Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ha van, amire sosem számítottunk volna, ez az.

    Két éve már bejárta az internetet Al Pacino egy szemfüles rajongójának felfedezése, miszerint a színész mobiljának hátulját egy Shrek-montázs díszíti. A Jason Momoával készített közös fotón felbukkanó, alig észrevehető részletre most rá is kérdezett a BBC riportere a filmsztárral készített friss interjújában, s mint kiderült, a tok azóta sem került lecserélésre.

    Mindenre gondoltam a világon, hogy Al Pacino telefontokján lehet, de erre a Shrekre nem számítottam

    – jelentette ki Colin Paterson, miközben Pacino büszkén a magasba emelte készülékét.

    „Mégis ki számítana Shrekre? Kicsoda? Ez az enyém!” – nevetett fel a színész, majd elárulta szokatlan kiegészítője történetét.

    „A fiatalabb lányom (a most 23 éves Olivia - a szerk.) elkérte a telefonom, és amikor visszaadta, ez volt rajta. Azt mondta, ez Shrek, apa! Én meg, hogy Shrek? Wow. Oké drágám, én kitartok mellette!”

    Természetesen a humoros videó rögtön bejárta a világhálót, sokan pedig már most kérvényezik Al Pacino felbukkanását a Dreamworks-franchise legújabb epizódjában.

  • Egy meghitt balatoni esküvőn mondta ki pár hete a boldogító igent Sydney van den Bosch és Kaszás Benjámin. A szerelmesek nagy napján persze a közös tánc sem maradhatott el, amit Hegyes Berci közreműködésével tanultak be. A Dancing with the Stars kétszeres bajnoka szerint a jegyesek egész nyáron erre gyakoroltak, nem hiába:

    „Nagyon ügyesek voltak, jó volt őket tanítani. Beni kicsit talán tartott ettől, de nagyon szeretett volna kedveskedni ezzel Sydney-nek, és ment is neki. Megcsinált mindent, amit kértem, gyorsan ráérzett erre az ízére. Férfias volt és határozott, Sydney pedig kecses és nőies” – mesélte Hegyes, hozzátéve: van den Boschék 4-5 alkalommal voltak nála próbálni, utána pedig egy alkalmat szántak külön a helyes kéz- és lábtartás elsajátítására, a mozdulatok tökéletesítésére.

    Keringő volt, de nem kizárólag a hagyományos formában. Próbáltuk kicsit keverni az angol és a bécsi stílust, amiből egy nagyon szép és érzelmes tánc lett, fantasztikusan állt nekik 

    – idézte a táncos szavait a Blikk

  • Még mindig remekül mennek neki a hosszan kitartott hangok is.

    Anne Hathaway is fellépett az amerikai elnökjelölt Kamara Harris támogatására szervezett New York-i rendezvényen a minap. Ezúttal viszont nem színésznőként-, hanem énekesnőként ragadott mikrofont a Broadway színpadán, és 2004-es filmje, az Elátkozott Ella főcímdalaként is felcsendülő Somebody to Love-ot adta elő. A Queen slágerének hosszabban kitartott hangjai sem fogtak ki Hathaway-en, aki minden bizonnyal popsztárként is remekül megállta volna a helyét, ha nem jött volna össze neki a filmes karrier.

    Nem bánom, ez a film is kaphat folytatást

    – jelentette ki a felvételt látva egy kommentelő, utalva a közeljövőben újabb résszel visszatérő Az ördög Pradát visel és Neveletlen hercegnő című Hathaway-vígjátékokra.

  • Édesanyja is segít neki az életmódváltásban.

    Napokon belül élete első fitneszversenyén vesz majd rész Mardoll, azaz Catherine Dederick. Az X-Faktor sztárja édesanyja, Yvonne Dederick nyomdokaiba lépve döntött úgy, kipróbálja magát ebben a sportágban, négy hónapnyi felkészülés alatt pedig 10 kilót adott le. Naponta többször edz, és komoly diétába kezdett, amit nehezen, de becsülettel tart.

    „Már agyaltam ezen pár éve, azóta, hogy anyukám csinálja, de az a baj, hogy nagyon szeretek enni” – kezdte az énekesnő, aki kutyájával történt baleset után döntött úgy, változtat az életén, és kitűzte maga elé új céljait.

    „Csak víz, csak brokkoli vagy cukkini, fehér hal és csirkemell. Szerintem minden nap van egy mélypont este, amikor éhes vagyok, és várni kell, hogy reggel egyek” – nevetett Mardoll, akinek édesanyja például azt tanácsolta, teával próbálja enyhíteni sóvárgását, családtagjaikat pedig arra kérte, legyenek türelmesebbek az emiatt kissé nyűgösebb lányával. 

    A fiatal legnehezebben talán a nyári bulik és baráti összejövetelek hiányát viselte, a legtöbb programra ugyanis el sem ment, nehogy elcsábuljon olyankor.

    „Egy picit most egyedül töltöttem az időmet.” 

Rovatok