Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Balogh Edina és Szabó Simon nem csupán a dupla összeköltözésükkel, de Nyerő Páros című sztárpárshowban való szereplésükkel is erősíteni szerették volna bimbódzó, de nem hétköznapi románcukat. A Barátok közt egykori sztárja és a színész-rendező nem titkoltan örült annak, hogy a Farm VIP egyéni játéka után egy párként próbálhatták ki magukat, főleg, hogy a forgatások alatt úgy tudtak hosszú időt együtt tölteni, hogy előző kapcsolataikból született gyermekeikhez mondhatni nem kellett alkalmazkodniuk.

    A szerelmesek már túl vannak első évfordulójukon is, amelyet egy olaszországi utazással ünnepeltek meg. Többször jártak már külföldön, ám úgy tűnik, Bécs az a város, amely leginkább elnyerte tetszésüket. A színésznő legalábbis arra utalt legutóbbi bejegyzésében, hogy meglehet, egyszer kiköltöznek.

    Balogh Edina és Szabó Simon az elmúlt napokban is járt Bécsben, ahol az egyik programjuk a múzeumlátogatás volt, melyről egy csokor fotó is felkerült az Instagramra.

    Bécs! Szerelem! Művészet!... Kezdem azt hinni, még a végén ideköltözünk, annyira szeretjük

    – jegyezte meg lapozható bejegyzésében a színésznő.

  • Nagy port kavart az eseményen, ahol az ikertornyai összegyűltek.

    Vasárnap jókora tömeg gyűlt össze a New York-i Washington Square Parkban egy Timothée Chalamet-hasonmásverseny miatt, ahol igyekeztek megtalálni azt a fiatalembert, aki leginkább hasonlít a 28 éves amerikai színészre. A sok göndör hajú versenyző között volt, aki Willi Wonkának öltözve próbált szerencsét, míg mások jobbnak látták, ha Chalamet másik népszerű karaktere, a Dűnében szereplő Paul Atreides bőrébe bújnak, miközben olyan kérdésekre adtak választ, mint például, hogy mennyire tudnak franciául, mivel tudnák jobbá tenni a világot, de a színész jelenlegi párja, Kylie Jenner is szóba jött az Anthony Po youtuber szervezte versenyen. Az 50 dolláros (körülbelül 18.700 forintos) fődíjat végül a 21 éves Miles Mitchellnek ítélték oda, aki Willy Wonka-jelmezbe bújva a közönségnek édességet is dobált.

    A legnagyobb meglepetést mégsem a színész egyik ikertornya vagy a rendőrség kivonulása okozta – egy embert őrizetbe vettek –, hanem maga Timothée Chalamet, aki váratlanul megjelent a saját hasonmásversenyén. A színész először maszkban és baseballsapkában mutatkozott, ám miután ezektől megszabadult, hamar felismerte a tömeg: a rajongók Chalamet láttán sikoltozni kezdtek, s telefonjukat előkapva minden pillanatot igyekeztek megörökíteni.

    Videó is készült a hasonmásokról, előbbin látszik őszinte reakciójuk, amikor tudatosult bennük, hogy az igazi Timothée Chalamet-t is köreikben tudhatják.

    Érdekesség, hogy a verseny kezdete után pár perccel, de még mielőtt a színész megjelent volna, a rendőrség szét akarta oszlatni a tömeget, a szervezőket pedig 500 dolláros (körülbelül 187 ezer forintos) pénzbírsággal sújtották, amiért engedély nélkül tartották meg a hasonmásversenyt.

    (via Daily Mail, Aol)

  • A fiatal énekes az élő show kapujában távozott volna az X-Faktorból, Valkusz Milán azonban közbeszólt.

    Szombaton a válogató és a tábor eseményeivel folytatódott az X-Faktor, vasárnap este pedig a székes feladat különleges pillanatait láthattuk, melynek eredményeként összeállt Majka és Gáspár Laci élő show-s csapata is. Egyik mentornak sem volt azonban könnyű dolga, hiszen csak három-három versenyzőt juttathattak tovább. Míg Majka Miklós Vivient, Bogár Petrát és az ÉBERKÓMA fiúcsapatot viszi magával az élő adásokba, addig Gáspár mentoráltjai Szabó Bence, Sárközi Roland és Toldi Sándor lettek.

    A vasárnap esti adásban nagy visszhangot keltett Majka egyik döntése, miszerint a saját dalokkal robbantó Fehér Krisztián kezét elengedi az élő show kapujában, pedig nem csupán a mentorok, de a mögöttük helyet foglaló közönség is végigtombolta, majd állótapssal jutalmazta a fiatal énekes Prikezsia című dalát. Majka számára nem volt kérdés, hogy Fehér helyet foglaljon-e a továbbjutás reményét szimbolizáló fehér székek egyikén, ám amikor négyről háromra kellett redukálnia versenyzőit, Bogár Petra helyett Fehér Krisztiántól búcsúzott el.

    Fehér el is hagyta a színpadot, majd miután váltott pár szót a műsorvezetőkkel, Pápai Jocival és Miller Dáviddal, szomorúan továbbállt, mondván, nem tud mit mondani arra, hogy Majka az élő show kapujában kiejtette. Mindenki nagy meglepetésére aztán visszahívták a színpadra, Valkusz Milánt ugyanis annyira meggyőzte a produkciója, hogy egy nem mindennapi lehetőséggel lepte meg: úgy döntött, megmenti a kieséstől, s ad neki egy széket.

    Krisztián az egyik legnagyobb élő show-s fegyvered volt szerintem…

    – súgta oda Majkának Valkusz, aki aztán jobban megindokolta döntését:

    Egyből lepergett a fejemben, hogy most hagyjam elsétálni, vagy ne hagyjam? Már-már ilyen hívószót kaptam fentről vagy valahonnan. Én jeleknek szoktam ezt hinni. […] Egyszerűen nem tudtam nem berakni az én székemre a Krisztiánt. Hibátlanul passzolunk egymáshoz szerintem.

  • A fiatalember láthatóan kínosan érezte magát, amikor Caramel leállította produkcióját, hiszen Kiss Kevin dalának éppen „A bugyidat meg vedd le” soránál járt, ezért mindenki nevetett a stúdióban.

    Bár Molnár Ferenc Caramel foggal-körömmel próbált küzdeni ifj. Schobert Norbiért a Megasztárban, a 19 éves területvédelmi tartalékos katona számára véget ért a verseny a középdöntőben. Schobert Norbert és Rubint Réka középső gyermekének a vasárnap esti adásban az egykori x-faktoros Kiss Kevin Csinibaba című slágerét kellett elénekelnie, előadása azonban nem bizonyult elégnek ahhoz, hogy bekerüljön az élő show-s legjobb 12 versenyző közé.

    Keményen harcoltam érte, mert tényleg azt éreztem, hogy neki abszolút helye van ebben a műsorban. Egy jó produkciót vártam Norbitól, de ebben a dalban nem találta meg magát

    véleményezte a 19 éves fiatalember produkcióját Caramel, aki úgy véli, Schobertnek lehetne jövője énekesként, de ahhoz még fejlesztenie kell magát.

    Jót énekelt, de kabaré volt

    – súgta oda Marics Peti Caramelnek, amikor Schobert sorsáról próbáltak döntést hozni. Abban Rúzsa Magdi is egyetértett, hogy a 19 éves sztárcsemetének még nem érkezett el az ideje.

    Én most itt harcoltam érted elég keményen megint. Mindenki nagyon tehetségesnek tart téged, mindenki azt gondolja, hogy a jövőben helyed lesz a magyar popéletben, de ahhoz meg kell találnod önmagad

    indokolta Caramel, akinek kritikáját Schobert meg is köszönte. Kieséséről később azt nyilatkozta:

    Úgy éreztem, egy nagyon jó kis energiát tudtam hozni a műsorba, és ennek nagyon örültem. Tényleg már csak azért is megérte, hogy én álltam ott egyedül, és nekem mondták konkrétan, direktbe, hogy ők mit gondolnak, és mi a véleményük rólam. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, és hogy ilyen gondolatokat hallván tudom itt hagyni ezt a műsort.

Rovatok