Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szeretné, ha elsősorban focistaként és nem celebként emlékeznének rá.

    Mutasd magad című podcastműsorban vendégeskedett Kabát Péter, aki jelenleg sportkoordinátorként dolgozik az Újpestnél. Mint mondta, jobb szeretné, ha "celebkarrierje" helyett inkább a focival kötnék őt össze az emberek.

    „Én úgy szeretnék megmaradni az emberek emlékezetében, mint egy labdarúgó. Nekem első a foci és az Újpest. A tévézés csak egy hobbi. Ez egy olyan kiegészítő dolog, amiben jól érzem magam” – kezdte Kabát, hozzátéve: sportolóként megkeresett fizetésére vigyázott, egyáltalán nem herdálta el.

    „Ha nem vagyok annyira hülye, akkor életem végéig megvagyok. (...) Sokan nem tudják rólam, hogy én ilyen alapos vagyok. Nagyon vigyázok arra, amit megkerestem.”

    Ennek ellenére persze a médiában befutott karrierjére is büszke, különösen a Nyerő Párost szerette vezetni Sebestyén Balázs oldalán.

    „Ez zsigerből jön. Nekem az a jó, ha improvizálni tudok. A betanult szöveg nekem nehezebben menne” – idézte szavait a Blikk.

  • Rodoszon nyaralt Bogdányi Titanilla és 17 éves lánya, aki pár nap Balaton kivételével öt év után most jutott el először vakációzni. A Reggeli műsorvezetőinek egy kedves történetet is felidézett az utazásból.

    „Ezt el kell mondanom! Rodoszon, ebből mi egy bulit csináltunk a lányommal, néztük az emberek fejét, amikor kérdezték, hogy na, és tesók vagytok, vagy barátok? ” – mesélte nevetve a színésznő, akinek ez volt az első alkalom, hogy kettesben pihenhetett gyermekével.

    „Nagyon jó volt, mert már így pont annyira összeértünk, hogy már lehet együtt egy picit koktélozni, úszkálni, meg csodálni a naplementét.”

    Nyaralása mellett tandemugrásáról is kérdezték a házigazdák Bogdányit, nemrég ugyanis Hunyadi Donatella és Kocsis Alexandra társaságában vetette ki magát 3500 méter magasból egy repülőgépből.

  • Őszes kecskeszakállával, hiányzó fogaival és ingerült ábrázatával mondhatni úgy néz ki, mint egy zsémbes öregember, ezért hamar bejárta az internetet egy mentett keverékkutya története. Gazdára azonban nehezen talál.

    A 15 éves Fabio, aki vak, ráadásul a hallásával is problémák vannak, szerető otthonát keresi, ideiglenes befogadója, a 41 éves Jean Mosher ugyanis nem tud tovább gondoskodni róla. Mosher két hónapja vette a szárnyai alá Fabiót, s bár nagyon megszerette az ebet, az nagyon megnehezíti a dolgát munkájában, vagyis a tartalomgyártásban. Bármilyen felvételt is tölt fel a közösségi platformokra a kutyáról, a felhasználók rendre jelentik azokat. Mosher nem érti, miért zavarja Fabio kinézete az embereket, hiszen senkit nem bánt.

    Fabio egy ideig kóbor kutyaként élte életét Virginia államban. Két hónapot töltött a menhelyen, míg Mosher be nem fogadta.

    (via newsflare)

  • Az üzletember arra figyelmeztet mindenkit, ne dőljenek be az átveréseknek.

    Jákob Zoltám megelégelte, hogy nevével, képével visszaélve hoznak létre gazemberek internetes álprofilokat, hogy aztán adatokat és pénzt csikarhassanak ki emberektől.

    Mivel az üzletember egyébként gyakran adakozik, így ezek a csalások mostanában megsokszorozódtak, az áldozatok pedig jobban bedőlnek a nevével fémjelzett átveréseknek. 

    Egyetlen egy TikTok profilom van, meg van egy csomó kamu, aki az én nevemmel visszaél. Rám írtak sokan, hogy "Zoli, nyertem, örülsz neki?" Mondom, mit nyertél, nem hirdettem semmilyen nyereményjátékot! Innen is azt üzenem mindenkinek, hogy ne dőljön be ezeknek, én nem hirdetek nyereményjátékot, személyesen szoktam odamenni és odaadni az adományaimat. A rászorulóknak és a nem rászorulóknak is sok mindent adok, pusztán az öröm kedvéért

    Az egykori Nagy Ő a Tények kameráin keresztül üzent a gazembereknek:

    „A gátlástalanságnak vannak különböző fokozatai, de ez már majdnem kiveri a legfelső szintet. Jóhiszemű, kedves, szegény embereket más arca mögé bújva így átverni...! Hát ahhoz nem tudom, hogy lelkiismeret kell-e. Hiszek abban, hogy a karma majd ezt visszaadja nekik, és ha nem is fognak tudni róla, mi okozza azt a hatalmas veszteséget, rossz dolgot nekik, emiatt lesz.”

Rovatok