatodik kihívására. Miután a villalakók hétfőn VV Dorkára tették a legtöbb jelet mondván, hogy vele nem tudnak tovább együtt élni, a szőkeség szinte ugrált örömében, hiszen az volt a vágya, hogy megint őt küldjék párbajra, jóllehet a műsorvezetőnő, Megyeri Csilla enyhe utalást tett arra, hogy talán jobb lenne olyan villalakót kiküldeni, akinek eddig még nem volt alkalma megmérettetni magát, hiszen a valóságshow pár nap múlva véget ér.

  Dorka mindenesetre nagyon örült a dolognak, hogy megküzdhet a nézők kegyeiért, hiszen az évad első párbajáról nagy fölénnyel tért vissza Noémi ellen, ami nagy löketet adott a számára. Mint azt a szerdai kihíváson elmondta: hármas párbajban reménykedett, azaz két név volt a tarsolyában, ám követően, hogy Megyeri levetített egy rövid összefoglaló videót Dorka lakótársaival való viszonyáról és konfliktusáról, a diósdi lány megváltoztatta döntését.

  Bár a legtöbb összetűzése Giadával volt, aki korábban durva szavakkal is illette, amiért a villaléte során Valennel és Duduval is összeszűrte a levet, Dorka inkább a fiúk közül választott. Úgy érezte, a nemi életét a villában is aktívan élő Geri lenne a méltó ellenfele, ám a bejátszó után inkább Ádámot választotta, aki korábban többször jelezte felé, hogy nem tud vele élni, nem érti őt, de nem is akarja már rajta tornáztatni az agyát. Dorka ezzel merészet húzott, hiszen Ádi mindkét párbajáról nagy fölénnyel, 80 százalékkal tért vissza. Érdekesség, hogy a szigetszentmiklósi fiatalember volt az, aki a szőkeség mindkét kiszemeltjét, Valent és Dudut is kiejtette a játékból. Meglehet, hogy Dorka végül a Dudu kiesése miatti bosszúból hívta ki Ádit.

  Dorka szövevényes indoklása ide kattintva nézhető meg. A vasárnapi a párbaj számára a második, Ádi számára pedig a harmadik lesz.

  (via RTL)

Rovatok