Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Imádják a netezők a régi videót.

    Szinetár Dórát a jelek szerint a minap elkapta a nosztalgiahangulat, a közösségi oldalain ugyanis egy olyan videót osztott meg, amely 1990-ben, azaz 34 évvel ezelőtt készült róla. A színésznő 14 éves volt, amikor a Tánckar musicalben szerepelt.

    Az alábbi felvételen a Semmit című dalt adja elő, amely Marvin Hamlisch Nothing című alkotásának feldolgozása. A jelenetben Szinetár Dóra az édesanyjával, Hámori Ildikóval látható.

    Hát... ez sem ma volt... #apádanyádidejöjjön #régvolt #amikorénmégkislányvoltam

    írta az Instagramon a Jászai Mari-díjas színésznő, aki a Facebookon már így osztotta meg az emléket:

     A videó itt is megtekinthető:

  • Gáspár Laci szerint az énekesnőnek elég lenne oda egy konténerház, azt' kész.

    Az X-Faktor 12. évadának hetedik adása újabb válogatóval folytatódott, melynek elején, mielőtt egy versenyző a színpadra lépett volna, Tóth Andi elárulta, hogy nemrég nagy fába vágta a fejszéjét: megvásárolta élete első saját telkét, ahová építkezni szeretne.

    A fiatal énekesnő az adásban ezt annak apropójából újságolta el, hogy a mentorok bevonulásakor Majka, azaz Majoros Péter új becenevet adott Gáspár Lacinak: a rapper-műsorvezető a balassagyarmati Bruce Lee-nek nevezete el az énekest, hiszen az harci mozdulatokkal meg érkezett a stúdióba. Az adásban az alábbi párbeszéd hangzott el:

    – Ha megkérdezik tőled, hogy hova valósi vagy, akkor te még azt mondod, hogy Balassagyarmat egyébként? – kérdezte Majka Gáspárt.

    – Aha. Miért? Hova valósi vagy? Odavalósi vagy.

    – Én is azt mondom, hogy ózdi vagyok – válaszolt Majka, majd megkérdezte Tóth Anditól, hogy a belvárosban él-e.

    – Dehogy! Képzeljétek el, megvettem életem első saját telkét!

    Gáspár erre rávágta, hogy ez nagy dolognak számít, mire Majka az építkezésre terelte a szót, hiszen szerinte az a legizgalmasabb része a telekvásárlásnak.

    Már megvannak a tervek. Ilyen cottage feelingű lesz

    – árulta el az énekesnő, mire Gáspár rávágta:

    Mi? Veszel magadnak egy konténerházat, azt' kész!

    A női mentor azonban tovább sorolta terveit.

    Kis kert lesz. Mamával megbeszéltem lesz kacsám és tyúkom is. Elnevezem őket: Béla kacsa és Pista kacsa vagy Rózsi.

    Az X-Faktor hetedik adása ide kattintva visszanézhető.

  • Nem véletlen mondott fel a tévénél.

    A Sztárbox férfi középsúly mezőnyének versenyzője, Törőcsik Dániel a napokban a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsor vendégeként többek között arról is mesélt, miért döntött úgy, hogy tetoválóművésznek áll. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja már gyerekként is imádott rajzolni, az alkotás és a kreativitás fontos része volt az életének, s mint kiderült, az egykori reality-szereplő egy barátja révén talált rá egy tetoválóművészre, akinek a keze alatt idővel kitanulta a szakmát. Az sem titok, hogy élesben először egykori párján próbálta ki megszerzett tudását, majd másfél év tetoválás után, amikor egy stúdió tulajdonosától üzenetet kapott, egyből felmondott a tévénél.

    Törőcsiket a stúdiók nem csupán Magyarországon, hanem Hamburgban és Amerikában is alkalmazzák. A tetoválóművész azt mondja: ha az ember bekerül a megfelelő körökbe, akkor átlagosan az adott ország helyi minimálbére az ember napidíja. Ez Magyarországon ma nettó 177 400 forintot jelent, Amerikában pedig még több: a celebek kedvenc szalonjában akár 10 ezer dollár – átszámítva több mint 3,5 millió forint – lehet a napi betevő – idézte Törőcsik szavait a Story.hu.

  • A Sztárban Sztár All Stars győztesének jövendőbelije nem érezheti azt, hogy a második helyre szorul.

    Szombat este egy rendkívül izgalmas show-val ért véget a Sztárban Sztár All Stars jubileumi szériája, melynek koronáját és az elmúlt 10 évad legsokszínűbb előadójának járó címet Peter Srámek kapta. A vágsellyei születésű énekes nehezen hitte el, hogy szoros versenyben megnyerte a TV2 műsorát, s az eredményhirdetést követően könnyeivel küszködve, elcsukló hangon nyilatkozott.

    Mint kiderült, az énekes úgy érzi, kicsit túlvállalta magát az utóbbi időben. Hétfőtől szombatig próbált, emellett fellépései is voltak, sőt: két élő zenekaros nagykoncerten is túl van, novemberben pedig új lemeze várható, úgyhogy a stúdiózás sem maradt ki. 

    „Próbálok minden évben lemezt készíteni, hogy mindig újat kapjanak a rajongóim, és szeretnék minél több élőzenekaros koncertet adni. Bízom benne, hogy a következő tíz évben összejön egy Aréna-koncert, ez a nagy álmom. Büszke lennék rá, ha annyi rajongóm eljönne, hogy a közönség megtöltené a nézőteret” – mesélt álmáról a Blikknek a felvidéki énekes, akinek nagy tervei között a családalapítás is szerepel.

    A magánéletemet egyelőre nem látom előre. Továbbra sincsen párom, de biztos vagyok benne, hogy ennek is eljön az ideje. Nyitott szemmel járok, de annyira el vagyok havazva a munkával, hogy most nem lenne időm egy párkapcsolatra. Egy nőre oda kell figyelni, százszázalékot adni neki, a jövendőbelim nem érezheti azt, hogy a második helyre szorul. Persze szeretnék majd családot, szeretnék apa lenni, de nem erőltetek semmit.

Rovatok