Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Beújított frizurafronton.

    Szombat este újabb élő adással jelentkezett a Sztárban sztár All Stars című showműsor, amelynek ezúttal két kiesője volt: a verseny a hetedik adásban Szabó Ádám és Sipos Tomi számára ért véget, amelyet a négyfős zsűri egyik tagja, Lékai-Kiss Ramóna szomorúan vett tudomásul. Az ítész ezt az adást követően készített videójában árulta el, amelyet az Instagramján osztott meg.

    Lékai-Kiss Ramóna a platformon azt is megmutatta, hogy stílust váltott az élő adásra: a tévés rózsaszín hajjal zsűrizett, melytől elmondása szerint úgy érezte magát, mint egy Marvel-hős.

    Lékai-Kiss Ramóna szombat éjszaka az adás után posztolt videójában a hajáról és a sminkjéről is csak áradozni tudott, ez a felvétel ide kattintva érhető el. Ebből kiderül, hogy fodrásza egy színező habbal kente be a haját, ami állítólag egy mosástól ki is kopik.

  • Visszatért a mikrofont dobáló versenyző, aki legutóbbi alakítása óta az X-Faktor logóját is magára tetováltatta.

    „Az X-Faktor gyakorlatilag a második családom” – vallja az a fiatal férfi, aki már rutinos visszatérőnek számít az RTL tehetségkutatójában, de nem kifejezetten az énektudásáról, hanem inkább botrányos viselkedéséről vált igazán ismertté. Horváth Csaba, azaz Pop Csabi volt az a férfi, aki a 2021-es évadban Gáspár Laci felé dobta a mikrofonját, majd a mentorra próbált önteni egy pohár vizet is. Gáspár ezt nem is hagyta szó nélkül, a már szállóigévé vált szavaival, a „Menjél more haza magadnak!”-kal, küldte el a versenyzőt, akit végül Miller Dávid kísért vissza a mentorok elé, hogy bocsánatot kérjen. Ez meg is történt, majd Pop Csabi azzal is igyekezett elsimítani az ügyet, hogy egy tortát vitt a 2022-es mentoroknak. A tortán egyébként Gáspár arca volt látható.

    Pop Csabi a történtek után úgy érezte, ismét jelentkeznie kell a műsorba, pedig a régi mentorok többször is hazaküldték. Mint mondta, az X-Faktor eggyé vált vele, ám amikor Miller Dávid elmesélte, mit művelt a stúdióban, még Pápai Joci is megijedt. Majkát is fel kellett világosítani a botrányról, amelyet Gáspár Laci elevenített fel. Így történt, hogy Majka jobbnak látta figyelmeztetni Popot.

    Ha most rosszul fogsz viselkedni, ide többet be nem teheted a lábadat! Kérlek szépen viselkedj úriember módjára!

    – fenyegette meg a rapper-műsorvezető és mentor Pop Csabit, aki idén egy olyan dallal készült, amelyet a négy mentor dalaiból vágott össze. Majka meg is kérdezte, hogy miért csinálta ezt, hiszen produkciója nem nyerte el a mentorok tetszését, mire Pop rávágta: élvezi ezt az egészet.

    „És nem zavar, hogy minket nem?” – kérdezett vissza csípősen Majka. A versenyző aztán valamiért azt hitte, hogy továbbjutott a táborba, pedig három nemet kapott.

    A teljes videó ide kattintva érhető el.

  • Gőzerővel készül New Yorkban az amerikai asztalitenisz-bajnok, Marty Reisman életéről szóló Marty Supreme című film, a címszerepben Timothée Chalamet-val.

    A 28 éves színészre elsőre nem egyszerű ráismerni a most napvilágot látott forgatási fotókon és videókon, ezúttal ugyanis egy teljesen új karakterben láthatjuk viszont őt. Hogy minél jobban hasonlítson az élsportolóra, a Dűne sztárjának külsején jócskán alakítottak, megszabadult például megszokott, hosszú tincseitől, új frizurája és bajsza mellé pedig szemüveget, valamint az 1950-es éveket idéző kosztümöket is kapott. 

    Egyelőre Josh Safdie filmjének pontos cselekményét hét pecsétek titok őrzi, azt azonban már több forrásból is tudni lehet, hogy a 2026-ban érkező produkcióban Gwyneth Paltrow, Fran Drescher és a színészként most debütáló rapper, Tyler the Creator is játszik majd. 

Rovatok