Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színész éppen karácsonykor mutatta be új párját a volt feleségének.

    Hujber Ferenc és 18 évvel fiatalabb kedvese, Szőke Krisztina az egyik legmegosztóbb párosnak számít a Nyerő Páros idei évadában, a színész és szerelme ugyanis vállalták, hogy próbára teszik kapcsolatukat az RTL sztárpárshow-jában. Hujber és párja rögtön a játék elején leszögezték, nálunk nincsenek tabuk, ezért őszintén vallottak arról is, hogy Szőke Krisztina a múltja miatttöbb mint 1000 férfival volt.

    Hujber hét éve van együtt Szőkével, akit volt feleségének, Tölgyesi-Khell Cynthiának is bemutatott. Bár viharos válásuk után kétséges volt, hogy valaha rendezni tudják viszonyukat, nézeteltérésnek azonban a jelek szerint már nyoma sincsen, sőt: a színész exfelesége és új párja nyomban összebarátkoztak. Első találkozásukra 2017-ben karácsonykor került sor, melyre Szőke Krisztina így emlékezett vissza:

    Mérhetetlenül szeretetteljes. Cynthia azonnal magához ölelt, nem nagyon kellett semmit mondanom

    – mesélte korábban a Storynak. Mint kiderült, a legutóbbi karácsonyt is együtt töltötték.

    Hujber Ferenc három gyermek büszke édesapja: Tölgyesi-Khell Cynthiától két, Szőke Krisztinától pedig egy kisfia született.

  • Édesanyja, Yvonne Dederick korábbi bikinijében látható a rappernő, aki teljesen átalakult egy fitneszverseny kedvéért.

    A Feleségek luxuskivitelben korábbi szereplője, Yvonne Dederick azért posztolt az Instagram-oldalára fotókat a lányáról, Catherineről, művésznevén Mardollról, mert a fiatal rappernő egy fitneszversenyen mérettette meg magát. Az X-Faktor korábbi felfedezettje hónapok óta kőkeményen készült élete első versenyére, a szigorú diétának köszönhetően 10 kilót le is adott.

    Yvonne Dedericknek sem idegen a fitneszversenyek világa, évekkel ezelőtt ugyanis az üzletasszony is felkészült egyre. Úgy véli: lánya elképesztő utat tett meg. Teljesítménye azért is számít olyan nagy dolognak, mert Mardoll szinte egész életében küzdött a súlyával.

    Az alábbi felvételek két év különbséggel készültek, de a bikini ugyanaz. A lányom elképesztő utat tett meg, akárcsak én évekkel ezelőtt. A leckék, amelyeket megtanult, felbecsülhetetlenek – nemcsak a fizikai átalakulásról szólnak, hanem az elme erejéről és az elme, a test és a lélek közötti szent kapcsolatról is. Gratulálok, drága lányom az elkötelezettségedhez és a kitartásodhoz

    – üzente lányának Yvonne Dederick.

Rovatok