Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A szupermodell megmutatta, mit viselt a ruhája alatt a Victoria's Secret fehérnemű-bemutatóján.

    Palvin Barbara a minap lehetőséget kapott arra, hogy a Victoria's Secret angyalaként vonuljon a kifutón, a divatcég ugyanis hosszú évek után újra megtartotta ikonikus fehérnemű-bemutatóját. Az Egyesült Államokban élő magyar modell, akinek amerikai férje, Dylan Sprouse szokatlan módon szurkolt a show-n, egy áttetsző, lilás, combig felsliccelt estélyiben, angyalszárnyakkal mutatkozott az eseményen. Éppen a szett áttetszősége miatt történt aztán, hogy a modell az Instagram-oldalán néhány, kulisszák mögötti fotóval örvendeztette meg rajongóit.

    Mrs. Sprouse megmutatta, milyen fehérneműt hordott lilás estélyije alatt.

    Azt gondoltam, talán látni szeretnétek, mit viseltem a ruhám alatt

    – írta Palvin a lapozható posztban, amelyet eddig több mint 1,5 millióan lájkoltak.

    S íme az említett szett is:

    Nem mindenki volt azonban olyan szerencsés helyzetben, hogy hiba nélkül vonulhasson végig a kifutón: egy holland szupermodellben, Doutzen Kroesben például kis híján megállt az ütő, akkorát bakizott, jóllehet nem a saját hibájából.

  • Imádni való kép született a családról.

    Békefi Viktória kislánya, Mei Liza nemrég töltötte be első életévét, amelyet egy különleges partival ünnepeltek meg szülei. Az énekesnő és férje, Feng Ya Ou augusztus végén egy csodás ceremónia keretén belül, családok és barátok körében újra egybekelt. Bár előzetesen már szűk családi körben kimondták a boldogító igent, de szerették volna egy nagy násznéppel megújítani a fogadalmukat.

    Aranyos kislányukat ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a házaspár, de most tettek egy kivételt. A családi fotón jól látható, hogy a kis Mei Liza egy igencsak mosolygós baba is tud lenni, ha előkerül a kamera.

    Nagyon vártuk már, hogy csikis legyen a kisbaba. Így legalább van esély arra, hogy nevessen a közös képeken

    – írta a meghitt fotó mellé a gyermek édesapja.

Rovatok