Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Közösen szerepelnek egy címlapon.

    Le se tagadhatná egymást, annyira szembetűnő a hasonlóság Szulák Andrea és 17 éves lánya, Rozina közt. A hatvanéves színésznő ezúttal közös címlapfotózáson vett rész a gyerekével, de az életük alakulásáról is meséltek. Mint kiderült, bár külsőleg nagy a hasonlóság, a természetük nagyban különbözik.

    Anya lobbanékony, szenvedélyes, én sokkal racionálisabb, higgadtabb vagyok. (...) A lényeg, hogy remekül kiegészítjük egymást. Harmonikus életet alakítottunk ki magunknak, hagyunk elég teret egymásnak, anya soha nem telepszik rám. Nagyon büszke vagyok rá, a teljesítményére, a kitartására

    A továbbtanulás előtt álló Rozina a Nők Lapjának elárulta, hogy soha nem hozta lázba sem az éneklés, sem a színészet, ellenben az üzleti, marketinges vonal nagyon foglalkoztatja. Külföldön szeretné elkezdeni az egyetemet, ahová lehet, hogy az édesanyja is vele tart.

    Miért is ne? Rozina ajánlotta fel, nem az én ötletem. Az a terv, hogy előbb csak egy-két hónapra költöznék a közelébe, aztán majd meglátjuk. Sokan dolgoznak messziről ebben a szakmában. Aztán majd Rozina eldönti: azt szeretné, ha tőle egy utcányira főzném neki a paprikás krumplit, vagy ezer kilométer távolságból

    – mondta a lapnak Szulák Andrea.

    (via Femina)

  • Az énekes apja is megszólalt.

    Kocsis Tibor a Best magazinnak adott interjút. melyben visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor felvállalta az identitását édesapja előtt. Az énekes elmondása szerint csodálatos gyerekkora volt, valamint az édesapjával is mindig nagyon jó kapcsolatot ápolt, de csak húszas évei végén, határozta el, hogy coming outol. Így is annyira izgult, hogy az szülői reakcióra sem emlékszik.

    „Egy ilyen beszélgetés mindig nagyon nehéz, általában megelőzi rengeteg töprengés és kétely. Ezért sem lehet erőltetni ezt. Nem is igazán emlékszem a reakciójára, annyira izgultam. Csak az rémlik, annyit mondott, rendben, nekem te ugyanúgy a fiam maradsz, és szeretlek. Ezzel pedig mázsás súlyok gördültek le rólam” – idézi a Blikk az énekes.

    A lapnak megszólalt Kocsis édesapja is, aki úgy emlékezett, hogy fia a nagy bejelentésekor sokkal jokkal jobban izgult, mint kellett volna.

    Őszinte leszek, addigra már sejtettem a dolgot, de én nem szerettem volna rákérdezni, mert tapintatlan lett volna. Örültem, hogy el merte mondani, mert láttam, mennyire megkönnyebbült utána, amit apaként jó volt látni. Semmiben nem változott a kapcsolatunk, amióta tudom. Nem cserélném le a fiamat.

  • Hannaróza szinte az egész nyarat édesapjával és annak új párjával tölti.

    Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata egy igazi Disney-mesébe illik, mégis arról mentek a találgatások az utóbbi időben, hogy valami nincs rendben köztük. A séf és a táncosnő, akik a Dancing with the Stars legutóbbi évadában ismerkedtek meg, amelyet meg is nyertek, szeptember óta meg sem álltak, az Ázsia Expressz forgatása miatt ráadásul hetekig távol voltak Magyarországtól, a közösségi oldalaikra is kevesebb poszt került ki. Feltehetően ezért gondolták többen a rajongóik közül, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, a szerelmesek azonban eloszlatták a szakításukról szóló pletykákat.

    Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni” – jelentették egybehangzóan a hot! magazinnak, majd arról is említést tettek, hogy első közös nyaralásuk vízválasztó volt, de a szicíliai út csak megerősítette kapcsolatukat. Mint mondják, olyan, mintha már 8-10 éve együtt lennének. Minden természetes volt köztük, még az összeköltözés is magától jött. 

    Egy férfinak mire van szüksége? Egy kanapé, távkapcsoló, klíma, sör a hűtőben, és minden adott. Nekem a konyha még fontos, azt nem is hagytam, maradt az én kezemben, de minden mást Anna varázsolt otthonossá

    idézte Séfek séfe sztárját a Bors. Az is kiderült, hogy éppen teraszt építenek, hogy legyen egy kiülős kis hely a kertjükben, de igazából az egész nyarukat Krausz lányához, Hannarózához igazították.

    Hála Istennek, ez egy ilyen nyár lesz! Nagyon sok helyre megyünk együtt. Anna abszolút partner abban – és ezt imádom benne –, hogy nemcsak nekem teremtett otthont, hanem Han­ni­nak is, ez pedig csodálatos. (...) Amikor a Dancing ment, Hanni bejött a próbaterembe, találkoztak, beszélgettek, pedig még nem volt közünk egymáshoz Annával. Ott volt velünk a stúdióban, a próbákon, és nézte a tévében, hogyan táncolunk. Annával imádják egymást, számomra ez a legfontosabb!

    – ecsetelte a DWTS férfigyőztese, mire párja átvette a szót tőle.

    „Maximálisan odafigyelünk rá, hozzá igazítottuk szinte az egész nyarunkat. Megy majd táborba, lesz nyaralás külföldön és itthon, Magyarországon is. Számomra a világon a legtermészetesebb, hogy gyerekekkel foglalkozom. Hannika bearanyozza a mindennapjainkat, vele minden pillanat egy csoda, mert iszonyú jó fej, humoros kis csaj, aki partner mindenben.”

  • Az idén 30 éves szólókarrierjét ünneplő Hevesi Tamás nemrég a Hozz egy verset podcastműsorban vendégeskedett, ahol a dalszerzés folyamatáról is szót beszélgettek a házigazdával. Az énekes szerint míg sokan szenvednek egy-egy sláger megírásával, másoknak megy, mint a karikacsapás.

    „Hogy valaki szinte havonta új dallal jön ki? Most már értem. Az AI használata természetesen hatalmas kincs, és nagy segítség tud lenni, ha ez az arányokban, mondjuk, úgy néz ki, hogy 90-10, vagy 80-20, de a javadra, és az AI ellen. Ne fordítsuk meg, hogy 90% az AI, és 10% vagy te” – kezdte Hevesi, hozzátéve: ahogyan ő sosem élne ilyen szintű technikai segítséggel, úgy azokról is meg van a véleménye, akik így tesznek, és más tollával ékeskednek.

    „Nem akarok neveket mondani, a magyar könnyűzenéből tudnék sorolni nem egyet, nem tízet, akiknek feltűnően gyorsan születnek a dalai, és feltűnően hasonlóak bizonyos hangszínek. De ezt hagyjuk. Ki a lópikula akar majd így hangszereken tanulni, mint ahogy te meg én is tettük? Nincs már ilyen, hogy tanulni kell. Ezek szerint le lettünk butítva, mindenben az egyszerűség. Egy gombnyomással érjük el a legnagyobb sikereket. Itt tartunk most. Hányszor volt az, hogy mérgesen vágtam az összegyűlt papírt a szemetesbe, hogy már megint milyen hulladékot írtam” – idézte szavait a story.hu.

Rovatok