Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hujber Ferenc és Szőke Krisztina valamint Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla kerültek veszélyzónába.

    A csütörtök esti adásban sor került a Nyerő Páros idei évadának első szimpátiaszavazására, ami nagy dilemmát okozott a sztárpárshow versenyzőinek, hiszen két olyan szerelmespár került veszélyzónába, akik közül senkit nem küldtek volna haza szívesen.

    A sikertelen tétrakások és a feladatokban nyújtott gyengébb teljesítmény miatt Hujber Ferenc és Szőke Krisztina, valamint Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla került veszélyzónába. A többi párnak kellett eldöntenie, ki folytathassa tovább a játékot; volt, aki úgy fogalmazott, azért adna Hujberéknek esélyt, mert a színész hosszú évek után tért vissza a képernyőre, s h több ideje legyen megmutatni, milyen is valójában párja mellett.

    A szavazás végül döntetlen lett, ám mivel Visváderék gyűjtöttek össze kevesebb pénzt az elmúlt napokban, ezért a játék szabálya nekik kellett összecsomagolniuk és hazamenniük.

  • Sztárboxban is bizonyító énekesnő az utolsó körig jutott, Tóth Andival maradtak ketten.

    Dér Heni nemrég az Eurovíziós Podcast adásának vendége volt, melyben több kulisszatitkot árul el Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című taktikai-pszichológiai realityről és a Sztárboxról is, de az is kiderült, hogy miért nem lett zsűritag aMegasztárban vagy az X-Faktorban.

    Mint ismert, a kétgyermekes énekesnő húsz évvel ezelőtt maga is egy tehetségkutatóban tűnt fel, pontosabban a Megasztár első évadában. Tapasztalatának köszönhetően már több zsűricastingon is megfordult, legutóbb az X-Faktor női mentorának szerepére pályázott.

    „Nem árulok el titkot azzal, ha elmondom, szép eredményt értem el, az utolsó körig jutottam, Tóth Andival maradtunk ketten. Andi nagyon ügyes volt, egyáltalán nem sajnálom tőle. Nagyon egyben van ez a négyes. Talán azért is dönthettek Andi mellett, mert jól működik a Laci és a Peti közötti froclizás, beszédben és elvsíkon egyaránt, Milán pedig egyedül maradt volna az ő korosztályával.

    Szépíthetném, de a koromat nem tudom meghazudtolni. Andival sokkal jobban kijött a matek. Ő az a korosztály, aki jobban tud Milánnal egy síkon gondolkodni, ha megértésről van szó, vagy akár ha konfrontálódásra kerül sor. Aztán lehet majd jövőre láthat a közönség, bízom benne, egyszer lesz rá lehetőségem

    idézte a story.hu az énekesnő szavait, aki hozzátette: az idén újra induló Megasztár zsűrijének castingján nem vett részt, mert úgy gondolta, ott a korábbi győztesek közül válogatnak. Ennek ellenére az X-Faktor mentorcsapatát szerinte jobban összerakták.

    Az X-Faktor csapata erősebb kémiailag, mint mondjuk a Megasztáré. Ők nagyon különálló emberek.

  • Az angyalnak öltözött szőkeség nem esett kétségbe vagy rendezett jelenetet, hanem igyekezett mihamarabb orvosolni a helyzetet.

    Hosszú kihagyás után kedd este ismét megtartották a világ egyik leghíresebb divatshow-ját, a Victoria's Secret fehérnemű-bemutatóját. Az ikonikus show-ra többek között Gigi Hadid, Ashley Graham és Palvin Barbara is meghívást kapott, hogy a márka angyalaiként bemutassák a divatcég legújabb fehérneműit. Nem mindenki volt azonban olyan szerencsés helyzetben, hogy hiba nélkül vonulhasson végig a kifutón: egy holland szupermodellben, Doutzen Kroesben például kis híján megállt az ütő, akkorát bakizott, jóllehet nem a saját hibájából.

    Kroes magabiztosan lépkedett, miközben a nézőtéren helyet foglaló vendégekre pillantott, ám egy ponton megtorpant a kifutón, magassarkúja ugyanis beakadt a kifutó egyik lemezébe. A 39 éves modell tett egy határozott lépést hátra, s kirántotta cipőjét, amely nem került vissza a helyére automatikusan, ezért Kroes lerúgta magáról a tűsarkút, majd leguggolt, s újra felvette azt. Aztán – profi módjára – úgy vonult tovább, mintha mi sem történt volna. 

    A felvétel eddig több mint 35 millió megtekintésnél jár.

  • Igazi sztár lett az interneten Leo, a cocker spániel, aki nem csupán teniszezni, ugróiskolázni és xilofonozni tanult meg, hanem festeni is. Büszke gazdája, Emily Anderson ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy újabbnál újabb trükkökre tanítsa meg.

    A Guinness-rekorder Leo pár napja újabb dolgot sajátított el: mancsát az építőkockázás felé fordította, melyeket a kisgyermekek könnyedén egymásra építhetnek. Arról, hogy a cocker spániel egyedül pakolja egymásra a kockákat, felvételek is tanúskodnak: előbb a szájával felkapja, majd finoman egymásra helyezi, az orrával pedig össze is nyomja azokat.

    Íme egy videó is:

Rovatok