Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nehezére esett beszélni a témáról.

    Hamarosan debütál TV2 Play legújabb műsora, melyben Lékai-Kiss Ramóna kérdez majd a hazai sztároktól. A Titkok Ramónával című videós podcast első vendége Tóth Gabi lesz, aki az ígéretek szerint döbbenetes titkokat oszt majd meg a műsorvezetővel, amiről még soha, sehol sem mesélt. Az énekesnő őszintén beszél a Krausz Gábortól való válásáról és az azt övező fájdalmas döntésekről.

    „Én úgy jöttem ide, hogy most olyan dolgokat mondok el, amit sehol nem mondtam el” – kezdte az énekesnő Gabi, majd egykori férjéről, Krausz Gáborról mesélt.

    „Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy én nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyerekem apja.”

    (via Blikk)

  • Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly júliusban keltek egybe meghitt, családi körben a világhírű magyar modell szüleinek birtokán, Ceglédbercelen. A friss házasok egyik bejegyzésükben elárulták, terveznek egy nagyobb esküvőt is tartani majd Kaliforniában. 

    Los Angeles-i életük már nem is lehetne tökéletesebb, hollywoodi színész férjével életük legboldogabb korszakát élik. Ugyanakkor fontosnak tartja megőrizni azt, honnan is jött, ezért Magyarország mindig különleges helyet foglal majd el a szívében. A szupermodell pedig egy munkája kapcsán most újból visszatért hazánkba, aminek lelkes követői felettébb örültek.

  • Máshogy tervezte a tévés, de rendkívül büszke.

    Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor a balatoni nyaralójuk mellett újabb házfelújításba kezdett, és saját kezűleg teszik otthonossá a fővárosi lakásukat. A Tények műsorvezetőnője a Story magazinnak elárulta, hogy azt remélte, gyerekei, a most 17 éves Vilmos és a 14 éves Vince velük fognak lakni az új házukban. Idősebb fia viszont feltehetően máris kirepül családi fészekből.

    A műsorvezető  eredetileg úgy tervezte, hogy a frissen felújított kétszintes otthonukban laknak majd a fiai, de ­Vilmos időközben felvételt nyert egy külföldi egyetemre. „Pár napon belül kiderül, hogy felvették-e egy ­írországi egyetemre. Ismerve a tudását és az szorgalmát, biztos vagyok benne, hogy szeptembertől már kint tanul majd” – büszkélkedett az édesanya.

  • Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu közel két évtizede ismerte meg férjét, akivel továbbra is összhangban és boldogságban élnek. A műsorvezető 2005-ben egy RTL-es forgatás során ismerte meg párját, Árva Lászlót, akivel rögtön megtalálták a közös hangot. Bár ritkán beszél magánéletéről, ezúttal mégis kivételt tett Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában.

    A produkció vezető operatőreként dolgozott, iszonyú okos és vicces volt, hét perc után hulla szerelmes lettem. Kicsit kellemetlen volt ennyire belezúgni valakibe 

    – idézte fel a megismerkedésüket Lilu, aki hamar mély érzelmeket táplált a férfi iránt.

    Ha lehetett volna, már két-három hét után kint összeházasodtunk volna, csak sok minden miatt ezt nem lehetett. Ez egy olyan elsöprő szerelem, ami a mai napig átvisz minket a nehézségeken.

    Mint mondta, sokszor elválhattak volna, hisz a nehézségek őket sem kerülték el, de mindig kitartottak egymás mellett.

    Lehet, hogy mások azt mondták volna, érdemesebb új életet kezdeni, de számunkra a összetartozás és a hatalmas szerelem miatt a legnehezebb időszakokban sem volt opció, hogy ne érje meg a meló. Nekünk még a rosszban is jobb egymás mellett lenni, mint egymás nélkül. Minden házasságban van olyan, hogy pokoli együtt lenni, nekünk még akkor is jobb együtt, mint külön

    idézi a Blikk Lilut, aki hozzátette: most már biztos abban, hogy együtt élik le az életüket.

Rovatok