Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A műsorvezető Szoboszlai védelmére kelt.

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, mozgalmas napokon van túl Szoboszlai Dominik: a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya legutóbb két gólt rúgott Bosznia-Hercegovinának a Nemzetek Ligájában, két napra rá eljegyezte a barátnőjét, Buzsik Borkát, majd egy Lamborghini Revuelto kormánya mögött videózták le őt Budapesten, az V. kerületi Széchenyi István téren. A hírre Havas Henrik közösségi oldalán reagált, melyben arról anekdotázott, hogy korábban neki is kellett vezetnie egy leengedett tetejű sportkocsit, de nem érezte benne komfortosan magát.

    Nincs az egyébként tényleg remek focista környékén egy normális ember, aki Mester Ákos módjára megkérdezte volna, hogy Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!

    – írta bejegyzésében Havas, akinek soraira nemrég Hajdú Péter válaszolt saját Instagramján:

    Válaszolok Dominik helyett is, Tanár úr! Igen, jó ötlet és meg is dolgozott érte! Gyerekkora óta keményen sportol, a Liverpool kezdő játékosa, magyar válogatott labdarúgó! Ne legyünk már álságosak, főleg Te ne, Henrik! Vagy ez csak szimpla irigység? Az még kínosabb.

  • Ryan Goslinggal szigorú szabályokat hoztak otthonukban.

    Eva Mendes két kislányt nevel közösen párjával, Ryan Goslinggal: a 10 éves Esmeraldát és a 8 éves Amadát, akiket – mint kiderült – iskola helyett otthon taníttatnak. Az 50 éves kubai-amerikai színésznő mindenből a legjobbat szeretné adni csemetéinek, ám ez nem jelenti azt, hogy azt csinálhatnak, amit csak szeretnének. A 43 éves színésszel például nem engedik meg Esmeraldának és Amadának,hogy okostelefont használjanak vagy szabadidejükben a közösségi oldalakat görgessék.

    Mendes a minap elárulta, miért hozták meg ezt a szabályt Goslinggal.

    Hagyni, hogy a gyermekem fent legyen az interneten, és bátorítani, hogy keressen rá valamire, az nekem egy az egyben olyan, mintha azt mondanám neki, hogy nyugodtan menjen végig az utcán az éjszaka kellős közepén, semmi baja nem esik. Tudom, ez extrémen hangzik, de ezt érzem

    – vallotta be Mendes, aki nem szeretné, ha lányai magától értetődőnek vennék azt, hogy milyen jó körülmények között élhetnek.

    „Próbálom elmagyarázni, hogy nekem és Ryannek nem volt meg mindenünk, amikor kicsik voltunk, hogy keményen kellett küzdenünk, hogy sötét napok voltak azok, amikor fizetéstől fizetésig életünk, meg minden ilyesmi. Igazából sosem fogják tudni, milyen is ez, míg meg nem tapasztalják” – fogalmazott a színésznő, aki azzal is próbálja növelni lányai önbizalmát, hogy különböző feladatokat ad nekik a ház körül, de sokat szorong attól, hogy a két lány véletlenül eltanul tőle valamit, amit soha nem szeretne átadni nekik.

    (via PageSix)

  • Úgy érezte, fel kell gyorsítani valahogy a válogató tempóját.

    Vasárnap este került adásba a TV2-n a Megasztár hetedik évadának utolsó válogatója, melyben a lelkes jelentkezők között ismét találtak nagy tehetségeket, akik énektudásukkal elkápráztatták az ötfős zsűrit, valamint olyan versenyzők is az ítészek elé léptek, akik nem teljesítettek olyan jól. Utóbbiakból az utolsó előválogatón olyan sokan akadtak, hogy Rúzsa Magdolnának egy ponton annyira elfogyott a türelme, hogy végig sem hallgatta a produkciókat, sorban állította le mindet, amiről úgy ítélte meg, hogy egy perc alatt nem tudta elérni a kellő szintet.

    A Megasztár egyetlen női zsűritagja, mondhatni, egy új szabályt hozott az utolsó válogatón: ha valakit megállított, annak azonnali hatállyal véget ért a tehetségkutató.

    Na, mostantól nem megy át senki! Kérek egy stoppert 50 másodpercnél! Mindenkit leintek!

    – jelentette ki Rúzsa Magdi, aki láthatóan több versenyző produkciója alatt kínosan érezte magát a hamis hangok miatt, s várta, hogy vége legyen a dalnak. Az egyik lány előadása közben meg is jegyezte, hogy:

    Küldjetek egy új prédát…

     A tehetségkutató műsor a középdöntőkkel folytatódik tovább.

  • A színésznő az áttetsző szettjével Cher 1972-es, ikonikus megjelenését idézte meg.

    A minap tartották a Rock & Roll Hírességek Csarnoka 2024-es beiktatási ceremóniáját Clevelandben, melynek keretein belül zenei legendák kapnak elismerést, köztük a 78 éves énekesnő, Cher is, aki előtt Zendaya a ruhájával is tisztelgett az eseményen. Az Eufória és a Dűne sztárjának öltözéke ugyanis kísértetiesen hasonlított az énekesnő 1972-ben viselt, Bob Mackie tervező által készített, aranyozott, áttetsző ruhájához.

    A 28 éves színésznőn látható rafinált kivágású öltözék egy vintage darab szintén Bob Mackie tervezőtől, mégpedig annak 2001-es „Foreign Intrigue” kollekciójából. Zendaya a hatást tovább fokozta a hajával: kiegyenesített, hosszú frizuráját szintén Cher stílusa ihlette.

    Az eseményről Dua Lipa is megosztott néhány felvételt az Instagramon, akivel Cher énekelt is a beiktatási ceremónián.

    (via Marie Claire)

Rovatok